reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja nie wiem skąd one się biorą:baffled::baffled::baffled:
ale chciałaś mi podesłać jakieś nowości z Twojego kalendarza bo jeżeli myślisz o tej niedzieli to nić nie dostałam

Z kalendarza Ci właśnie w niedziele wysłałam, a chciałam jeszcze z internetu jeden artykuł!!1
Ale skoro nie dostałaś to powtórkę zrobię!!!

Nie dołujcie się dziewczyny, wiosna nie przychodzi, żebysmy miały więcej czasu na igraszki, bo po cóz na dwór wychodzic w taka pogodę!!! Lepiej się poprzytulac!!!

zawsze jakis argument :) hhehehe
dobra ja tez juz zmykam chyba sie wczesniej poloze buziaczki i do juterka kochane tulam mocno

no to jechałaś przez chojnice
zdołowane do weekend się zaczął i znowu o tym myślimy

dokladnie ,a mialm sie nie nakrecac ale dzis juz sobe pomyslalam ze po co to wszystko jak i tak nic z tego nie bedzie :-(
i mojemu m sie oberwalo , a do duszy to wszystko

dobra ja tez juz zmykam chyba sie wczesniej poloze buziaczki i do juterka kochane tulam mocno

buziaki papatki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z kalendarza Ci właśnie w niedziele wysłałam, a chciałam jeszcze z internetu jeden artykuł!!1
Ale skoro nie dostałaś to powtórkę zrobię!!!
dzięki bo w historii otrzymanych nie mam

dokladnie ,a mialm sie nie nakrecac ale dzis juz sobe pomyslalam ze po co to wszystko jak i tak nic z tego nie bedzie :-(
bo czasem takie myśli nachodzą i wtedy naszym M się obrywa a potem ja becze że nie moge się powstrzymać i na niego krzyczę

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobrej nocki Betusia i miłych przytulanek!!!

Oj, będzie będzie kiedys się nam musi ta zła passa odwrócić!!!

A ja wam jeszcze dziewczynki nie pisałam, że w końcu ląduje na inseminacji, wczesniej miałam mieszane uczucia, ale jak kolezanka poroniła to juz mi wszystko jedno jak w ciążę zajdę byle bym w końcu w niej była!!!

Dobrej nocki Betusia i miłych przytulanek!!!

Oj, będzie będzie kiedys się nam musi ta zła passa odwrócić!!!

A ja wam jeszcze dziewczynki nie pisałam, że w końcu ląduje na inseminacji, wczesniej miałam mieszane uczucia, ale jak kolezanka poroniła to juz mi wszystko jedno jak w ciążę zajdę byle bym w końcu w niej była!!!
robin ja musze tobie pogratulować odważnej decyzji, ja pewnie kiedyś jak dojrzeję do niej to się zdecyduję (wiesz to wynika z tego też że M trudno do lekarza zaciągnąć) a tam niektórzy leki biorą obydwoje chyba to zależy podziwiam cię na prawdę a zanalazłaś klinikę już

reklama
Do góry