reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosia trzymam kciuki za Ciebie i Lenę!!!

hej
widzę ze my w podobnym czasie :) ja w piatek smaruje do gin :)

A w jakiej jesteś fazie cyklu???

Oj gorąco gorąco... a dopiero będzie gorąco jak się te fasolinki potwierdzą!!!
Myszka byłaś juz u lekarza co Ci powiedział???

Gdzie Wy wszystkie siedzicie na ziołopijkach??? Chyba się uzależniłyście od tych roślinnych trunków!!! Hi hi ja tez niedługo dołaczę do Was. Będę piła te na 2 fazę a potem te od poronień zobaczymy.

Podbrzusze mnie boli i boję się, że lekarz jutro nie zobaczy juz pęcherzyków i nie będzie wiadomo czy owulka była!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Myszka byłaś juz u lekarza co Ci powiedział???

Gdzie Wy wszystkie siedzicie na ziołopijkach??? Chyba się uzależniłyście od tych roślinnych trunków!!! Hi hi ja tez niedługo dołaczę do Was. Będę piła te na 2 fazę a potem te od poronień zobaczymy.

Podbrzusze mnie boli i boję się, że lekarz jutro nie zobaczy juz pęcherzyków i nie będzie wiadomo czy owulka była!!!

zobaczy zobaczy...bo jak pęknie to widać na usg płyn w zatoce dauglasa 9czy jakoś tak to się pisze) tylko nie bedzie wiadomo ja duzy był pęchl

Powodzenia trzymam&&&&

dzis 10 dc faza dojrz pecherzykow , chyba dobrze to nazwalam
Erba długo się staracie???

Ja mam dzisiaj 12 dc to może się nam uda razem pozytywnie zatestować!!!

zobaczy zobaczy...bo jak pęknie to widać na usg płyn w zatoce dauglasa 9czy jakoś tak to się pisze) tylko nie bedzie wiadomo ja duzy był pęchl

Powodzenia trzymam&&&&

Dzięki Kochana!!! A co u Ciebie, bo ja ostatnio żadko tu zaglądam a jak już jestem to nie mam czasu nadrabiać zaległości. Moze wiesz co u Kerny???

teraz od pazdziernika , od stycznia przyjmuje clo

Ja mam dzisiaj 12 dc to może się nam uda razem pozytywnie zatestować!!!

no kochana to sie spinamy ;-)
to jutro zobaczysz ladny pechol :-) w 13 dc mocno 3mam .Moj bedzie 12 mam nadzieje ze tez uslysze dobre wiesci

teraz od pazdziernika , od stycznia przyjmuje clo

Jaka masz dawkę leków, bo ja tez je biorę. Teraz mi lekarz zmniejszył do ćwiartki tabletki, bo źle na mnie działają. Teraz je brałam 3 raz.

Nie ważne jak, chcę już być w ciąży!!!:blink::blink::blink:

Dzięki Kochana!!! A co u Ciebie, bo ja ostatnio żadko tu zaglądam a jak już jestem to nie mam czasu nadrabiać zaległości. Moze wiesz co u Kerny???
u mnie dziś 22 dc , w tym cyklu miałam hcg - jestem drozna i później była bankowa owulka stranka takie na luzaka i nic tylko czekać ....powoli zaczynam obserwować u siebie objawy ciaży...staram sie nie nakręcać, ale sama wiesz jak jest ;)

Jaka masz dawkę leków, bo ja tez je biorę. Teraz mi lekarz zmniejszył do ćwiartki tabletki, bo źle na mnie działają. Teraz je brałam 3 raz.

ja biore od 3dc do 9 dc w dawce 50mg, i teraz tez byl 3 raz
i musze przyznac ze mi nic po nich nie jest , no w sumie to nie do konca bo mam wieksza ochote na sexik ;-)
a jak twoje monit ?? co woj gin mowi o wielkosci peche.

Ostatnia edycja:
Chciałam się z Wami pożegnać. Nie będę tu już zaglądać bo nie pasuję już do tego wątku. U mnie nie ma szans na zapłodnienie naturalne. Na inseminację póki co się nie decyduję. Daje sobie jakiś czas na luz i odpoczynek od tych wszystkich badań, lekarzy itp itd.

Życzę Wam, aby Wasze staranka wkońcu zostały zakończone sukcesem. Trzymam za Was wszystkie kciuki! Trzymajcie się!

reklama
u mnie dziś 22 dc , w tym cyklu miałam hcg - jestem drozna i później była bankowa owulka stranka takie na luzaka i nic tylko czekać ....powoli zaczynam obserwować u siebie objawy ciaży...staram sie nie nakręcać, ale sama wiesz jak jest ;)

Mocno wierzę, że to objawy ciąży, lekarz mi mówił że po hcg kobiety bardzo często zachodzą, bo np. mają złogi śluzu i po tym badaniu sa odblokowane, więc mocno Ci kibicuję!!!

Chciałam się z Wami pożegnać. Nie będę tu już zaglądać bo nie pasuję już do tego wątku. U mnie nie ma szans na zapłodnienie naturalne. Na inseminację póki co się nie decyduję. Daje sobie jakiś czas na luz i odpoczynek od tych wszystkich badań, lekarzy itp itd.

Życzę Wam, aby Wasze staranka wkońcu zostały zakończone sukcesem. Trzymam za Was wszystkie kciuki! Trzymajcie się!

Nanusia co Ty Babo piszesz!!! Jak to nie pasujesz!!! Jesteś prawie jak moje lustrzane odbicie!!! Nie poddawaj się, będziesz żałowała!!! Ja idę na inseminacje, walcz o dzidziusia i swoje szczęście!!! Plizzzzzzzzz!!!

Tez miałam takie myśli i co rok w plecy jestem i teraz mi szkoda!!! Zasuwaj do lekarza jak on Cię drzwiami wyrzuca to wchodź oknem!!! Nie daj sobie wmówić, że nie będziesz miała dzieci!!! Plizzzzzzzz nie odchodź i się nie poddawaj!!!!!

Do góry