reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Lenka rób tego testa!!!

Oj gorąco gorąco... a dopiero będzie gorąco jak się te fasolinki potwierdzą!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a może zrób sobie wolne :) poleniu****
Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...:zawstydzona/y:nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(

svensonka prosze choc juz ja wklejalam :tak:
wolalabym zeby byla znerwicowana niz zeby uciekla :) kurcze ja chyba osiwieje jak bede w ciazy ... a jak przyjdzie 24 tc to wyladuje w wariatkowie... :(
kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...

Świetnie Cię rozumiem.
Mój mąż w łóżku nie grzeszył...nic nie było spontaniczne, tylko wiadomo ->sobota rano... ;-)
Ale już nie jesteśmy razem i dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę :-D
ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)

Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...:zawstydzona/y:nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(

kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...

ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)
spontany sa najlepsze ;-)

Witam Wszystkie!!! Ja jutro mam wizytęu ginia , mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno i owulka łaskawie poczeka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry