reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej Zielona :-D witaj po urlopie :-) super, ze wakacje sie udaly
Z zaciazonych to tak jak Eijf pisala 13x13 i Sandrahaha po 1.5 roku staran :tak: nie pisala tu dlugo na tym konkretnym watku, ale widac prezyniosl jej szczescie :-D no i mam nadzieje, ze i nam przyniesie bo juz coraz wiecej fasolek :-D
Martilla ja tez nienawidze czekac chyba nawet bardziej na sama owu, bo caly czas mam mysl czy bedzie czy nie niz na samo testowanie bo wiadomo, ze bardzo bym chciala aby sie udalo, ale jakos wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bedzie, a jesli owu byla, staranka w tym czasie byly to wiem, ze zrobilismy co moglismy, aby sie udalo, a ze los jest czasami taki wredny to juz inna kwestia:dry:
Zielona fajnie, ze jestes spowrotem ;-)

reklama
o jaka tu ciszaaa,a ja nie mam co robic (no moze mam ale mi sie nie chce) bo moj chlopak oglada nudny i dlugi film.
cos mnie piersi bola zauwazylam.moze tak z powodu owulacji?

o jaka tu ciszaaa,a ja nie mam co robic (no moze mam ale mi sie nie chce) bo moj chlopak oglada nudny i dlugi film.
cos mnie piersi bola zauwazylam.moze tak z powodu owulacji?

ja w dalszym ciagu jestem troche przeziebiona i boje sie zeby wogole owulka byla:dry: bo jak nie to kolejny cykl w plecy, a bardzo na ten licze, kurcze moze troche za bardzo, chociaz caly czas sobie powtarzam, zeby sie nie nakrecac no ale dobrze bylo w zeszlym tygodniu, gorzej teraz jak owulacja sie zbliza i juz mam tylko jedno jajko w glowie:szok:

ja w dalszym ciagu jestem troche przeziebiona i boje sie zeby wogole owulka byla:dry: bo jak nie to kolejny cykl w plecy, a bardzo na ten licze, kurcze moze troche za bardzo, chociaz caly czas sobie powtarzam, zeby sie nie nakrecac no ale dobrze bylo w zeszlym tygodniu, gorzej teraz jak owulacja sie zbliza i juz mam tylko jedno jajko w glowie:szok:
ja w sumie czuje sie dobrze tylko to gardlo...na razie sie nie nakrecam i poza tym wyjezdzam wiec moze bedzie mnie cos odciagac od tematu.jestem ciekawa co tez ginekolog mi powie we wtorek:confused:

matko ja jeszcze tyle muszę czekać do płodnych, nienawidzę czekać!!! ma ktoś wehikuł czasu?

a no i teraz mam takie plamienie jak przed @ miałam , nie wiem jak myślicie zrobić jeszcze jeden test?
Chyba nie ma sensu...No ale zdazalo sie ze tez robilam bo mnie sie takie plamienia wydawaly dziwne.Z tym ze temperature mialam niska no i oczywiscie wychodzily negatywne ale jesli nie daje ci to spokoju to rob,zakazu nie ma:)
najgorsze sa te dni w okresie @ i zaraz po niej.Nic nie mozna zdzialac.

chyba masz racje, test przed @ wyszedł negatywnie, tempka nisko , więc na żadne cuda na kiju nie liczę :-) a Ty się odstresuj na tym urlopie, oderwij się od myślenia o dzidzi ( chyba forum nie sprzyja nie myśleniu hehe) , odpocznij i zaciążysz raz dwa!:-) zmykam do jutra

reklama
cześć dziewczyny, czyżbym była dzisiaj pierwsza??
pobudka śpiochy, mierzyć tempkę i zabierać się do roboty, tym bardziej, że z tego co słyszałam u kilku z was zbliża się owulacja ;):cool2:

Do góry