reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wow to naprawdę poważna decyzja, ja cały czas wierzę że zajdę naturalnie i tyle ale może i mnie kiedyś przyjdzie podjąć taką decyzję.
Co do in vitro to jak tak pomyśle że tyle przygotowań, pobieranie jajeczek, leki to dla mnie to byłby ogromny stres i myślę że już mniejszy stres to zajść naturalnie, oczywiście bardzo przyjemny i nic nie kosztuje.
Cholera czemu my nie możemy zajść w tą ciąże?

No niestety nie wiem tego

A jest już jakaś data?
od 18-tego będę u lekarza

Dzien dobry!:-)
Obudzilam sie na mierzenie tempki (sama, bez budzika:szok:) i jakos spac mi sie juz nie chce...:dry:
Poszlismy wczoraj do knajpy, ale nie bylo karaoke:no: Wypilam dwa browarki i teraz nie wiem, czy wplynelo to na moja tempke, a jesli juz to w ktora strone?:confused:
Kochana, jesli Twoj suwaczek pokazuje faktyczny stan cyklu to na test bylo zdecydowanie za wczesnie i mogl wyjsc negatywny, nawet jesli fasolka jest. Badz dzielna i poczekaj na termin @:tak:

Gratuluje, ze podjelas powazna decyzje:tak: I serdecznie zycze, abys sie za pierwszym razem znalazla w tych 12 procentach:tak:

Dzięki dziewczyny!!!

czy będziesz w tym cyklu chodziła na monitoring?

Nio od 18 -stego siedzę u ginia!!!

uhma bata sama rata
dość czekania
chcemy fasolki i basta
:-p:-p:-p:-p:-p
a teraz wy kochane ciąg dalszy

A to co za czary!!! Ja chyba wybiorę seks czyli zetknięcie z czarodziejska różczką!!!:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no my non stop stykamy sie z różką ale skoro dzisiaj sabat to czary i svensonce się udaje to nam też
ja siedzę z Wami i raczę się domowym winkiem
zdrówko dziewczyny
Wypij za mnie tez!:tak:
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)

Wypij za mnie tez!:tak:
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)
Twoje zdrówko Maćku

a tekst do gara

no dobrze trzeci kieliszek za Ciebie Robin za moje śliczne chłopczyki co się według mojego snu urodziły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry