reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobietki!!!

Ja już na nogach, bo za godzinkę wyjeżdżamy...więc mnie dzisiaj nie będzie :-(

Ale życzę Wam pięknego dnia i świetnego humoru :-D :-D :-D

reklama
Dzien dobry!:-)
Obudzilam sie na mierzenie tempki (sama, bez budzika:szok:) i jakos spac mi sie juz nie chce...:dry:
Poszlismy wczoraj do knajpy, ale nie bylo karaoke:no: Wypilam dwa browarki i teraz nie wiem, czy wplynelo to na moja tempke, a jesli juz to w ktora strone?:confused:
Witam wieczorową porą :)
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu :(
Pozdrawiam!!!
Kochana, jesli Twoj suwaczek pokazuje faktyczny stan cyklu to na test bylo zdecydowanie za wczesnie i mogl wyjsc negatywny, nawet jesli fasolka jest. Badz dzielna i poczekaj na termin @:tak:

A ja wam jeszcze dziewczynki nie pisałam, że w końcu ląduje na inseminacji, wczesniej miałam mieszane uczucia, ale jak kolezanka poroniła to juz mi wszystko jedno jak w ciążę zajdę byle bym w końcu w niej była!!!
Gratuluje, ze podjelas powazna decyzje:tak: I serdecznie zycze, abys sie za pierwszym razem znalazla w tych 12 procentach:tak:

Hej. ;-)

U mnie @ na razie brak,ale już czuję,że nadchodzi - brzuch mnie trochę rano bolał. :sorry2:
ale to dobrze,że nie będzie spóźniona (oby!),bo muszę być przecież "czysta" na wizytę u nowego gina. ;-) Boże,żeby on się okazał konkretny...

A na 10 idę do fryzjera,jupi! :-)

Hej. ;-)

U mnie @ na razie brak,ale już czuję,że nadchodzi - brzuch mnie trochę rano bolał. :sorry2:
ale to dobrze,że nie będzie spóźniona (oby!),bo muszę być przecież "czysta" na wizytę u nowego gina. ;-) Boże,żeby on się okazał konkretny...

A na 10 idę do fryzjera,jupi! :-)

trzymam kciuki że @ się nie pojawiła &&&&

trzymam kciuki że @ się nie pojawiła &&&&

Nie dziękuję! ;-)
Brzuch na razie nie boli,więc nadzieja jest (hahaha). ;-)

Kurcze,mam jakiegoś dziwnego stresa przed fryzjerem. :sorry2:
Tzn. ufam dziewczynie,bo to moja dobra i wieloletnia koleżanka,do której zawsze chodzę,ale... nie ufam moim włosom. :sorry2: Mam nadzieję,że za dużo roboty nie będę przy nich miała po tym ścięciu,hehehe. :-p ;-)

Kurcze,mam jakiegoś dziwnego stresa przed fryzjerem. :sorry2:
Tzn. ufam dziewczynie,bo to moja dobra i wieloletnia koleżanka,do której zawsze chodzę,ale... nie ufam moim włosom. :sorry2: Mam nadzieję,że za dużo roboty nie będę przy nich miała po tym ścięciu,hehehe. :-p ;-)
Scinasz sie na krotko? Dobrze pamietam?
To powodzenia zycze na nowej drodze zycia z Twoimi klaczkami;-)

Witam z rana, ja już na nogach od 6 rano.
Mam pytanie do tych bardziej doświadczonych dziewczyn ;)
Rano dzisiaj się ubierałam i po raz kolejny mój mąż zwrócił mi uwagę, że mam "gigantyczne" sutki.
Tzn. rzeczywiście są one zdecydowanie większe, tak po 1/3 większe i zmieniły swój kolor, i w dodatku oprócz tego że są większe, to jakby pełniejsze, w sensie że wypełnione (bądź wypukłe) :-D
Nie wiem co mam o tym myśleć, termin @ za 5 dni a ja na razie cisza, jajniki bolą, ale tak trochę inaczej....test negatywny a na betę boję się iść :tak:

Witam z rana, ja już na nogach od 6 rano.
Mam pytanie do tych bardziej doświadczonych dziewczyn ;)
Rano dzisiaj się ubierałam i po raz kolejny mój mąż zwrócił mi uwagę, że mam "gigantyczne" sutki.
Tzn. rzeczywiście są one zdecydowanie większe, tak po 1/3 większe i zmieniły swój kolor, i w dodatku oprócz tego że są większe, to jakby pełniejsze, w sensie że wypełnione (bądź wypukłe) :-D
Nie wiem co mam o tym myśleć, termin @ za 5 dni a ja na razie cisza, jajniki bolą, ale tak trochę inaczej....test negatywny a na betę boję się iść :tak:
Na temat tego Twojego wczesnego testowania napisalam Ci juz wyzej.:tak:
Jesli chodzi o sutki - to co opisujesz moze swiadczyc o fasolce. Ale odpowiedz sobie szczerze, czy w poprzednich cyklach obserwowalas sie dokladnie i wiesz, ze tym razem na pewno sa inne niz zazwyczaj. Ja zauwazylam u siebie, ze moje piersi przed @ sie bardzo zmieniaja i rowniez bralam to niejednokrotnie za "pewny objaw";-)

reklama
hej dziewuchy :) przyznam sie szczerze ze dzisiaj mmam szkole a gnije w lozku ... zbuntowalam sie i nie ide ... nie moglam zasnac do 3 w nocy nie wiem czemu

co do cyckow to po ciazy mam zawsze takie rzed okresem pelniejsze wczesniej nie widzialam teg u siebie ale tak jak jedna pisala to poprostu moglo wynikac z braku obserwacji. zycze jedna pieknych dwoch kreseczek :) a 5 dni przed spodziewana @ to nie o wiele za wczesnie ??

agutka oby byla fasolinka a nie @ :)

Do góry