wszystkie maja dola i kiepski dzien i niechca z nami siedziec :-( a amerie niechce nam pokazac testa i dac fluidkow :-( jeszcze nas zdoluja i co wtedy???bedzie pusto.......
ja też nie grzeszyłam wczoraj dobrym humorem dlatego połozyłam się spac wcześniej z resztą sama jestem od piątku i tęsknie juz za moim W.
Sevensona gratulację :-):-):-)
Ale mam dzisiaj doła dzisiaj się dowiedziałam że dwie koleżanki z pracy są w ciąży i udało im się za pierwszym razem a ja tyle czasu czekam na swoją fasolkę i nic z tego:-
-
-(
u mnie w pracy co 2 chodzi z brzuchem - głowa do góry nam sie też kiedyc uda
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.
Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
Trzymam kciuki i za badania i za rozmowe - będzie si
No powiedzmy. Ten test ma wykazać jak długo po stosunku plemniki żyją, jeśli wogóle egzystują przy moich przeciwciałach przeciwplemnkowych. Wynik będzie jakieś 30min po badaniu, więc jutro wszystko już będę wiedziała. Obawiam się,że po tym badaniu nagle moje szanse na posiadanie maleństwa drastycznie zmaleją... jednak wciąż wierzę...
nie poddawaj się
dopóki ostatni plemnior pływa są szanse kochana
Hej Ewela :-) a byłam w zeszłą środę u mojego nowego ginka...fasoleczki nie było jeszcze widać, ale na samym początku mi to powiedział że tak będzie, bo moja ciąża jest ze względu na późną owulkę młodsza o jakieś 10 dni. Następny wizyta w najbliższy piątek i już się nie mogę doczekać.
A jak u Ciebie samopoczucie ?1? Kurka u Ciebie już 9tc... wow
Witajcie kochane wieczorową porą...
wpadłam na chwilkę poczytać co u Was.
Agutka i Tośka testujcie rano! Będę trzymać &&& może to na fasolkę te brzuchy dają się we znaki a nie na @.
Ja odpadam boli brzuch kuje jajnior :-( wszystko jak na @
mega mega nawet :-(
Tak jak po burzy świeci słońce...tak po @ przyjdą fasoleczki :-)
heh najpierw musi owulka sie pojawić
tak i musze powiedziec ze jestem zaskoczona bo wszyscy opisywali meki i wogole ze ciezko pierwsze dni ze masakra a ja dzisiejszy dzien normalnie znioslam niepowiem bo w brzuszku mi troche burczalo ale ogolnie czuje sie dobrze bo oprocz dietki to lukam witaminy zeby organizmowi niczego niezabraklo :-)ale czuje ze bedzie ok co prawda jedzenie troche mdle bo bez soli ale dobrze jest
a i dzis bylam na badaniu krwi z mezusiem hihi jutro pojde po wyniki bo dis mi sie niechcialo juz isc :-)
trzymam kciuki za wyniki i za sila wole :-)
Maciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
chyba te na progesteron powinnas pić - a bierzesz jakieś leki ??
ach nie pochwaliłam Wam się znowu byłam dzisiaj na zakupach humorek troszkę sobie poprawić i kupiłam sobie czerwone botki i do tego czerwoną torebkę i coś tak marzą mi się pasemka we włosach- a co tam jak szaleć to szaleć może wreszcie wiosna zawita do nas
tak zakupy poprawiają humor ja ostatnio też poszalałam :-) kupiłam sobie jeansy 2 pary i trampeczki
Hi hi hi stwierdził tak dlatego że dzwonił do bramki a ja podeszłam do domofonu i zapytałam tylko gdzie ma klucze...i nie otworzyłam :-)
W samochodzie pewnie mi coś tam sprawdza, bo jutro zamieniemy się samochodami i wie że u mnie może się spodziewać nawet tego że benzyny nie ma, oleje świecą i róznych niespodzianek więc woli sobie chyba wcześniej sprawdzić żeby jutro nie zdziwić się rano :-)
Aha...i to nie mój mąż :-) a mój ukochany :-) i ciągle mu powtarzam że mężem moim nigdy nie będzie ;-)
racja - skoro kluczy nie bierze niech cierpi - ja robie tak samo hehe
moja tez jakas dziwna - głucha chyba
ja mówie nie a ona puk puk puk i też kluczy nie bierze a mimo to jest :-)
u nas to teraz bardziej czekamy na wpadkę
może tak trzeba do tego podejść nie wiem..
ale od kąd 13 miesiecy nie udawało nam się powiedziałam w końcu stop (bo zwariujemy)
no i teraz "wpadka kontrolowana" czas pokarze ale nic na siłe. Bedzie to bedzie nie to NIE.
dokładnie będzie to będzie - my tez zyjemy od kad ja przestałam świrowac
Witam się z rana
nadrobiła wszystkie zaległości jeżeli kogoś pominełam to przepraszam.
Dzisiaj o 5 30 w pracy juz
obudziłam się o 4 i koniec więc wstałam i jestem ale za to wyjde o 13 30 :-)
u mnie bóle objawowo jak na @ więc tylko patrzeć jak się wprosi :-(
Miłego dnia dziewczynki - trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze testy, badania, wyniki i rozmowy z szefem :-)