reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobry wieczór :-)

my właśnie wróciliśmy z imprezki, a że śpiączka i zmęczenie minęło postanowiłam zajżeć co się ciekawego w ciągu dnia wydarzyło :-)

W stoliczy załatwiliśmy wszystko co mieliśmy, a i na zakupy był czas -> kupiłam takie śliczne skarpetusie tygryski dla mojej fasolki :-) jak wracaliśmy to zadzwonił znajomy i umówiliśmy się w knajpce...i tak zleciał ten dzień!

Cofam się i czytam co u Was...lekturka całkiem spora :-)

reklama
Witam się rana
tak wczoraj mrudziłam i zasnełam z włączonym laptopem

Robin - gratulacje kochana takiej decyzji (przepraszam nie doczytałam wcześniej :zawstydzona/y: )
Maćku - trzymam kciuki żeby czary się udały i @ sobie poszła :tak:
Mysza84- zazdroszcze zakupów :tak: tez juz bym chciala takie zakupy robic :zawstydzona/y:

miłego dnia wam zycze - ja dzisiaj znowu w lozku caly dzien :-(

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

super :) bardzo sie ciesze :) spokojnych 9 miesiecy kochana

Hej Aguś :) ładną fryzurke masz - bardzo ci pasuje :)

Dziękuję! :-D Tylko muszę sobie jakąś ładniejszą fotkę zrobić. :dry: :-p
Właśnie sobie tamtą na avatar wstawiłam,hihi. ;-) Skromnisia. :cool2:

Gratulacje wielkie! :tak: :-)

Witajcie moje kochane!!!

AgutkaZG świetna fryzurka !!!
Tośka doczekasz się już niedługo!

Pięknego dnia!!!

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za fasolka rosnie z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

gratuluje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Gratuluję!

Agutka fryzurka super!

Ja przeżyłam wczorajszy wieczór w pracy ale pierwszy i ostatni raz taki wyskok zrobiłam. Dobrze że kaca nie mam i czuje się całkiem dobrze.
Pogoda dziś u nas super, słoneczko świeci, w pracy do 11 dziś siedzę ale jak tylko wrócę do domku to wyciągam M na niedzielny spacerek.

reklama
Do góry