reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiecie co nie chce się nakrecac ale musze wam powiedzieć, ze mam duże cycki ;-) oj jakbym chciała, zeby się udało :-D a jak nie to nie...ale bym chciała:-D

nom a co to za dziwienie się :-p przecież mówiłaś już że w tym m-cu zachodzisz :-D:-D:-D no to cycki większe muszą być :-p:-p

wiesz co ja chyba jednak też nie będę pościć do soboty tylko jeszcze dzisiaj troszkę to będzie 2 dzień bez przytulasków i jutro chyba już ruszymy do dzieła w końcu nie zaszkodzi no nie :sorry2:

reklama
wiecie co nie chce się nakrecac ale musze wam powiedzieć, ze mam duże cycki ;-) oj jakbym chciała, zeby się udało :-D a jak nie to nie...ale bym chciała:-D
no wiem &&&&kciuki za fasolkę kiedy spodziewasz się @
właśnie poszukałam sobie że do Szubina mam 100 km czyli tyle samo co do Gdańska i na pewno milsza atmosfera- jak zajrzałam na stronę

nom a co to za dziwienie się :-p przecież mówiłaś już że w tym m-cu zachodzisz :-D:-D:-D no to cycki większe muszą być :-p:-p

wiesz co ja chyba jednak też nie będę pościć do soboty tylko jeszcze dzisiaj troszkę to będzie 2 dzień bez przytulasków i jutro chyba już ruszymy do dzieła w końcu nie zaszkodzi no nie :sorry2:

no ja też bym jutro ruszyła :)

Aśka a może po twojej stronie czy nawet warmińsko-mazurskie ma taki gabinet gdzie wykonują drobne zabiegi i np. właśnie inseminacje?
Olkale kochana jesteś że go znalazłaś i jak u mnie nici czy złe wieści usłyszę to jak podniosę się po załamce to się rejestruję i jadę-a nie miałaś problemów z rejestracją elektroniczną-bo kiedyś coś koleżanka mi mówiła że ją non stop odrzucała przy tym i się namęczyła i w końcu zadzwoniła i już nanastępny dzień przyję ta prywatnie w Czł.bo pokrzyczała sobie na nich:-p a jak sobie ulżyła

Aśka a może po twojej stronie czy nawet warmińsko-mazurskie ma taki gabinet gdzie wykonują drobne zabiegi i np. właśnie inseminacje?
Olkale kochana jesteś że go znalazłaś i jak u mnie nici czy złe wieści usłyszę to jak podniosę się po załamce to się rejestruję i jadę-a nie miałaś problemów z rejestracją elektroniczną-bo kiedyś coś koleżanka mi mówiła że ją non stop odrzucała przy tym i się namęczyła i w końcu zadzwoniła i już nanastępny dzień przyję ta prywatnie w Czł.bo pokrzyczała sobie na nich:-p a jak sobie ulżyła

jak sie zarejestrowałam na jego stronie...to juz zadnych problemów niet...nawet maile przypominajace o wizycie przychodza

Robilam tylko podstawowe, a te bardziej skomplikowane kazal dopiero po roku staran, tylko ze moj gin nie wie jeszcze o problemie mojego M bo jego badania robilismy na wlasna reke i niedawno...

Robilam tylko podstawowe, a te bardziej skomplikowane kazal dopiero po roku staran, tylko ze moj gin nie wie jeszcze o problemie mojego M bo jego badania robilismy na wlasna reke i niedawno...

kurcze co tym lekarzom szkodzi badać pacjentki w trakcie tego roku starń...a to jest jekiś dobry gin...miałaś robiony monitoring cyklu na usg...wiesz czy na pweno masz owulacje?

reklama
Tak, mialam monitoring-owulacja jest. Hormonki, budowa szyjki i sluz prawidlowy. Chodze do najlepszego lekarza w okolicy, same dobre opinie!

Do góry