reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem z Wroclawia, a staramy sie juz prawie rok. A oni sie jakos leczyli? Ciaza naturalna?
nie wiem dokładnie...dziewczyny wiecie czy Pajka i jej maż się leczyli?

dziękuję przejrzę ale najpierw we wtorek idę do tej którą polecałaś i z opinii koleżanek jest superowa i zobaczę:-) co powie i co jak a wtedy ruszam do dzieła
no właśnie zastanawiałam sie czy się wybrałaś :) cieszę siei trzymam kciuki...a który bedziesz miała dc?

:-)Helloł moje Kochane!!!

Byłam i co..... pęcholek ma 17 mm, ale nic mi nie dał i kazał przyjść dopiero we wtorek to zobaczy czy pękł i ciałko żółte jest czy jakoś tak i mamy mu dać szansę dojrzeć i pościć do soboty a w sobotę iść na całość :baffled:

:-D
no do soboty to powinien dojrzeć, bo 17 mm to maluszek jeszcze :)

reklama

Byłam i co..... pęcholek ma 17 mm, ale nic mi nie dał i kazał przyjść dopiero we wtorek to zobaczy czy pękł i ciałko żółte jest czy jakoś tak i mamy mu dać szansę dojrzeć i pościć do soboty a w sobotę iść na całość :baffled:

to poście i potem celnie strzelajcie

nie wiem dokładnie...dziewczyny wiecie czy Pajka i jej maż się leczyli?

no właśnie zastanawiałam sie czy się wybrałaś :) cieszę siei trzymam kciuki...a który bedziesz miała dc?

no do soboty to powinien dojrzeć, bo 17 mm to maluszek jeszcze :)

nom ale ja mam cykle 30 dniowe i z reguły owulka w 17dc więc to by się zgadzało :tak: dziś jest 15dc jeszcze dwa dni i będzie miał ze 20mm :tak:a co sądzisz Olkale o tej wstrzemięźliwości do soboty :baffled::confused:

Z tego co wiem to Pajki M coś zażywał ale raczej krótko tylko że on miał naprawdę złe wyniki:confused:
byłam umówiona 16 marca ale czułam że @ będzie i przełożyłam i będę 10dc więc raczej dobrze sobie wybrałam.

ok ja spadam bo jak babsko mnie przylapie to bede miala nerwa tylko wiec ide na telewizor do siebie do pokoju dobranoc

nom ale ja mam cykle 30 dniowe i z reguły owulka w 17dc więc to by się zgadzało :tak: dziś jest 15dc jeszcze dwa dni i będzie miał ze 20mm :tak:a co sądzisz Olkale o tej wstrzemięźliwości do soboty :baffled::confused:
wczoraj wstawiałaś taki cytat o tym, ze współżyc trzeba przed owu...zeby plemnik dojrzał...potrezbuje ok6 h na to....ja tam bym chyba próbowała tez w piątek, bo jak w sobote pęknie przed południem... no sama nie wiem, a z drugiej strony to lekarz chyba wie? nie chce radzić...

Z tego co wiem to Pajki M coś zażywał ale raczej krótko tylko że on miał naprawdę złe wyniki:confused:
byłam umówiona 16 marca ale czułam że @ będzie i przełożyłam i będę 10dc więc raczej dobrze sobie wybrałam.
no ekstra :) trzymam kciuki, zeby tak babka okazała się cosik warta... a jak nie to do szubina ;)

wiecie co nie chce się nakrecac ale musze wam powiedzieć, ze mam duże cycki ;-) oj jakbym chciała, zeby się udało :-D a jak nie to nie...ale bym chciała:-D

No to pieknie, teraz zaszalejcie w sobotę i owocnych staranek.

ok ja spadam bo jak babsko mnie przylapie to bede miala nerwa tylko wiec ide na telewizor do siebie do pokoju dobranoc

Pa Żabko!
Powiedź teściowej że jej nie lubię bo nie daje ci posiedzieć z nami.

reklama
Boze, jak ja bym chciala zeby nam tez sie udalo! Jak odebralismy wyniki to sie zalamalismy...
kochana nie podawaj się i nie załamuj...mąż ma duzo wojska i to jest super...mój mówi, ze w ilosci siła :) jego żołniezę troche krótko żyja po 24 h ^%, a norma 8-10%...no ale jak jest duzo to któryś przeżyje...

a u Ciebie wszytsko ok jest?

Do góry