reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka ale nawet jakprzyjdzie to juz w marcu zaczniesz nowy cykl i jeszcze zalapiemy sie na mamy 2010 :) bo teraz wiosna i bocki maja lepsza widocznosc :) wiec uszk do gory a moze do ciebie twoj juz przylecial ?? :) oby tak mbylo :)

jej ja musze juz isc do dentysty :( chyba umre zaraz ... :(

reklama
Tośka ale nawet jakprzyjdzie to juz w marcu zaczniesz nowy cykl i jeszcze zalapiemy sie na mamy 2010 :) bo teraz wiosna i bocki maja lepsza widocznosc :) wiec uszk do gory a moze do ciebie twoj juz przylecial ?? :) oby tak mbylo :)

jej ja musze juz isc do dentysty :( chyba umre zaraz ... :(

heheh no obyś miała racje z tymi bockami :)

trzymam kciuki za zebologa :)

A My sobie wysprzątałyśmy domek na błysk. ;-) No prawie. :-p Zuzia właśnie poleciała w odwiedziny do Babci,więc ja pootwierałam okna na całą szerokość - niech mi trochę słonka do domku wleci. :tak: No i zabieram się za odkurzanie. :tak:

Dziewczyny witam!

Mam pytanko - czy któraś piła mieszankę na niedrożne jajowody?
Jeśli tak to może ktoś mi powie, kiedy się ją pije, a dokładniej, czy można ja pić po owulacji?

Z góry dzięki za odpowiedz!!!

;-)Fajnie Agutka że sobie mieszkanko wysprzątałaś też bym chciała ale jakoś nie mam weny... stresuje się przed wizytą u ginka dziś o 14 no i uroczyście oświadczam że jeśli nie uda mi się zafasolkować w marcu to daję sobie na luz i 10.04 składam wypowiedzenie i szukam nowej pracy :tak:

;-)Fajnie Agutka że sobie mieszkanko wysprzątałaś też bym chciała ale jakoś nie mam weny... stresuje się przed wizytą u ginka dziś o 14 no i uroczyście oświadczam że jeśli nie uda mi się zafasolkować w marcu to daję sobie na luz i 10.04 składam wypowiedzenie i szukam nowej pracy :tak:

Musiałam,bo mnie myślenie o @ dobija... A,że Zuzia mi uciekła ;-) ,to nie będę siedziała bezczynnie i rozmyślała,ech...
Mocne postanowienie z tą pracą! :tak:

i zajdziesz w ciąze zobaczysz :) luz na bani pomaga podobno

Musiałam,bo mnie myślenie o @ dobija... A,że Zuzia mi uciekła ;-) ,to nie będę siedziała bezczynnie i rozmyślała,ech...
Mocne postanowienie z tą pracą! :tak:

ja tez tak mam jak tylko się @ pojawia od razu chata do gory nogami przewrócona a dzisiaj w esce rock mowili o pmsie i nazwali to hormonalnym tornado - coś w tym jest :)

;-)do tej pory każdy tak mówił, że jak będę szukać nowej pracy to zajdę bo przestanę o tym myśleć :tak: idę dziś do ginka i niech mi coś da jakiś wspomagacz i tyle jeśli zajdę to pójdę na chorobowe a jeśli nie to się zwalniam i szukam nowej pracy bo tak zwlekam dla fasolki już 8 miesięcy a tu cisza i się nie zanosi:-( tylko znając moje szczęście to jak się zwolnię t o zajdę :tak: ale mój R powiedział że nawet wtedy sobie poradzimy i to jest dla mnie troszkę budujące :tak:

Czesc dziewczyny. Jestem juz po tescie po stosunku i się załamałam. Wszystkie plemniki martwe, wiec moje przeciwciała działaja pelna para. Mam dosc na dzis wszystkiego. Moje szanse zmalały do zera. Ech....

Nie chce juz dzieci. Za duzo kosztuje mnie to nerwow, stresu i przede wszystkim bólu psychicznego...

Mam dziś rozmowę o pracę, a wyglądam jak półtorej nieszczescia. Plakalam w autobusie cala droge powrotna.

reklama
no taka to jest dziewczyna...aż brak mi słów kochana:-(

kurna tak to jest, że trudno facetom wytłumaczyć co my czujemy...ja ciągle czuję się tak jakby to była moja wina, że nie mamy fasolki i to mnie tak dołuje, kiedy On nie rozumie, że mi cięzko:-( ja też staram się nie poddawać ale najgorzej jest pod koniec cykli, kiedy czekam na fasolke a przyłazi @...dzięki skarbie za słowa otuchy to naprawdę mi pomaga.Jesteście dla mnie wielkim wsparciem:tak:

no kochana to serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olkale nawet nie wiesz kochana jak bardzo bym chciała żebyś za parę dni napisała, ze czujesz ze jest Was 2:tak: życzę Ci tego i trzymam kciuki i nie smutaj się słonko

trzymam kciuki i za badania i za pracę:tak: głowa do góry, musi się udać:tak:

