reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

@ jeszcze nie po terminie. Ma przyjść dzisiaj (9 sierpnia).
Zaskoczył mnie dzisiejszy miks jedzeniowy: pajda chleba, frytki, ogórek konserwowy i grilowana pierś z kurczaka hmmm dobre było :-D
Brzuszek boli w zasadzie już od tygodnia, temperaturka troszkę w górę ale dla mnie to nie jest temperatura ciążowa...tylko wieczorem jest powyżej 37 stopni rano 36,68 więc to tak średnio na jeża wygląda. Co ma być to będzie.

Wpis zapewne ostatni a zarazem pierwszy więc dobranoc i dzień dobry :-D:-D

reklama
Witam nowe osobki ktore dolaczyly do tego milego grona :-)

Mellisa -trzymam mocno kciuki:tak:
Nikiforka - za Ciebie równiez mocno trzymam ,bo moze jednak sie udalo...

Anulin - napewno przy nowych starankach bedzie dobrze, wszyscy bedziemy wspierac

Mazia - mam nadzieje, ze u lekarza okaze sie, iz wszystko jest wporzadku

Jak w piatek mialam dobry nastroj tak dzisiaj jakos niedozycia jestem, a wczoraj taki fajny dzien byl. Moze wieczorkiem bedzie lepiej to sie odezwe, a teraz ide pobrac troche dobrej energii od kota :blink:

dobrego dzionka wszystkim zycze :cool2:

Witam Was serdecznie!
Już możecie przestać trzymać kciuki:-( test owszem wyszedł ale negatywnie, tak jak przypuszczałam. Także postanowiłam, że będąc u lekarza powiem, że staramy się już od roku i proszę o szczegółowe badania (moje i męża).

I już mam niedzielę do niczego :-:)-(

Witam Was serdecznie!
Już możecie przestać trzymać kciuki:-( test owszem wyszedł ale negatywnie, tak jak przypuszczałam. Także postanowiłam, że będąc u lekarza powiem, że staramy się już od roku i proszę o szczegółowe badania (moje i męża).

I już mam niedzielę do niczego :-:)-(
Nikiforka mi tez niedziela zapowiada sie do kitu, obudziłam się i od razu dół jakis mnie ogarnął:zawstydzona/y:
najgorsze jest właśnie to rozczarowanie że brak tej drugiej kreski:-( ale jeżeli jeszcze nie masz @ to nic straconego może wyjdzie później:tak: ja jeszcze potrzymam te kciuki;-)

cześć dziewczyny!
dokładnie to samo chciałam napisać NIKIFORKA może jeszcze nic straconego także nie załamuj się! jak to się u nas mówi dopóki @ nie ma piłka jest w grze!

Nikiforka mi tez niedziela zapowiada sie do kitu, obudziłam się i od razu dół jakis mnie ogarnął:zawstydzona/y:
najgorsze jest właśnie to rozczarowanie że brak tej drugiej kreski:-( ale jeżeli jeszcze nie masz @ to nic straconego może wyjdzie później:tak: ja jeszcze potrzymam te kciuki;-)

cześć dziewczyny!
dokładnie to samo chciałam napisać NIKIFORKA może jeszcze nic straconego także nie załamuj się! jak to się u nas mówi dopóki @ nie ma piłka jest w grze!

No to potrzymajcie jeszcze trochę :-) Choć ja nie lubię żyć złudzeniami. Uważam, że kobiety czują, że zafasokowały. Kobiety wiedzą takie rzeczy, szósty zmysł...

Ja tam sie nie boje testow robic, przeciez co ma byc to i tak bedzie jak @ ma przylezc to przylezie, a tak przynajmniej jak Eijf napisala mozna sie nastawic na to ze malpa bedzie a nie fasolka o wiele bardziej mi to pasuje niz czekanie jak na szpilkach.
Testy owu mam zamiar robic od dziasiaj codzinnie gdzies do czwartku, no na mojeje instrukcji pisze ze krecha z wynikiem ma byc taka sama jak testowa, albo ciemniejsza i owu powinna sie pojawic po kilkunastu godzinach, ale jest rownierz wzmianka ze jesli tylko pojawi sie jakakolwiek kreska to powinno sie zaczac staranka no wiec ja sie stosuje :-D zreszta ja mysle ze im wiecej tym lepiej :-D poza tym brzusio mnie boli wiec chyba owu tuz, tuz i oby :happy2: A co do testow ciazowych to na ten cykl mam jak narazie 5 zakupionych i na pewno pierwszy zrobis kilka dni przed @, nie znalazlam niestety na opakowaniu ich czulosci (chyba ze slepa jestem:shocked2:) a nie sadze zeby mialy jakas specjalnie duza, to sa te zwykle paskowe testy, no ale co tam duzo nie zaplacilam wiec nie zal mi ich robic nawet wczesniej gdyby mialy nie wyjsc i tak czy siak. Mialam takiego plana zeby zrobic pierwszy w urodzinki moje, anuz bym miala piekny prezent, ale to troche za wczesnie bedzie na te testy na pewno, moze ten first resposne by wyszedl jakos od biedy, ale postanowilam sobie ze juz nie bede kasy na testy wywalac:dry: nom ale czy sie powstrzymam to wyjdzie w praniu :-D

No nic ja uciekam bo jutro rano niestety musze wstac przed 9 :dry: co mi sie wcale, a wcale nie podoba ale cuz zrobic :dry:
Dobranoc dziewczyny
Wyznaje te sama zasade.Z tym ze w tym mc jak sie uda to chcialabym zrobic bete:)wtedy jest szansa ze pokaze szybko co i jak.tez planowalam robic test na moje urodziny!!!Z tym ze to rowniez o wiele za wczesnie,nawet na bete...(chyba jakies 7 dpo ale to zalezy od owu.mam nadzieje ze bedzie na czas).co do testow owu to mam jakies inne w tym mc i nie za bardzo zadowolona jestem...jakies poprzednie byly bardziej wyrazne.jak na razie owu nie mialam chyba.mam nadzieje ze bede ja miala i to najlepiej przed wyjazdem!myslalam ze ajkos wlasnie teraz na dnaich sie pojawi(po tych moich obserwacjach) ale oficjalnie niby w pn lub wtorek.sama nie wiem.oby tylko byla.i na czas!

reklama
chyba nie wszystkie kobiety czują ,że zaciążyły ale to nie zmienia faktu ,ze ja mam nadzieję jednak to poczuć heheh :-)

Do góry