:-)ale dobrze mówisz bo na trasie chojnice -kościerzyna cudne pierogi mają, bo ja myślałam takie 3 kilometry od samych chojnic jest stacja benzynowa i tam tez rewelacyjne mają
a tak jeszcze zapraszam do chojnic lub przez chojnice
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
ale dobrze mówisz bo na trasie chojnice -kościerzyna cudne pierogi mają, bo ja myślałam takie 3 kilometry od samych chojnic jest stacja benzynowa i tam tez rewelacyjne mają
a tak jeszcze zapraszam do chojnic lub przez chojnice
A te pierogi to nie na Campolu?
ale ja nic nie dostałam jeszcze czy mylisz ziółka?
Wysłałam Ci chyba tak jak obiecałam w niedziele nie dostałaś, a z ziółkami nie mam nic wspólnego jak na razie
no mozna sprawdzicmaćku dowiedz się czy są dotacje na takie przedszkole
buzka Tosiuniudziewczynki zmykam spac kolorowych snow :-):-)
udanej zabawy papapNo podowiaduje sie, ale z tego co wiem, to nie tak latwa ja zdobyc... Juz predzej doplaty unijne na dziecko jak juz bedzie otwarte...
Uciekam, bo M wrocil! Papapa!
kolorowychuciekam kochane
ide spac , moze jutro bedzie lepiej
dobrej nocy zycze
ja jeszcze troszku...dobranoc erba. to kto zostaje ?
siemka co tam słychac ?Cześć dziewczynki!!!
testów nie robi sie wczesniej mimo , że tak jest napisane ze mozna... ... najwczesniej w dniu spodziewanej @ ....Witam wieczorową porą
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu
Pozdrawiam!!!
takz epoczekaj jeszcze troszku
nie tam też mają ale nie jadłam tam lepsze dania obiadowe-my co roku na dzień dziecka z synem tam jeździmy ale to i tak przejeżdzałaś przez chojnice jak z krynicyA te pierogi to nie na Campolu?
sprawdzę bo czasem mój synek coś mógł odebraćWysłałam Ci chyba tak jak obiecałam w niedziele nie dostałaś, a z ziółkami nie mam nic wspólnego jak na razie
Cześć piękna!!! A pomogła Ci ona troszkę to juz jutro Ci zacznę pisać!!!! A tymczasem mnie samej by się jakaś terapia przydała!!1
to ja tulam mocno!!!!
ja tez ostatnio jakies doly mam...
o to witaj w klubie ja dzis tez mialam ryczaca caly dzionek , mala dolinka dopadła
to witajcie w klubie raz jeszcze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie tyle mam doła co złosć mnie zalewa. mam głupie baby w pracy, takie do odstrzału, w życiu takich tempych, upartych ludzi nie widziałam!!!o to witaj w klubie ja dzis tez mialam ryczaca caly dzionek , mala dolinka dopadła
asiucha-L
Fanka BB :)
nie tam też mają ale nie jadłam tam lepsze dania obiadowe-my co roku na dzień dziecka z synem tam jeździmy ale to i tak przejeżdzałaś przez chojnice jak z krynicy
Jechaliśmy z Kościerzyny dokładnie bo mieliśmy tam interes, zatrzymaliśmy się w Campolu a Chojnice może przespałam ops!
No to dziś wieczorem wszystkie zdołowane staraczki się zebrały!
ja nie wiem skąd one się biorąJa nie tyle mam doła co złosć mnie zalewa. mam głupie baby w pracy, takie do odstrzału, w życiu takich tempych, upartych ludzi nie widziałam!!!
ale chciałaś mi podesłać jakieś nowości z Twojego kalendarza bo jeżeli myślisz o tej niedzieli to nić nie dostałam
reklama
o to witaj w klubie ja dzis tez mialam ryczaca caly dzionek , mala dolinka dopadła
to ja tulam mocno!!!!
ja tez ostatnio jakies doly mam...
Nie dołujcie się dziewczyny, wiosna nie przychodzi, żebysmy miały więcej czasu na igraszki, bo po cóz na dwór wychodzic w taka pogodę!!! Lepiej się poprzytulac!!!
Podziel się: