no mojemu się zawsze obrywa... bo czasmi to mi tak dziala na nerwy--- ale to w okresie pmsa;-)...bo czasem takie myśli nachodzą i wtedy naszym M się obrywa a potem ja becze że nie moge się powstrzymać i na niego krzyczę
no to możemy sobie rączki podac ja mam to samo...ja generalnie do krzykliwych nie należe , ale za to chodze glupoty gadam czepiam sie byle czego i rycze jak sie moj pyta czego rycze to juz nic nie mowie bo rycze heheh pokreconea ze mnie baba
ja trzymam kciuku mocno za Ciebie Kochana!!!!!!!!!:-)gin powiedział, że po in vitro jest szansa 30% po inseminacji 12% a w naturalny sposób 1% szansy, że się uda
matko jak wy wczesnie wstajecie..... ja dzis o 8 ale lezakowalam potem...hej mysza ja juz od 6 na nogach dzisiaj a w nocy tez zle spalam :-(
miłego dia kochana - poszlej na zakupkach
a czemu żle spalas???
fryzurka na pewno bedzie boska pochwal sie jak wrociszNie dziękuję! ;-)
Brzuch na razie nie boli,więc nadzieja jest (hahaha). ;-)
Kurcze,mam jakiegoś dziwnego stresa przed fryzjerem.
Tzn. ufam dziewczynie,bo to moja dobra i wieloletnia koleżanka,do której zawsze chodzę,ale... nie ufam moim włosom. Mam nadzieję,że za dużo roboty nie będę przy nich miała po tym ścięciu,hehehe. ;-)
a kciuki i tak trzyamm aby malpiszon nie anwiedzil cie przez najblizsze 9 miechów
ja przez ostatnie cykle mialam takie cycochy ze moj byl bardzo zadowolony bo ponoc nigdy takich nie mialam... niestety u mnie nicic ale trzymamkciukaski za Ciebie KochanaWitam z rana, ja już na nogach od 6 rano.
Mam pytanie do tych bardziej doświadczonych dziewczyn
Rano dzisiaj się ubierałam i po raz kolejny mój mąż zwrócił mi uwagę, że mam "gigantyczne" sutki.
Tzn. rzeczywiście są one zdecydowanie większe, tak po 1/3 większe i zmieniły swój kolor, i w dodatku oprócz tego że są większe, to jakby pełniejsze, w sensie że wypełnione (bądź wypukłe)
Nie wiem co mam o tym myśleć, termin @ za 5 dni a ja na razie cisza, jajniki bolą, ale tak trochę inaczej....test negatywny a na betę boję się iść
nieżle to dopiero przypadek.....w innym temacie pisałam już o mojej koleżance, która miała niezła przygodę ze swoja ciążą.
każdy przypadek jest inny
Najlepiej uzbroić sie w cierpliwość zarówno w testach domowych jak i szukaniu objawów wczesnej ciąży. Wiem że to nie jest proste, kiedy bardzo chce mieć się dzidziusia i wiem jak bardzo trudno się też powstrzymać, przechodziłam to kilka miesięcy.
Teraz psychicznie staram się od tego uwolnić i nie myśleć tyle o tym całym wyliczaniu, czy już można zrobić test bo jeszcze tylko ... dni do @, najlepiej poczekać nawet i tydzień po terminie spodziewanej @ zrobić test.
"moja koleżanka, która starała się o dzidziusia a często bywała u ginekologa (najpierw leczenie torbieli, później PCOS) odpuścili z mężem, bo lekarz i tak kazał się najpierw wyleczyć... luteina na wywołanie @, miała już iść na zastrzyk ...... i okazało się że jest w 10 tyg.
LEKARZ NIE STWIERDZIł PODCZAS BADANIA W 5 TYG żE ONA JEST W CIążY, TESTY CIążOWE WYCHODZIłY NEGATYWNIE!"
robiła testy domowe jak i test w przychodni
powodzenia trzymam kciuki za was dziewczyny