:-)no czekamy jeszcze na pozostałe staraczki i zrobimy sobie dzisiaj sabat czarownic-takie na zaciążenie i boom i się w końcu uda
reklama
czy będziesz w tym cyklu chodziła na monitoring?Cześć Piękne, jesteście jeszcze!!!
uhma bata sama rata
dość czekania
chcemy fasolki i basta
a teraz wy kochane ciąg dalszy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja moze dorzuce do kotlauhma bata sama rata
dość czekania
chcemy fasolki i basta
od 18-tego będę u lekarzaWow to naprawdę poważna decyzja, ja cały czas wierzę że zajdę naturalnie i tyle ale może i mnie kiedyś przyjdzie podjąć taką decyzję.
Co do in vitro to jak tak pomyśle że tyle przygotowań, pobieranie jajeczek, leki to dla mnie to byłby ogromny stres i myślę że już mniejszy stres to zajść naturalnie, oczywiście bardzo przyjemny i nic nie kosztuje.
Cholera czemu my nie możemy zajść w tą ciąże?
No niestety nie wiem tego
A jest już jakaś data?
Dzien dobry!:-)
Obudzilam sie na mierzenie tempki (sama, bez budzika) i jakos spac mi sie juz nie chce...
Poszlismy wczoraj do knajpy, ale nie bylo karaoke Wypilam dwa browarki i teraz nie wiem, czy wplynelo to na moja tempke, a jesli juz to w ktora strone?
Kochana, jesli Twoj suwaczek pokazuje faktyczny stan cyklu to na test bylo zdecydowanie za wczesnie i mogl wyjsc negatywny, nawet jesli fasolka jest. Badz dzielna i poczekaj na termin @
Gratuluje, ze podjelas powazna decyzje I serdecznie zycze, abys sie za pierwszym razem znalazla w tych 12 procentach
Dzięki dziewczyny!!!
czy będziesz w tym cyklu chodziła na monitoring?
Nio od 18 -stego siedzę u ginia!!!
uhma bata sama rata
dość czekania
chcemy fasolki i basta
A to co za czary!!! Ja chyba wybiorę seks czyli zetknięcie z czarodziejska różczką!!!
no my non stop stykamy sie z różką ale skoro dzisiaj sabat to czary i svensonce się udaje to nam teżA to co za czary!!! Ja chyba wybiorę seks czyli zetknięcie z czarodziejska różczką!!!
ja siedzę z Wami i raczę się domowym winkiem
zdrówko dziewczyny
Wypij za mnie tez!no my non stop stykamy sie z różką ale skoro dzisiaj sabat to czary i svensonce się udaje to nam też
ja siedzę z Wami i raczę się domowym winkiem
zdrówko dziewczyny
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)
Twoje zdrówko MaćkuWypij za mnie tez!
Ja dzisiaj nic nie pije, bo jutro sadny dzien jesli chodzi o temperature i nie chce miec watpliwosci, czy przez alkohol jest zaklocona, czy nie (tak jak dzisiaj);-)
a tekst do gara
no dobrze trzeci kieliszek za Ciebie Robin za moje śliczne chłopczyki co się według mojego snu urodziły
ich auch tchus umlauta nie ma a mnie nie chce się szukać pisowni niemieckiej dobranocUciekam do wyrka!
Dobranoc!!!
reklama
Dobrej nocki dziewczynki, zaczytałam się ziółkami!!!ich auch tchus umlauta nie ma a mnie nie chce się szukać pisowni niemieckiej dobranoc
Podziel się: