to pełna kulturkajak sie zarejestrowałam na jego stronie...to juz zadnych problemów niet...nawet maile przypominajace o wizycie przychodza
reklama
marusia1984
Początkująca w BB
Slyszalam, ze na badanie nasienia tez wysylaja po roku-masakra! Moj akurat po 8 miesiacach powiedzial, ze jesli bardzo chce to mozemy zbadac mojego M, ale jeszcze by poczekal
spokojnie najważniejsze, że wojsko u męża zyje i jest go duzo nie martw się na zapas...tragedia jest jak jest go mało....Tak, mialam monitoring-owulacja jest. Hormonki, budowa szyjki i sluz prawidlowy. Chodze do najlepszego lekarza w okolicy, same dobre opinie!
moze nie jest to klinika...ale pełen profesjonalizm...połozna na początku wywiadzik robie i do kompa wpisuje, jak wchodzisz do gabinewtu to dr już duzo o Tobie wie...to pełna kulturka
Poza tym od czasu jak do niego trafiłam to zniknal mi jakiś taki lek, ze sie uda zajść...czuję, zejestem w dobrych rękach...jak nie wtym cyklu to w kolejnym
marusia1984
Początkująca w BB
Kurcze, fajnie tu u was! Od razu czlowiekowi jakos tak lepiej... Od 3 dni tylko ryczalam, a teraz troszke mi sie humorek poprawil-DZIAKUJE!
ja tez tak miałam zanim tu trafiłam...po to tu jesteśmy, zeby się wspierac ajk cieżko i cieszyc sie jak się uda i poplotkujemy też ...takze czuj się jak u siebie i jak tylko bedzie Ci zle to zgladaj...a poza tym zagladaj jak bedzie Ci dobrze i przesyłaj dobre fluidkiKurcze, fajnie tu u was! Od razu czlowiekowi jakos tak lepiej... Od 3 dni tylko ryczalam, a teraz troszke mi sie humorek poprawil-DZIAKUJE!
miło, ze nowa staraczka dołaczyła
marusia1984
Początkująca w BB
Tak bym chciala byc na biezaco ale to z Wami niemozliwe. Bede zagladac codziennie i w miare mozliwosci cos pisac. Dziekuje za przyjecie do Waszego grona!
Cześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!
Witaj, jeszcze pare dni i Wszystkie tu poznasz!!!
Tak bym chciala byc na biezaco ale to z Wami niemozliwe. Bede zagladac codziennie i w miare mozliwosci cos pisac. Dziekuje za przyjecie do Waszego grona!
Witaj, jeszcze pare dni i Wszystkie tu poznasz!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana ale ogólnie się nie załamuj bo chcą inseminacje robić a nie tylko in vitro więc cierpliwie czekaj i pewnie przez ten czas sama zajdzieszCześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!
reklama
kochana ale ogólnie się nie załamuj bo chcą inseminacje robić a nie tylko in vitro więc cierpliwie czekaj i pewnie przez ten czas sama zajdziesz
Nio tylko chwilę mi smutno było, ale juz walczę na nowo!!! Piję piwko i wcinam ogromne lody!!!
Z wrażenia nie zapytałm lekarza o szczegóły inseminacji koszty itp.
Co nowego od wczoraj są nowe fasolinki???
Podziel się: