Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tośka testuj lena testuj nie trzymajcie nas w takiej niepewności
hej :-)tośka testuj lena testuj nie trzymajcie nas w takiej niepewności
w niedziele bede testowac ;-)
Lenka rób tego testa!!!
no gdzież wieczorem będę testa robić, toż to nieprofesjonalne jest
dziewczynki moje kochane idę Julę karmić,odezwę się potem
dziękuję za zainteresowanie Wam wszystkim,mam nadzieję że Wasze kciuki popędziły bociana
Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(a może zrób sobie wolne poleniu****
kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...svensonka prosze choc juz ja wklejalam
wolalabym zeby byla znerwicowana niz zeby uciekla kurcze ja chyba osiwieje jak bede w ciazy ... a jak przyjdzie 24 tc to wyladuje w wariatkowie...
ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)Świetnie Cię rozumiem.
Mój mąż w łóżku nie grzeszył...nic nie było spontaniczne, tylko wiadomo ->sobota rano... ;-)
Ale już nie jesteśmy razem i dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę
spontany sa najlepsze ;-)Tośka toć ja dopiero co w piątek z tygodniowego L4 wróciłam...nie mogę tak duzo sciemniać, bo mnie wywalą:-(
kochana nie programuj się ...bo coś wyczarujesz...myśl pozytywnie...
ile jesteści parą...ja pamietam na początku też ogień był...ale opada z czasem...choć nie powiem, zebym nie była usatysfakcjponowana ;-) lubimy i spontan i umawane sexy ;-)
Witam Wszystkie!!!
hej
reklama
Witam Wszystkie!!! Ja jutro mam wizytęu ginia , mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno i owulka łaskawie poczeka!!!
hej
widzę ze my w podobnym czasie ja w piatek smaruje do gin
Podziel się: