reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no moze faktycznie przesadzilam ze przed okresem zaszlam w ciaze, ale tak mi sie wydawało jak gin powiedzial ze jestem w 2 tygodniu ciazy. Juz sama sie pogłubiłam, sory. A tak pozatym to dzieki za wyjasnienie. poczekam do @. zrobie test i bede wiedziala czy wystarczy mnie dotknąć. Strasznie chce juz mniec dzidziusia, tak samo jak ty, i zle robie ze non stop mysle. Trzymam za was kciuki i za siebie hehe. milego dnia

No to działajcie kochani! Lena-R życzę zafasolkowania... :-)
Mam nadzieję że juz jestem zafasolkowana Myszko ale dziękuję ślicznie:tak:

dzieki wlasnie dlatego lubie tam jezdzic bo to daleko od tesciow a szwagierka jest superowa taka wyluzowana i wogole sama miala to co ja teraz z tesciami jak tu mieszkala tylko to jej rodzice ale i tak miala z nimi to samo pieklo
i właśnie dlatego dobrze że sobie odpoczniesz od ciągłych pretensji i utrudniania życia.wiem co czujesz,też mieszkam z teściami:-(

Już sobie to wytłumaczyłam że moja ciąża jest młodsza o jakieś 10 dni niż by to wynikało z OM...więc przez te 10 dni moja betka jeszcze nie rosła, a jej już tak...Stąd ta różnica :-)
i bardzo ładnie to sobie wytłumaczyłaś kochana:tak:

Mi bardzo smakowaly jak M ra je z warzywkami podsmazyl do makaronu. Pycha!:tak:

Czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami - juz wczoraj bylam marudna. A dzisiaj to malo dzieciakow nie pozabijalam... Ogolnie czuje sie rozbita:dry:
Żadnych @ Maćku.absoltnie nie chcę o tym słyszeć.czekamy na 2 kreski:-) nasze sutki już nam o tym powiedziały zapomniałaś?:-D

Witam wieczorową porą :)
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu :(
Pozdrawiam!!!
nie rób słońce testów tak wcześnie bo to naprawdę nic nie da.one tak wcześnie zazwyczaj nie wychodzą.mój leży w szufladzie,chodzę koło niego i skręca mnie w środku ale wiem, że tylko bym go teraz zmarnowała:-(

Witajcie Kobietki!!!

Ja już na nogach, bo za godzinkę wyjeżdżamy...więc mnie dzisiaj nie będzie :-(

Ale życzę Wam pięknego dnia i świetnego humoru :-D :-D :-D
również życzę pieknego dnia i udanego wyjazdu:-)

Nie dziękuję! ;-)
Brzuch na razie nie boli,więc nadzieja jest (hahaha). ;-)

Kurcze,mam jakiegoś dziwnego stresa przed fryzjerem. :sorry2:
Tzn. ufam dziewczynie,bo to moja dobra i wieloletnia koleżanka,do której zawsze chodzę,ale... nie ufam moim włosom. :sorry2: Mam nadzieję,że za dużo roboty nie będę przy nich miała po tym ścięciu,hehehe. :-p ;-)
trzymam kciuki żeby fryzurka się udała słońce:-) to tak na przyjście Twojej fasoleczki:tak:

w innym temacie pisałam już o mojej koleżance, która miała niezła przygodę ze swoja ciążą.
każdy przypadek jest inny:tak:
Najlepiej uzbroić sie w cierpliwość zarówno w testach domowych jak i szukaniu objawów wczesnej ciąży. Wiem że to nie jest proste, kiedy bardzo chce mieć się dzidziusia i wiem jak bardzo trudno się też powstrzymać, przechodziłam to kilka miesięcy.
Teraz psychicznie staram się od tego uwolnić i nie myśleć tyle o tym całym wyliczaniu, czy już można zrobić test bo jeszcze tylko ... dni do @, najlepiej poczekać nawet i tydzień po terminie spodziewanej @ zrobić test.

"moja koleżanka, która starała się o dzidziusia a często bywała u ginekologa (najpierw leczenie torbieli, później PCOS) odpuścili z mężem, bo lekarz i tak kazał się najpierw wyleczyć... luteina na wywołanie @, miała już iść na zastrzyk ...... i okazało się że jest w 10 tyg.
LEKARZ NIE STWIERDZIł PODCZAS BADANIA W 5 TYG żE ONA JEST W CIążY, TESTY CIążOWE WYCHODZIłY NEGATYWNIE!"
robiła testy domowe jak i test w przychodni

powodzenia trzymam kciuki za was dziewczyny
no tak zdarzają się takie sytuacje.trochę to smutne,że tyle musiała się szarpać i domyślać czegoś co pewnie podświadomie czuła:-( dziękujemy za kciuki i również trzymamy.

Robin trzymam kciuki za Twoją inseminację.podziwiam Cię kochana i życzę Ci żeby wszystko się szybciutko udało:tak:

Witam się sobotnio!

Dziś mimo że w pracy to mam lepszy humorek, chyba się wyspałam bo wczoraj wieczorem czułam się fatalnie co miała wpływ na moje samopoczucie. Zaraz popatrzę co naskrobałyście.
Stwierdziłam że zacznę chyba haftować bo pamiętam że to mnie uspokajało kiedyś.

W ogóle witam się dziewczynki z rana;)
Ja już przy ubieraniu czułam taki ból sutków,że nie mogłam wytrzymać:D:D:D i jak tu nie wierzyć w objawy???:D zwłaszcze kiedy piersi mnie bolały tylko w ciąży.i teraz podczas starań 2 raz bolą, ale w zupełnie inny sposób.no jak nie jestem w ciąży to muszę sobie ten ból zanotować jako nowość w moim cyklowym życiu:p już zaczynam sie denerwować bo M też gada że inne te cycki i weź tu babo bądź mądra i się nie nakręcaj;) no jak?!:D

W ogóle witam się dziewczynki z rana;)
Ja już przy ubieraniu czułam taki ból sutków,że nie mogłam wytrzymać:D:D:D i jak tu nie wierzyć w objawy???:D zwłaszcze kiedy piersi mnie bolały tylko w ciąży.i teraz podczas starań 2 raz bolą, ale w zupełnie inny sposób.no jak nie jestem w ciąży to muszę sobie ten ból zanotować jako nowość w moim cyklowym życiu:p już zaczynam sie denerwować bo M też gada że inne te cycki i weź tu babo bądź mądra i się nie nakręcaj;) no jak?!:D

heheh coś w tym jest ja mam termin @ na wtorek i zawsze tydzien przed miałam tak bolące piersi że szok a teraz jakbym wogole ich nie miała :) heh a jest co bolec bo mam 85 G ;/

heheh coś w tym jest ja mam termin @ na wtorek i zawsze tydzien przed miałam tak bolące piersi że szok a teraz jakbym wogole ich nie miała :) heh a jest co bolec bo mam 85 G ;/

No no no to Tosiu masz czym oddychac,zazdroszcze;) ja mam malutkie piłeczki więc każdą ich zmianę w mig zauważam:D
Asiucha witaj:)

I tak to Tosiu jest że nagle coś się zmienia.jesteś pewna że tak jeszcze nie było więc z czym to wiążesz?no wiadomo...i oby tym razem te powiązania były właściwe:tak:dołączamy do listopadówek i koniec kropka:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I tak to Tosiu jest że nagle coś się zmienia.jesteś pewna że tak jeszcze nie było więc z czym to wiążesz?no wiadomo...i oby tym razem te powiązania były właściwe:tak:dołączamy do listopadówek i koniec kropka:-):-):-)

heheh oczywiście listopadówki góry :) i bez gadania !!!!!

a z tym oddychaniem to kochana nie ma czego zazdroscic wierz mi czasami mam ochote zostawic cycole w domu jak ide na basen na silownie wierz mi czasami to klopat jest :)

Witam się sobotnio!

Dziś mimo że w pracy to mam lepszy humorek, chyba się wyspałam bo wczoraj wieczorem czułam się fatalnie co miała wpływ na moje samopoczucie. Zaraz popatrzę co naskrobałyście.
Stwierdziłam że zacznę chyba haftować bo pamiętam że to mnie uspokajało kiedyś.

hej kochana dobrze że lepszy humorek dzisiaj
ja przywiozłam od mamy puzzle 3 tys szt i tez mam zamiar sie odstresowac troche :) cały tydzień sama w domu coś musze z sobą zrobić

No kochana wierzę,mam obok siebie kobity z dużymi cycami i słyszę czasami jak się męczą.ale za to macie się czym pochwalic,takie piersi wyglądają pięknie w każdej kreacji;) a moje maluchy to zawsze wyglądają beznadziejnie;(
A co do listopadówek to ja już oszalałam i policzyłam sobie orientacyjny termin porodu i kurna muszę się spieszyć bo 24 listopad wychodzi!!!:D:D:D ale mi dzisiaj odwala.no nie ma to, jak się nakręcić samoistnie a potem ryczeć przez tydzień z własnej głupoty:p

hej kochana dobrze że lepszy humorek dzisiaj
ja przywiozłam od mamy puzzle 3 tys szt i tez mam zamiar sie odstresowac troche :) cały tydzień sama w domu coś musze z sobą zrobić

Tosiu to ja Tobie życzę dużo cierpliwości kochana;) ale dobry sposób na zapomnienie o całym świecie:)

reklama
No kochana wierzę,mam obok siebie kobity z dużymi cycami i słyszę czasami jak się męczą.ale za to macie się czym pochwalic,takie piersi wyglądają pięknie w każdej kreacji;) a moje maluchy to zawsze wyglądają beznadziejnie;(
A co do listopadówek to ja już oszalałam i policzyłam sobie orientacyjny termin porodu i kurna muszę się spieszyć bo 24 listopad wychodzi!!!:D:D:D ale mi dzisiaj odwala.no nie ma to, jak się nakręcić samoistnie a potem ryczeć przez tydzień z własnej głupoty:p
ja tam nic nie licze co bedzie to bedzie :) w tym cyklu sie na nic nie nastawiam bo poprzednio mocno odchorowalam te testy

Tosiu to ja Tobie życzę dużo cierpliwości kochana;) ale dobry sposób na zapomnienie o całym świecie:)
ja juz mam za sobą w zeszlym miesiacu 1500 szt :) także zaprawiona w boju jestem

Do góry