reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam was dziewczynki!
Ja zawsze jak mnie nie było naskrobałyście dużo i teraz mam problem z nadrobieniem, przeczytam więc tylko co się wczoraj działo albo dziś od rana bo w sumie wpadłam teraz tylko na chwilę a popisze z wami wieczorem.
Czy są jakieś nowe zafasolkowane przyszłe mamusie?

Ja byłam wczoraj u gina, jestem bardzo zadowolona tylko do końca nie wiem z czego bo od maja chodziłam z torbielą i na wczorajszej wizycie miałam dostać leki na ta torbiel bo sama sięwchłonąć nie chciała a nowy gin stwierdził że to już trochę długo. No ale zaczęłam też pić ziółka na torbiele i tak sobie myślę że to chyba ich zasługa i po torbieli nie zostało śladu i jestem mega szczęśliwa! Miałam dostać na tą torbiel anty więc byłaby przerwa w starankach.
Zaczęłam też brać wiesiołek od jakiegoś czasu i faktycznie zauważyłam że mam więcej śluzu bo ja generalnie jestem sucha na codzień i tylko podczas seksiku jak jestem podniecona to leci mi po nogach. Teraz mam śluz na bieliźnie ale nie mam jeszcze owu.
Mam takie pytaneczko bo jedna rzecz mnie zaniepokoiła choć jest chyba za wcześnie aby się martwić bo u gina wczoraj miałam 6 dc i nie było pęcherzyków widocznych tylko właśnie nie wiem czy wogóle czy dominującego i mam pytanie może miałyscie usg na początku cyklu tak zaraz po @ lub po koniec @ i czy było widać pęcherzyki?

Dobra zmykam, tęsknie za wami ale najpierw obowiązki a potem przyjemność więc będe koło 19 - 20.00

Proszę streśćcie mi tylko co słychać?

reklama
jutro rano kochana, jak wytrzymam tyle:D

no Tosiu to my na pewno w ciąży jesteśmy:D ja chodzę i wyję ciągle a za chwilę się śmieję, a Tosia zjada jakieś mixy jedzeniowe:D:D:D

no właśnie a ja raczej sucho nie mam,tylko ciągle sikam od wczoraj;(

Zabciu wracaj do nas szybciutko kochana!:)

Do sikania to ja też biegam...tylko tak poza sikaniem to susza była.

U mnie było sucho bardzo...ale miałam cały czas wrażenie jakby mi po nogach leciało ;-)

no to u mnie napewno nici z fasolki bo mam mokro że sie tak wyraze hehe

jutro rano kochana, jak wytrzymam tyle:D

no Tosiu to my na pewno w ciąży jesteśmy:D ja chodzę i wyję ciągle a za chwilę się śmieję, a Tosia zjada jakieś mixy jedzeniowe:D:D:D

no właśnie a ja raczej sucho nie mam,tylko ciągle sikam od wczoraj;(

Zabciu wracaj do nas szybciutko kochana!:)

he przed chwilą wciągnelam frytki mięsko ogorek konserwowy i popilam kakao :-D:-D:-D:-D

Do sikania to ja też biegam...tylko tak poza sikaniem to susza była.

no Ty skarbie sikasz często bo tak się w ciązy dzieje a ja pewnie mam nowy objaw @;( bo dużo kobiet pisze, że miało sucho jak zaszło a ja nie mam więc już się nawet nie napalam dziś z tym testem.

he przed chwilą wciągnelam frytki mięsko ogorek konserwowy i popilam kakao :-D:-D:-D:-D
Tosia ten sam mokry stan mam;(
a z tym jedzeniem to jakiś hard core naprawdę Tosiu! kakao do obiadu toż to musi coś znaczyć:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taka już jestem,że musiałam wpisać w google o tym śluzie na początku ciąży i to był mój błąd...
Oczywiście jedne kobitki pisały o suszy a drugie wręcz przeciwnie,że tak się z nich lało,że musiały wkładki zakladać i myślaly że to początki @.i jeszcze opis: biały, lepki- taki mam.ALE JA SIĘ WCALE NIE NAKRĘCAM:-D oj będzie co ma byc, kurcze, równie dobrze taki teraz mam sluz @ i finito.koniec tego nakręcania bo zaraz trafię do wariatkowa:-D muszę mysleć o czymś innym.....hmmmm jaka brzydka dziś pogoda, czyż nie prawda???:-D:-D:-D