Zabciu bardzo dobrze że myślisz pozytywnie, zaraź mnie tym kochana bo sama chyba nie dam rady się tak nastawić:-(

Witam i również pozdrawiam.i życzę udanych staranek:tak:

Jestem Z Ciebie dumna Zabciu,tak trzymaj,dzielna dziewczynka:tak:

piękny teścik i piękne fluidki, łapię jedne i drugie a co:-D

szalejemy kochana,ja biorę przykład z Agutki i także idę do fryzjera.czas przywołać wiosnę zmianami.I FASOLKAMI W NASZYCH BRZUSZKACH!:-)

powinna Ci to jakoś wytłumaczyć, przeprosić i zapytać czy nie byłby to problem gdyby częśc oddała później.tak by było ładniej. w końcu wiadomo, że temat pieniędzy nie jest łatwy więc mogła Cię troszku usopkoić:tak:

jak to wyszedł? tak po prostu???
wystarczy wchodzic na forum i humor lepszy :-) przynajmniej mi sie poprawia jak z wami jestem albo haftuje
Dzień Dobry wszystkim :)
Zrobiłam dzisiaj kolejny test, ale mam pecha bo wadliwy był i nawet kreska kontrolna ledwo widoczna była..... więc dopiero jutro beta i wszystko jasne.
Miłego dnia!
fasolka bawi sie z toba w chowanego hihihihi
ja też nie grzeszyłam wczoraj dobrym humorem dlatego połozyłam się spac wcześniej z resztą sama jestem od piątku i tęsknie juz za moim W. :zawstydzona/y:

u mnie w pracy co 2 chodzi z brzuchem - głowa do góry nam sie też kiedyc uda :tak:

Trzymam kciuki i za badania i za rozmowe - będzie si:tak:

nie poddawaj się :tak: dopóki ostatni plemnior pływa są szanse kochana :tak:

Ja odpadam boli brzuch kuje jajnior :-( wszystko jak na @

mega mega nawet :-(

heh najpierw musi owulka sie pojawić :sorry2:

trzymam kciuki za wyniki i za sila wole :-)
tosia ty to chyba zaszlas cos mi w srodku tak mowi zobaczysz ;-)
agutka tulam mocno ... zobaczuysz ze si uda w marcu jeszcze :) to ostatni gwizdek na mame 2010 :) i skoro jestesmy na mamach 2010 to zadna nie wyjdzie stad w ciazy najpozniej niz wlasnie w marcu :) testujemy trazem w ttm cyklu i damy rade !!! bedzie fasolkka :D!!!

odswiezylam swojego bocka dalam mu troche zieleni i slonka tak zeby nie zabladzil a no i drzewek zielonych zeby mu trase wyznacaly ;)
no ej wystaczy ze fasolka zawita i juz bedziemy mamami wiec do kona roku mozemy tu siedziec do konca roku wszystkie zaciaza :-)
Tośka oby u Ciebie pojawiła się jednak fasolka. A testowałaś dzisiaj ?

missiiss nie zazdraszczam wizyty u dentysty, ale jak będziesz już po to będę zazdrościła ząbków. Ja też miałam się wybrać, ale jak się okazało że fasolka się pojawiła to wymiękłam. Ale muszę się wybrać...może po świętach.
podobno do konca 1 trymestru niewolo zebow wyrywac i takie tam ale na kontrole mozesz isc
Cześć Dziewczyny!

podczytuje Was w miare regularnie, ale do pisania nie mam weny :dry:

u mnie jutro termin @ i nie mam zludzen - cycuchy bola jak zwykle, a dzis jeszcze zaczal brzuch. czyli nici z tego cyklu. raczej juz mama 2010 nie zostane, bo w przyszlym cyklu robimy przerwe. no ale moze uda sie styczen 2011 :tak:

Mysza - jeszcze Ci nie gratulowalam faoslki :-):-):-)

Svensonka - widzialam zdjecie z usg - SLICZNE :-) az sama odgrzebalam usg z pierwszej ciazy, zeby powspominac

Milego dzionka :tak:
kochana do grudnia daleko jak bedzie fasolka to bedziesz mama i my wszystkie bedziemy mamami 2010 bo tu niechodzi o to zeby urodzic w 2010 ale zeby zajsc w ciaze w 2010 :-)

a ja kochane mam dzis 2 dzien mojej dietki i wszystko jest ok wlasnie lyknelam moja porcje witamin i pije zielona cherbatke i musze sie wam przyznac ze czuje sie nawet lepiej niz przez dietka bo wtedy bylam taka ociezala zmeczona i wogole na nic niemialam ochoty a teraz czuje sie super i az mi sie chce sprzatac spacerowac i wogole a predzej to tylko bym siedziala albo lezala :-( wiec jest dobrze mam nadzieje ze jak skoncze to potem przyjdzie peikna owulka i fasolka zawita hihihi :-)

Do góry