reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jestem jestem i kimam lekko ;-)

co tam u ciebie kochana ;-) ???

hej <uścisk> ja przyznam ze jestem tak zmeczona po tym wyjezdzie....
ja wlasnie tez leze z laptopem i pisze..... i tez tak mi sie oczka kleja....
chyba dzisiaj sie wyspie....
nawet moja mamusia stwierdzila ze jak tak dalej bede na pelnych obrotach to dlugo nie pociagne.... wiec musze jakos pomyzlec o sobie a nie o pracy.... nawet dzidzia sie nie zagniezdzi bo w takim zestresowanym i zapracowanym i niewyspanym oranizmie to pewno mowi mu veto po prostu :(

ale lepiej napisz co u Ciebie... jak tak przejrzalam odpowiedzi to chyba Slonko @ niet prawda??? ale sie ciesze i oby zakleta i przekleta nie przyszła prze najblizsze 9 miesięcy z wiadomych nam oczywiscie powodow
a kysz akysz a kysz!!!

moze dzisiaj małza zbalamuce ale nie wiem czy cos wyjdzie zebym jak kloda przez to zmeczeni enie lezala hehehe ;)

Tosia a kiedy Twoj wraca???

ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego prawie 3 tygodnie w kwietniu nie bedzie wiec jak sie teraz nie uda to dopiero maj nam zostaje ---- powiem szcze rze ze jest mi juz wszystko jedno... anwet nie mamy kiedy dzidzi zrobic ciagle w rozjazdach.... wiec ja ot bede jak dobrze pojdzie 2011 ...
szkoda gadac juz mam chyba w nosie temperature... ziolka bede pila ale przez te podroze i stres to ta moja tempka w ogole nie jest miarodajna...

ja jestem i przed chwila zgwalcilam meza zanim do parcy:-p pojechal zeby mi @ szybciej przylazla bo juz dzis mnie brzuch pobolewal wiec jest blisko :tak:tuz tuz
witaj Zabciu <uścisk> a co u Ciebie????
no to piekne wyjscie do pracki mial no tylko pozazdrościc :)
to ja trzymam kciuki aby jak najszybciej przyszla i abys mogla zaczac no staranka :)

hej <uścisk> ja przyznam ze jestem tak zmeczona po tym wyjezdzie....
ja wlasnie tez leze z laptopem i pisze..... i tez tak mi sie oczka kleja....
chyba dzisiaj sie wyspie....
nawet moja mamusia stwierdzila ze jak tak dalej bede na pelnych obrotach to dlugo nie pociagne.... wiec musze jakos pomyzlec o sobie a nie o pracy.... nawet dzidzia sie nie zagniezdzi bo w takim zestresowanym i zapracowanym i niewyspanym oranizmie to pewno mowi mu veto po prostu :(

ale lepiej napisz co u Ciebie... jak tak przejrzalam odpowiedzi to chyba Slonko @ niet prawda??? ale sie ciesze i oby zakleta i przekleta nie przyszła prze najblizsze 9 miesięcy z wiadomych nam oczywiscie powodow
a kysz akysz a kysz!!!

moze dzisiaj małza zbalamuce ale nie wiem czy cos wyjdzie zebym jak kloda przez to zmeczeni enie lezala hehehe ;)

Kochan musisz odpocząc bo fasolka sie zbuntuje i powie NO MATKA zabdaj o mnie !!!

ja jestem i przed chwila zgwalcilam meza zanim do parcy:-p pojechal zeby mi @ szybciej przylazla bo juz dzis mnie brzuch pobolewal wiec jest blisko :tak:tuz tuz

heheh tez metoda szkoda że mojego nie ma w domu ;/ moze gwałt by wszystko wyjasnil ;/

a moze to dzidzia buszuje po owulce :)
u mnie napewno nie :-) w niedziele mam termin @ wedlugo ostatniej @

Kochan musisz odpocząc bo fasolka sie zbuntuje i powie NO MATKA zabdaj o mnie !!!

heheh tez metoda szkoda że mojego nie ma w domu ;/ moze gwałt by wszystko wyjasnil ;/
szkoda ze z wami niemoge zatestowac hehehe prawde mowiac to ja lubie robic tesciory hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tosia a kiedy Twoj wraca???

ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego prawie 3 tygodnie w kwietniu nie bedzie wiec jak sie teraz nie uda to dopiero maj nam zostaje ---- powiem szcze rze ze jest mi juz wszystko jedno... anwet nie mamy kiedy dzidzi zrobic ciagle w rozjazdach.... wiec ja ot bede jak dobrze pojdzie 2011 ...
szkoda gadac juz mam chyba w nosie temperature... ziolka bede pila ale przez te podroze i stres to ta moja tempka w ogole nie jest miarodajna...

jutro wraca ale ja wyjeżdzam po baseniku na wieś do mamy (urlopuje sie) wiec zobaczymy sie w niedziele

trzymam kciuki za staranka i mam nadzieje ze tak bedzie meza wykorzystywać ze fasolka bedzie ;p

Do góry