no mówi ci i nawet mi smakuje :-) ja tak mam przed @ że smaki mieszam :-)

a ja jem duzo słodyczy i dziś właśnie to robię i mam cholerne mdłości od tego.zaraz haftnę to wszystko(przepraszam) i będę miała kolejny objaw:D:D:D

witam sie po poludniowej drzemce ;-)
ale mnie znow zmuliło

witaj słońce:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taka już jestem,że musiałam wpisać w google o tym śluzie na początku ciąży i to był mój błąd...
Oczywiście jedne kobitki pisały o suszy a drugie wręcz przeciwnie,że tak się z nich lało,że musiały wkładki zakladać i myślaly że to początki @.i jeszcze opis: biały, lepki- taki mam.ALE JA SIĘ WCALE NIE NAKRĘCAM:-D oj będzie co ma byc, kurcze, równie dobrze taki teraz mam sluz @ i finito.koniec tego nakręcania bo zaraz trafię do wariatkowa:-D muszę mysleć o czymś innym.....hmmmm jaka brzydka dziś pogoda, czyż nie prawda???:-D:-D:-D

o kochana bardzo dobre podejscie , ja mialam tak ostatnio wyszukiwalam u siebie objawow , co ma byc to bedzie choc wiem ze to bardzo wkurzajace ale co zrobic

Cześć Kochane...wpadłam po pracy i po obiadku :)

Witam was dziewczynki!
Ja zawsze jak mnie nie było naskrobałyście dużo i teraz mam problem z nadrobieniem, przeczytam więc tylko co się wczoraj działo albo dziś od rana bo w sumie wpadłam teraz tylko na chwilę a popisze z wami wieczorem.
Czy są jakieś nowe zafasolkowane przyszłe mamusie?

Ja byłam wczoraj u gina, jestem bardzo zadowolona tylko do końca nie wiem z czego bo od maja chodziłam z torbielą i na wczorajszej wizycie miałam dostać leki na ta torbiel bo sama sięwchłonąć nie chciała a nowy gin stwierdził że to już trochę długo. No ale zaczęłam też pić ziółka na torbiele i tak sobie myślę że to chyba ich zasługa i po torbieli nie zostało śladu i jestem mega szczęśliwa! Miałam dostać na tą torbiel anty więc byłaby przerwa w starankach.
Zaczęłam też brać wiesiołek od jakiegoś czasu i faktycznie zauważyłam że mam więcej śluzu bo ja generalnie jestem sucha na codzień i tylko podczas seksiku jak jestem podniecona to leci mi po nogach. Teraz mam śluz na bieliźnie ale nie mam jeszcze owu.
Mam takie pytaneczko bo jedna rzecz mnie zaniepokoiła choć jest chyba za wcześnie aby się martwić bo u gina wczoraj miałam 6 dc i nie było pęcherzyków widocznych tylko właśnie nie wiem czy wogóle czy dominującego i mam pytanie może miałyscie usg na początku cyklu tak zaraz po @ lub po koniec @ i czy było widać pęcherzyki?

Dobra zmykam, tęsknie za wami ale najpierw obowiązki a potem przyjemność więc będe koło 19 - 20.00

Proszę streśćcie mi tylko co słychać?

Superowo, z enie ma tej torbieli...mi się wydaje, ze 6 dc to mogło być trochę wcześnie...ostatnio byłam 9 dc i widziłał już dominującego...

no ładne miksy ...trzymam &&&&& na fasolkę :)

ok spadam bo zaraz moj tata wroci z pracy a ja wkoncu do niego na kawe przyszlam wiec niebede mu kopmutera okupowac hihi tylko z nim troche posiedze papapapapapa

Wracaj żabka wracaj... :)

Przy fasolce ból brzucha boli identycznie jak przy @... u mnie dwa razy to się potwierdziło.
Bobo test to ten żółty ?!?

jest też niebieski bobo-test on jest czulszu wykrywa od 10 ml/Ul...jakby ktoś był zainteresowany ;)

reklama
Do góry