reklama
puk puk nikogo nie ma
jestem jestem i kimam lekko ;-)
co tam u ciebie kochana ;-) ???
jestem jestem i kimam lekko ;-)
co tam u ciebie kochana ;-) ???
hej <uścisk> ja przyznam ze jestem tak zmeczona po tym wyjezdzie....
ja wlasnie tez leze z laptopem i pisze..... i tez tak mi sie oczka kleja....
chyba dzisiaj sie wyspie....
nawet moja mamusia stwierdzila ze jak tak dalej bede na pelnych obrotach to dlugo nie pociagne.... wiec musze jakos pomyzlec o sobie a nie o pracy.... nawet dzidzia sie nie zagniezdzi bo w takim zestresowanym i zapracowanym i niewyspanym oranizmie to pewno mowi mu veto po prostu
ale lepiej napisz co u Ciebie... jak tak przejrzalam odpowiedzi to chyba Slonko @ niet prawda??? ale sie ciesze i oby zakleta i przekleta nie przyszła prze najblizsze 9 miesięcy z wiadomych nam oczywiscie powodow
a kysz akysz a kysz!!!
moze dzisiaj małza zbalamuce ale nie wiem czy cos wyjdzie zebym jak kloda przez to zmeczeni enie lezala hehehe
puk puk nikogo nie ma
ja jestem i przed chwila zgwalcilam meza zanim do parcy pojechal zeby mi @ szybciej przylazla bo juz dzis mnie brzuch pobolewal wiec jest blisko tuz tuz
Tosia a kiedy Twoj wraca???
ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego prawie 3 tygodnie w kwietniu nie bedzie wiec jak sie teraz nie uda to dopiero maj nam zostaje ---- powiem szcze rze ze jest mi juz wszystko jedno... anwet nie mamy kiedy dzidzi zrobic ciagle w rozjazdach.... wiec ja ot bede jak dobrze pojdzie 2011 ...
szkoda gadac juz mam chyba w nosie temperature... ziolka bede pila ale przez te podroze i stres to ta moja tempka w ogole nie jest miarodajna...
ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego prawie 3 tygodnie w kwietniu nie bedzie wiec jak sie teraz nie uda to dopiero maj nam zostaje ---- powiem szcze rze ze jest mi juz wszystko jedno... anwet nie mamy kiedy dzidzi zrobic ciagle w rozjazdach.... wiec ja ot bede jak dobrze pojdzie 2011 ...
szkoda gadac juz mam chyba w nosie temperature... ziolka bede pila ale przez te podroze i stres to ta moja tempka w ogole nie jest miarodajna...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a moze to dzidzia buszuje po owulce
witaj Zabciu <uścisk> a co u Ciebie????ja jestem i przed chwila zgwalcilam meza zanim do parcy pojechal zeby mi @ szybciej przylazla bo juz dzis mnie brzuch pobolewal wiec jest blisko tuz tuz
no to piekne wyjscie do pracki mial no tylko pozazdrościc
to ja trzymam kciuki aby jak najszybciej przyszla i abys mogla zaczac no staranka
hej <uścisk> ja przyznam ze jestem tak zmeczona po tym wyjezdzie....
ja wlasnie tez leze z laptopem i pisze..... i tez tak mi sie oczka kleja....
chyba dzisiaj sie wyspie....
nawet moja mamusia stwierdzila ze jak tak dalej bede na pelnych obrotach to dlugo nie pociagne.... wiec musze jakos pomyzlec o sobie a nie o pracy.... nawet dzidzia sie nie zagniezdzi bo w takim zestresowanym i zapracowanym i niewyspanym oranizmie to pewno mowi mu veto po prostu
ale lepiej napisz co u Ciebie... jak tak przejrzalam odpowiedzi to chyba Slonko @ niet prawda??? ale sie ciesze i oby zakleta i przekleta nie przyszła prze najblizsze 9 miesięcy z wiadomych nam oczywiscie powodow
a kysz akysz a kysz!!!
moze dzisiaj małza zbalamuce ale nie wiem czy cos wyjdzie zebym jak kloda przez to zmeczeni enie lezala hehehe
Kochan musisz odpocząc bo fasolka sie zbuntuje i powie NO MATKA zabdaj o mnie !!!
ja jestem i przed chwila zgwalcilam meza zanim do parcy pojechal zeby mi @ szybciej przylazla bo juz dzis mnie brzuch pobolewal wiec jest blisko tuz tuz
heheh tez metoda szkoda że mojego nie ma w domu ;/ moze gwałt by wszystko wyjasnil ;/
u mnie napewno nie :-) w niedziele mam termin @ wedlugo ostatniej @a moze to dzidzia buszuje po owulce
szkoda ze z wami niemoge zatestowac hehehe prawde mowiac to ja lubie robic tesciory hihihiKochan musisz odpocząc bo fasolka sie zbuntuje i powie NO MATKA zabdaj o mnie !!!
heheh tez metoda szkoda że mojego nie ma w domu ;/ moze gwałt by wszystko wyjasnil ;/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tosia a kiedy Twoj wraca???
jutro wraca ale ja wyjeżdzam po baseniku na wieś do mamy (urlopuje sie) wiec zobaczymy sie w niedziele
trzymam kciuki za staranka i mam nadzieje ze tak bedzie meza wykorzystywać ze fasolka bedzie ;p
Podziel się: