reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka oby u Ciebie pojawiła się jednak fasolka. A testowałaś dzisiaj ?

missiiss nie zazdraszczam wizyty u dentysty, ale jak będziesz już po to będę zazdrościła ząbków. Ja też miałam się wybrać, ale jak się okazało że fasolka się pojawiła to wymiękłam. Ale muszę się wybrać...może po świętach.

reklama
mysza ja wlasnie robie to tylko i wylacznie dla fasolki zeby ja nie narazac pozniej jakbym byla w ciazy i do dentysty trzebabybylo latac... i wbijam sobie do glowy to dlaciebie fasolinko ... ale ja tak nie lubi eddentystow uuuu :(

mysza ja wlasnie robie to tylko i wylacznie dla fasolki zeby ja nie narazac pozniej jakbym byla w ciazy i do dentysty trzebabybylo latac... i wbijam sobie do glowy to dlaciebie fasolinko ... ale ja tak nie lubi eddentystow uuuu :(

No ja miałam identyczny plan ale moja fasolinka się pośpieszyła...
Nie wiem jak to jest później ze znieczuleniem w ciąży. Czy jest jakieś takie bezpieczne ?!?

Witam!
Kurde musze isc za mame dzisiaj do sklepu siedziec! A tak tego nie lubie!:wściekła/y: Nudy przez 8 godz.
Ach,Myszko,dziękuję...
Tak mnie ta @ wnerwia,ze masakra. Niech nie przychodzi w ogóle! A jeśli ma zamiar przychodzić,to w wyznaczonym terminie,bo tylko niepotrzebne nadzieje mi robi! :-(
Przykro mi... wiem cos o tym;-) Dlatego ja mierze sobie tempke i wiem wczesniej, czy przyjdzie, czy nie:tak:

ja ide do dentysty na 10.30 i juz mnie skreca :( tak strasznie si eboje... jeszcze mi sie okres na maxa rozkrecil i boli mnie brzuch :( bede tam kwiczec chyba :(
Uuuuu... to wspolczuje! Ale dasz rade - przy naszych starankowych meczarniach taki dentysta to pikus:-D
No ja miałam identyczny plan ale moja fasolinka się pośpieszyła...
Nie wiem jak to jest później ze znieczuleniem w ciąży. Czy jest jakieś takie bezpieczne ?!?
No mnie sie wydaje, ze zalecaja zalatwic sprawy zebowe przed ciaza wlasnie ze wzgledu na znieczulenie... Tylko ja np znieczulenie biore tylko przy rwaniu zebow (niestety przechodzilam to juz dwa razy:-(). Bo sam fakt, ze maja mi wsadzic w dziaslo igle bardziej boli, niz samo borowanie. Wiec jak dla mnie to raczej bez roznicy kiedy;-)

Na o ja właśnie pamiętam, że miałam w poprzedniej karcie ciąży taką kartkę od ginka jakie badania i kiedy wykonać i było napisane że koniecznie w I trymestrze wizyta u dentysty.
Uff...będę musiała się wybrać, ale już po świętach.

Słonko,trzymam kciuki,żeby jednak nie zawitała! Może to na fasolcię tak boli...?

Tak,zawitała... Niestety. :-(

Idę na kawkę.

A ten cykl tak pokręcony jest cycki nie bolą a ostatnie kilkanaście cykli tak bolały że aż mnie skręcało, brzuch zaczął boleć wczoraj wieczorem - więc bardziej na @ się nastyawiam niestety

Tośka oby u Ciebie pojawiła się jednak fasolka. A testowałaś dzisiaj ?

missiiss nie zazdraszczam wizyty u dentysty, ale jak będziesz już po to będę zazdrościła ząbków. Ja też miałam się wybrać, ale jak się okazało że fasolka się pojawiła to wymiękłam. Ale muszę się wybrać...może po świętach.

Nie testowałam :-( nawet testu nie kupiłam jak nie przyjdzie do niedzieli to wtedy zatestuje :tak:

Witam!
Kurde musze isc za mame dzisiaj do sklepu siedziec! A tak tego nie lubie!:wściekła/y: Nudy przez 8 godz.
Przykro mi... wiem cos o tym;-) Dlatego ja mierze sobie tempke i wiem wczesniej, czy przyjdzie, czy nie:tak:

Uuuuu... to wspolczuje! Ale dasz rade - przy naszych starankowych meczarniach taki dentysta to pikus:-D

No mnie sie wydaje, ze zalecaja zalatwic sprawy zebowe przed ciaza wlasnie ze wzgledu na znieczulenie... Tylko ja np znieczulenie biore tylko przy rwaniu zebow (niestety przechodzilam to juz dwa razy:-(). Bo sam fakt, ze maja mi wsadzic w dziaslo igle bardziej boli, niz samo borowanie. Wiec jak dla mnie to raczej bez roznicy kiedy;-)

wrrrr ja mam super dentyste ale nie lubie do niego chodzić w sensie wiercenia rwania ble :tak:

Tośka to życzę by @ nie przyłaziła wcale a w niedzielę II krechy teścior pokazał.

Zamówiłam właśnie na allegro plastry detoksykacyjne i dopiero po zamówieniu przeczytałam że nie wolno stosować ich kobietom w ciąży...No nic, będą dla W. -> zobaczymy tylko co on na to ;-) bo krzywić się będzie na pewno że cuduję z jego ciałem. ;-)

Zmykam kochane!
Będę dopiero wieczorkiem.

Nie wiem czy oglądacie DD Tvn ale właśnie mówią o tym jak kobiety sprzedają własne dzieci...szok...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)witam się Kochane :-D właśnie zajadam sobie śniadanko, dziś nie mogłam spać w nocy masakra ale to dlatego że mój R mnie wczoraj zastrzelił wiadomością i trochę osłabił :-(

Tośka to życzę by @ nie przyłaziła wcale a w niedzielę II krechy teścior pokazał.

Zamówiłam właśnie na allegro plastry detoksykacyjne i dopiero po zamówieniu przeczytałam że nie wolno stosować ich kobietom w ciąży...No nic, będą dla W. -> zobaczymy tylko co on na to ;-) bo krzywić się będzie na pewno że cuduję z jego ciałem. ;-)

jakos nie mam juz złudzeń że @ sie nie pojawi - dzisiaj mam 28 dc więc pewnie się spóźni

reklama
Cześć Dziewczyny!

podczytuje Was w miare regularnie, ale do pisania nie mam weny :dry:

u mnie jutro termin @ i nie mam zludzen - cycuchy bola jak zwykle, a dzis jeszcze zaczal brzuch. czyli nici z tego cyklu. raczej juz mama 2010 nie zostane, bo w przyszlym cyklu robimy przerwe. no ale moze uda sie styczen 2011 :tak:

Mysza - jeszcze Ci nie gratulowalam faoslki :-):-):-)

Svensonka - widzialam zdjecie z usg - SLICZNE :-) az sama odgrzebalam usg z pierwszej ciazy, zeby powspominac

Milego dzionka :tak:

Do góry