reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczyny,
Podpowiedzcie mi proszę (lub pocieszcie) :/
Termin @ był 3 dni temu. Dziś zrobiłam test, ale po południu - 1 krecha...
Objawów brak, tzn. piersi większe (pełne) ale nie bolące - zawsze przed @ mnie bolały.
Podbrzusze boli - zaczęło kilka dni po owulacji i tak sobie "muli" delikatnie.
I to tyle. Niestety... :/
Nakręciłam się tym brakiem @, a na początku myślałam że w tym cyklu nic z tego, bo wogóle nie miałam śluzu płodnego. No może minimalnie...
Ehhh ciężki żywot... :/

reklama
Witam dziewczyny,
Podpowiedzcie mi proszę (lub pocieszcie) :/
Termin @ był 3 dni temu. Dziś zrobiłam test, ale po południu - 1 krecha...
Objawów brak, tzn. piersi większe (pełne) ale nie bolące - zawsze przed @ mnie bolały.
Podbrzusze boli - zaczęło kilka dni po owulacji i tak sobie "muli" delikatnie.
I to tyle. Niestety... :/
Nakręciłam się tym brakiem @, a na początku myślałam że w tym cyklu nic z tego, bo wogóle nie miałam śluzu płodnego. No może minimalnie...
Ehhh ciężki żywot... :/
Skoro sluzu plodnego nie bylo, moglo nie byc owulki :no: Dlatego piersi sa inne no i cykl mogl sie przez to wydluzyc...
Albo test nie powinien byc robiony po poludniu - niektore laski robia z porannego mocz kilka dni po terminie @, a krecha i tak blada wychodzi:tak:
Jesli za kilka dni nic sie nie mieni, wybierz sie do gina - da Ci cos na wywolanie @:tak:

Dobry wieczór co tak malutko dziewczyn, ale naskrobaliście stron, że chyba nie nadrobię - streśćcie mi o czym dzisiaj mowa na wątku
cześć Tośka
cześć Maćku

Witam!
Zabka pojechala do szwagierki, Mysza do W-wy, Betusia poszla na imprezke, Toska chora, ja sie nudze;-)
A jednym z glownych dzisiejszych tematow byl tarot internetowy:-D

A co tam u Ciebie?

Witam!
Zabka pojechala do szwagierki, Mysza do W-wy, Betusia poszla na imprezke, Toska chora, ja sie nudze;-)
A jednym z glownych dzisiejszych tematow byl tarot internetowy:-D

A co tam u Ciebie?
był zlot szwagrów i na szczęście już sobie jechali:-pmoi mężczyźni oglądają Piraci z Karaibów a ja zaglądam do Was:-D i ogólnie sobota zleciała mi za szybko

był zlot szwagrów i na szczęście już sobie jechali:-pmoi mężczyźni oglądają Piraci z Karaibów a ja zaglądam do Was:-D i ogólnie sobota zleciała mi za szybko
Oj znam ten bol:-( Jeszcze tylko niedziela i znowu do pracy...:wściekła/y:
Ale ten tydzien bedzie na szczescie "fajny" - tylko pon normalnie w pracy, wt wolne, sr-pt rekolekcje:-)

Oj znam ten bol:-( Jeszcze tylko niedziela i znowu do pracy...:wściekła/y:
Ale ten tydzien bedzie na szczescie "fajny" - tylko pon normalnie w pracy, wt wolne, sr-pt rekolekcje:-)
u nas niestety w tym roku ksiądz robi rekolekcje w maju też fajnie bo już bedzie ciepło i szybciej mi zleci do wakacji

wygląda na to że tylko my zostałyśmy. czy dobrze pamiętam że jutro termin @ czy dzisiaj masz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry