M
Malina 79
Gość
Narazie zmykam dziewczynki bo jak tak dalej pójdzie to w domu obiadku jeść nie będą
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę;-)
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej.temperatura tak jak sama to zauwazylas za wiele nie mowi.Na wieczorna patrzec nie powinnas.Ja nawet w czasie @ mialam popoludniami wysoka.Ta twoja poranna w sumie za wielka nie jest,ale tez i nie za niska bo i takie w ciazy sie zdazaja wiec na dwoje babka wrozyla.Czesto zdaza sie ze @ troche sie spoznia wiec niestety nie pozostaje ci nic wiecej jak czekac co to?powodzeniaNo to potrzymajcie jeszcze trochę :-) Choć ja nie lubię żyć złudzeniami. Uważam, że kobiety czują, że zafasokowały. Kobiety wiedzą takie rzeczy, szósty zmysł...
U mnie skoku jeszcze nie bylo (oby ta owulacja w ogole byla w tym mc).Myslalam ze owu przyjdzie wczesniej bo oficjalnie ma byc we wtorek(lub pn).Zobaczymy.Oby sie tylko nie spoznila!Bo ja wyjezdzam.Wlasnie we wtorek
chyba nie wszystkie kobiety czują ,że zaciążyły ale to nie zmienia faktu ,ze ja mam nadzieję jednak to poczuć heheh :-)
Oj,uwazaj czego sobie zyczysz Bo to czesto sie spelnia nie chodzi mi o fasolke bo tej sobie wszystekie zyczymy ale o to padanie na twarz:-)Heh ja tez mam nadzieje, ze bede czuc, moze mi byc niedobrze, moge padac na twarz byleby fasolka byla cala i zdrowiutka reszta; nieistotne
Nie wiem czy uda mi sie bete zrobic.Na razie najwazniejsze by owu byla.Tez sie staramy i chyba juz nie odpuszcze do wyjazdu.U mnie na razie spokoj i luz,najgorsze sa te dni przed @...Grrrr.jak nie zrobie bety to znow zapas testow wymarnujeNa mnie mozesz liczyc he heU mnie tez jakos we wtorek lub srode powinna owulka byc (mam nadzieje) takze bedziemy ostro dawac w tym tygodniu hihi i wyglada, ze znow bedziemy razem szalec z testowaniem, oh zapomnialam, ze Ty chcesz bete robic, to nic ja bede w takim razie szalec
Oj,uwazaj czego sobie zyczysz Bo to czesto sie spelnia nie chodzi mi o fasolke bo tej sobie wszystekie zyczymy ale o to padanie na twarz:-)
Nie wiem czy uda mi sie bete zrobic.Na razie najwazniejsze by owu byla.Tez sie staramy i chyba juz nie odpuszcze do wyjazdu.U mnie na razie spokoj i luz,najgorsze sa te dni przed @...Grrrr.jak nie zrobie bety to znow zapas testow wymarnujeNa mnie mozesz liczyc he he