reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

normy dla starajacych się są nizsze, ale nie każdy gin się z tym liczy...dla staraczek wynik powinien byc bardziej w granicach dolnej normy

no to chyba faktycznie mam trochę za wysoki wynik.

Aśka właśnie niektórzy Ci sami co w invikcie z tego co czytałam - ale ja mam takie super położenie że nawet bym mogła do szubina dojeżdżać tego superowego co olkale polecała i to nawet na inseminację bym się skusiła

No ja do Szubina mam znacznie dalej. Na razie o klinice nie myślę.

reklama
olkale-dziekuje kochana za stronke, zaraz wpisuje!
A jesli chodzi o witaminki to bierze salfazin, l-carnityne, wit.c i nosi bokserki... ale czytalam gdzies, ze moze pomoc ale nie musi i ze na to tak naprawde nie ma lekarstwa, dlatego tak sie zalamalam:(

6dc to faktycznie mogło być za wcześnie...o nic się nie martw za wczasu!!! &&& za piękną owulkę i cudny owoc tej owulki ;-)

I powtórz tu wszystkim że nie czeka się na @ tylko na fasolkę, bo mnie nie słuchają :-)

Fajnie że zawitałaś bo już miałam smski wysyłać ;-)
no mi konto dzis zablokowali wiec niemoglabym odpisac :-(
Jak juz sie chwalimy nasza radosna tworczoscia to ja sie pochwale, jaka wlasnie kartke dla ksiedza zrobilam. W realu tasiemka tez jest fioletowa...
illzpg.jpg
ładna moja sasiadka tez robi :tak:
nie kupiłam :-(

jutro miałam robić ale stchórzyłam i nie kupiłam
oj ty babo a ja czekam na fotke pozytywnego twojego testa i zagladam jak najczesciej sie da bo niecierpliwe jajo jestem:-D
to ja nie bede dziekowac za &&&&&&&&
moja sasiadka sprzedala mi ze jak chce zajsc w ciaze to mam cukier na parapet wysypać :)
a na ktory parapet??ten wewnetrzny czy zewnetrzny?????:-Dtonacy brzytwy sie chwyta hihihi
cena inseminacji waha się w granicach od 200zł - 1000zł. wszystko zależy od raodzaju wspomagaczy jakie dają przed samym zaplodnieniem.

Ceny nie sa wysokie, ale i takie pieniadze trzeba posiadac. A mnie na takie dodatkowe kostzy niestety na dzien dzisiejszy nie stac. Na same badania teraz wydałam już ponad 1000zł.
i tak sobie hamy na naszym nieszczesciu kokosy zbijaja i zarabiaja :wściekła/y:
A no to nie tak strasznie wysoko...myślałam ze to chodzi o kwoty powyżej kilku tysięcy.
Ale wiadomo że do tego trzeba pewnie jeszcze masę badań wykonać a to kosztuje. Ja już pisałam że w ubiegłym tygodniu zostawiłam u ginka 850zł (550zł badania, 300zł wizyta) a w sumie to takie wszystko kontrolne, a co dopiero jak się coś dzieje.
No nic...w każdym razie najważniejsze że podjęłaś decyzję. Teraz tylko czas!

A ja bym na Twoim miejscu umarła z ciekawości!

ZMykam bo koleżanka mnie odwiedziła...PAPA
no wiesz dla ciebie to nie duzo ale kazdy ma inne dochody :zawstydzona/y: mnie tez by niebylo stac na inseminacje bo ja niepracoje a moj maz zarabia tysiaka na miesiac wiec sama widzisz kazdy ma inaczej :-(

a ja usypiajac mala niemoglam sie powstrzyamc od wlaczenia zlomka hihihiih bo on stoi w jej pokoju :baffled:

olkale-dziekuje kochana za stronke, zaraz wpisuje!
A jesli chodzi o witaminki to bierze salfazin, l-carnityne, wit.c i nosi bokserki... ale czytalam gdzies, ze moze pomoc ale nie musi i ze na to tak naprawde nie ma lekarstwa, dlatego tak sie zalamalam:(
pisałam o Pajce...ja nie znam historii na birząco bo mnie na BB jeszcze nie było, ale jej M miał tak słabe wojsko, ze nie dawano szans na naturalne zajscie a dziś jest w 18 tc.

A jak długo się starcie? skąd jesteś?

cześć wesoła Zabka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć wesoła Zabka :-)
hej a ja wlecialam do was jak przewiew wlecialam i zaraz wylatoje bo mala juz usnela a jak tesciowa zobaczy ze na kompie siedze to bedzie sapala i z pizdy strzelala :wściekła/y:wredne babsko:wściekła/y: kurcze niechc ten kumpel juz wraca co mi laptopa naprawi to baba niebedzie widziala jak wieczorami z wami siedze wswoim pokoju :tak:

hej a ja wlecialam do was jak przewiew wlecialam i zaraz wylatoje bo mala juz usnela a jak tesciowa zobaczy ze na kompie siedze to bedzie sapala i z pizdy strzelala :wściekła/y:wredne babsko:wściekła/y: kurcze niechc ten kumpel juz wraca co mi laptopa naprawi to baba niebedzie widziala jak wieczorami z wami siedze wswoim pokoju :tak:

co za babsztyl...neta żałuje...:(

no to dawaj...na pewno bedziesz zadowolona...on nie odwala roboty tylko lubi pomagać kobietom....taki poczćiwy człowiek z niego....wział wszystkie badania, przejrzał i od razu coś próbuje...po pierwszym cyklu...mam recepte na clo i prenygyl

www.sztenc.pl
to jego strona...mozesz się internetowo zapisać...najlepiej ok 10 dc....
dziękuję przejrzę ale najpierw we wtorek idę do tej którą polecałaś i z opinii koleżanek jest superowa i zobaczę:-) co powie i co jak a wtedy ruszam do dzieła

reklama
:-)Helloł moje Kochane!!!

Byłam i co..... pęcholek ma 17 mm, ale nic mi nie dał i kazał przyjść dopiero we wtorek to zobaczy czy pękł i ciałko żółte jest czy jakoś tak i mamy mu dać szansę dojrzeć i pościć do soboty a w sobotę iść na całość :baffled:

:-D

Do góry