reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bylam raz u wrozki. Ale KOMPLETNIE nic sie nie zgadzalo i nie sprawdzilo:-D

uuuuu... ach ta "rodzinka"

no z rodzinka to na zdjeciu ponoc hehehe ;) dobrze ze z mojej strony jest normalna ;)

a co do wrozki to trzeba uwazac aby nie wyciagnela od nas bo one maja swoje sposoby najlepiej sie nic nie odzywac ;)

a mnie oczka leca ide sie polozyc ...
pewno zawitam jutro :) bo jak wstane to na imprezke - domowke :)
buziaczki no i moze jeszcze mojego zbalamuce bo przez te ziolka to mam mega libido.... ;)
tryzmajcie sie kochane buziaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no z rodzinka to na zdjeciu ponoc hehehe ;) dobrze ze z mojej strony jest normalna ;)

a co do wrozki to trzeba uwazac aby nie wyciagnela od nas bo one maja swoje sposoby najlepiej sie nic nie odzywac ;)
ja nie mam rodzenstwa wiec nie mam takicch przygod jak moj W. chociaz to nie regula jest przeciez

a mnie oczka leca ide sie polozyc ...
pewno zawitam jutro :) bo jak wstane to na imprezke - domowke :)
buziaczki no i moze jeszcze mojego zbalamuce bo przez te ziolka to mam mega libido.... ;)
tryzmajcie sie kochane buziaczki
udanej imprezki kochana do juterka ja tu napewno bede hehe w lozku lezaca

Właśnie oglądałam Fakty i mówili o przypadku uduszenia dziecka w nosidełku. Matka ze Stanów włóżyła 7 - dniowego synka do nosidełka torby i chodziła tak z nim po sklepie, potem poszła do samochodu a jak go wyjeła i chciała wsadzić w fotelik to okazało się że dziecko jest sine i już nieżyło. Straszne normalnie szok!

Tosiu ja jestem i nie chorujesz sama.
Ja to pić nie mogę i zawsze mam ta samą nauczkę, wstyd mi jak nic normalnie. Żeby w pracy się napić, to nie w moim stylu. Ale takie dziewczątko co u nas pracuje 18 kończy no i jakoś tak pomyslałam tyle stresów ciągle tylko to dziecko w głowie, pije dwa razy w roku a co tam. Jakbym na 4 kieliszka poprzestała to było by dobrze ale ja ten pięty musiałam wypić no i od razu spotkanie z toaletą, teraz to doszłam już do siebie ale głowa mnie boli i alka selzer wypiłam czy coś tam.

chyba przyszło mi tu dzisiaj samej pochorowac :(
Ja tez tu ciagle zagladam:tak: Wiec nie jestes sama:-)

Ja to pić nie mogę i zawsze mam ta samą nauczkę, wstyd mi jak nic normalnie. Żeby w pracy się napić, to nie w moim stylu. Ale takie dziewczątko co u nas pracuje 18 kończy no i jakoś tak pomyslałam tyle stresów ciągle tylko to dziecko w głowie, pije dwa razy w roku a co tam. Jakbym na 4 kieliszka poprzestała to było by dobrze ale ja ten pięty musiałam wypić no i od razu spotkanie z toaletą, teraz to doszłam już do siebie ale głowa mnie boli i alka selzer wypiłam czy coś tam.
No to ladnie sie zalatwilas:-D

Właśnie oglądałam Fakty i mówili o przypadku uduszenia dziecka w nosidełku. Matka ze Stanów włóżyła 7 - dniowego synka do nosidełka torby i chodziła tak z nim po sklepie, potem poszła do samochodu a jak go wyjeła i chciała wsadzić w fotelik to okazało się że dziecko jest sine i już nieżyło. Straszne normalnie szok!
tez to widzialam - tragedia normalnie

tak tu pusto dzisiaj ;/ alka selzter powinien pomoc to bardzo dobre jest - trzymaj sie

Ja tez tu ciagle zagladam:tak: Wiec nie jestes sama:-)

No to ladnie sie zalatwilas:-D

co złapie przebudke to odswiezam strone i pusto :( no ale co sie dziwic sobota laseczki sie bawia

co złapie przebudke to odswiezam strone i pusto :( no ale co sie dziwic sobota laseczki sie bawia
Ja sie nie bawie - mieli przyjsc znajomi, ale sie pochorowali. Wiec zamulamy dzisiaj sami, bo nawet moj brat nie zjechal na weekend... M kupil sobie jakiegos dopalacza, a ja dzisiaj abstynencja, zeby nie miec jutro watpliwosci, czy tempka zakłócona, czy tez nie...
Jutro mam pierwszy termin @, wiec jesli tempka nie spadnie to moze zatestuje...:dry:

Ja sie nie bawie - mieli przyjsc znajomi, ale sie pochorowali. Wiec zamulamy dzisiaj sami, bo nawet moj brat nie zjechal na weekend... M kupil sobie jakiegos dopalacza, a ja dzisiaj abstynencja, zeby nie miec jutro watpliwosci, czy tempka zakłócona, czy tez nie...
Jutro mam pierwszy termin @, wiec jesli tempka nie spadnie to moze zatestuje...:dry:

czeemu pieerwszy termin ?? trzymam kciuki zeby nie przylazla

reklama
Hello wszystkim starającym się :)
Ja jestem po uroczystej kolacji z okazji 25 rocznicy ślubu moich teściów, zabrali nas do dworku i zjedliśmy na prawdę pyszności....potem deserek czyli lody z bitą śmietaną, a teraz mój M przygotował mi kąpiel w naszej nowej łazience :) a wannę mamy taką raczej dobrą, bo mamy problemy z kręgosłupem, więc postanowiliśmy zainwestować i opłaciło się - bąbelki robi świetne.
I przy okazji przytulańce w wannie zaliczone ;)
Rewelacyjny zestaw na poprawę humorku w tak paskudny dzionek!

Do góry