reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki, ja dzis pozno z pracy wrocilam i wpadlam do was tylko na chwileczke, zeby slad po sobie zostawic:-)-zeby nie bylo...:-)
Pozdrawiam!

reklama
maćku czy możesz się przenieść na chwilę na ziołopijki?

witam się po malutkiej przerwie-kto jest na forum?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlasnie sobie zaaplikowalam igle w brzuch :(... msakra jakas w ogole... najpierw wsadzilam igle po dlugim zastanowieniu i wyciagnelam zaraz bo zaulo... ale jakos sie zebralam i wbilam obok ale takie dziwne przeszywajace uczucie... i wolalabym zeby ta igla ciensza byla.. bbrrr

teraz sie wlasnie zastanawiam czy jak zrobilam ten zastrzyk to czy ziolka nic niezepsuja albo czy mi nic nie bedzie :/ ?? w sumie to est zastrzyk na rozedzenie krwi..... a ziola...

jeszcze moj m mnie wnerwil :( szlam sobie z kas na jeg o dzial i akurat konczyl rozmawiac z dwiema laseczkami barbee z koleg z dzialu i mnie nie widzial oczywiscie no i tak pozniej spojrzal jak odchodzily na ich tylki i taka mine zrobil i pokiwal glowe " ale super dupcie schrupal bym je " :( zawolalam tylko krzysiek on popatrzyl i zrobil wielkie oczy ze zdziwienia widzial co przeskrobal a pozniej udawal ze nic sie nie stalo i ze nic zlego nie zrobil :( a ja nie dosc ze przytylam to sie poczulam jak niepotrzebna baba i ze on chetnie by wyruchal jakas laseczke blondyneczke chudziutka wymalowana... bo z emna narazie cos malo sie kocha-zmeczenie... juz to widze... eh :( mam dola....

wlasnie sobie zaaplikowalam igle w brzuch :(... msakra jakas w ogole... najpierw wsadzilam igle po dlugim zastanowieniu i wyciagnelam zaraz bo zaulo... ale jakos sie zebralam i wbilam obok ale takie dziwne przeszywajace uczucie... i wolalabym zeby ta igla ciensza byla.. bbrrr

teraz sie wlasnie zastanawiam czy jak zrobilam ten zastrzyk to czy ziolka nic niezepsuja albo czy mi nic nie bedzie :/ ?? w sumie to est zastrzyk na rozedzenie krwi..... a ziola...

jeszcze moj m mnie wnerwil :( szlam sobie z kas na jeg o dzial i akurat konczyl rozmawiac z dwiema laseczkami barbee z koleg z dzialu i mnie nie widzial oczywiscie no i tak pozniej spojrzal jak odchodzily na ich tylki i taka mine zrobil i pokiwal glowe " ale super dupcie schrupal bym je " :( zawolalam tylko krzysiek on popatrzyl i zrobil wielkie oczy ze zdziwienia widzial co przeskrobal a pozniej udawal ze nic sie nie stalo i ze nic zlego nie zrobil :( a ja nie dosc ze przytylam to sie poczulam jak niepotrzebna baba i ze on chetnie by wyruchal jakas laseczke blondyneczke chudziutka wymalowana... bo z emna narazie cos malo sie kocha-zmeczenie... juz to widze... eh :( mam dola....
nie o to chodzi teraz żyjecie teraz pod presją i stąd teraz te wasze zachwiania i stąd brak tych waszych przytulasów to jest taki malutki kryzys my też kiedyś przez to przechodziliśmy

Missiiss porozmawiaj z nim nie tyle o laseczkach co o tym jak się czujesz, może to poprawi twóje samopoczucie a M będzie wiedziała co ci leży na sercu. Jak chłopu nie powiesz to nawet sam smieci nie wyniesie a co dopiero żeby myślał o twoim stanie psychicznym. Z facetem ważna jest rozmowa.

Wpadłam na chwilę zobaczyć czy coś napisałyscie jeszcze, siedzę w pracy ale już zmykam spać bo padam.
Dobranoc!

A właściewie mogę powiedzieć że jestem ranny ptaszek bo to pierwszy wpis dzisiaj.
Tośka rób testa i pokaż te dwie kresy bo zwariujemy!

Hej Dziewczynki:) Postanowilam i ja dolaczyc do waszego tematu. Czytam juz was jakis czas ale tak ciezko sie jest wkrecic do tematu gdy wy juz tak dobrze tu sie znacie. Mimo to sprobuje bo fajnie jest pogadac z kims kto ma podobne obawy i problemy. Wiem ze to ostatni miesiac zeby zostac mama 2010 ale tez wierze jak wy ze sie uda. My probujemy juz zajsc od grudnia, w tym miesiacu postanowilam sprobowac testow owulacyjnych ale u mnie nie zadzialaly. Stosuje od 12 dni ani razu nie wyszly dwie ciemne kreski tylko od 8 pojawia sie drugia bladziutka. Moze testy jakies felerne nie wiem. Stosuje je dalej bo ktoras mi napisala ze jej wyszedl pozytywny dopiero w 24 dc. Zobaczymy. Dzisiaj mam 22 dc do okresu jeszcze 9 dni. I wiadomo juz sie zaczelo wmawianie dolegliwosc, co chwile niby mnie cos kluje ach znowu nadzieje i wiara ze sie udalo... trzeba wytrwac. Pozdro i trzymam za was kciuki

reklama
Witajcie Babeczki!!!

Wczoraj po całym dniu z W. padłam wieczorem i już do Was nie zaglądnęłam...

Ale dzisiaj się pięknie z Wami witam :-D i życzę Wam cudownego dnia!

AniaMania witaj :-) każda z nas się kiedyś "wkręcała" więc i Ty muisz to przejść ;-)

WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!WIOSNA!

Do góry