reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tak bym chciala byc na biezaco ale to z Wami niemozliwe:). Bede zagladac codziennie i w miare mozliwosci cos pisac. Dziekuje za przyjecie do Waszego grona!
zagladaj jak mozesz czesto i czytaj choć ostatnie strony...cytuj co Cie zainteresuje...bo już jesteś Nasza :)

olkale napaliłam się na ten szubin
a moze mogłabyś jeszcze w tym cyklu do niego ;) diabeł jestem...no ale co...koszt to 160 zł...pomyśl...wystarczy, jak bedziesz k 12 dc?

Cześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!
cholipa...to nie dobrze u Ciebie an prawy, a u mnie na lewy się przerzuciła owulka i gdzie tu sprawiedliwość

reklama
Zaglądam jeszcze na sekund 5.

Możecie mi coś podpowiedzieć? 31 idę do nowego gina. Może powinnam sama sobie porobić jakieś badanka? Jeśli tak,to jakie? :confused: Czy czekać,aż on coś zleci?

pradu ze komp produ zrzera i rachunki potem duze a to ze tesc cala noc spi przy wlaczonym telewizorze z dekoderem to to produ niezre wrrr...

No,a Wy się nie dorzucacie nic do rachunków? Bo jeśli coś dajecie,to niech się "odpimpa". ;-)

Cześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!

Kurcze... Może kolejny cykl...? Trzymam wciąż kciuki! :tak:

olkale bym mogła tylko właśnie 12 dc mamy radę szkoleniową i obecność obowiązkowa-sprawdzałam w necie i właśnie jak na złość terminy wolne:no::no::no::no::no:
a u mnie tak zawsze jak nie to ,to co innego:baffled:

żegnam się bo padam na pyszczek po tym hasaniu na podwórku z synkiem. dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Robin, kochana glowa do gory! Mnie jeszcze pociesza tekst mojego M:"Dluzej wyczekiwane, bardziej kochane-Pan Bog wie co robi"! Moze to i prawda...
Bedzie dobrze, przeciez musi!

Heh...sprawdziłam zawartość skarbonki (tej do której wrzucamy po 10zł za niepalenie fajek) i po tygodniu jest już 250zł :-D:-D:-D:-D:-D ale dlatego taki przyrost bo wczoraj W. wymyślłam karę i musiał ekstra 100zł dorzucić ;-)
Przypominam że zawartość sakarbonki później będzie przekazana na ciuszki dla dzidzi :-)

superowo i tak trzymajcie

Kurcze... Może kolejny cykl...? Trzymam wciąż kciuki! :tak:[/QUOTE]

nio jakos się nie przejmuję mój M powiedział że czuje, ze już niedługo będziemy czekać no to mu wierzę

żegnam się bo padam na pyszczek po tym hasaniu na podwórku z synkiem. dobranoc

Dobrej nocki piękna, i śnij o moich bliźniakach no i Twoim Maluszku!!!

Robin, kochana glowa do gory! Mnie jeszcze pociesza tekst mojego M:"Dluzej wyczekiwane, bardziej kochane-Pan Bog wie co robi"! Moze to i prawda...
Bedzie dobrze, przeciez musi!

Powiem Wam, że ja coraz szybciej się podnoszę po porażkach po takim czasie będzie dobrze albo tak jak zwykle czyli "witaj @", biorę się za ziółka!!!

lopop może później 13-14 dc żeby ocenił czy wogóle jest owulka

ja też się zegnam Kochane dobrej nocy:)

Dobrej nocki Okale!!!

reklama
Do góry