kiedy byłaś- bo ja wiem tak z pare lat już jest na stacji koło chojnic taka dobra pierogarnia i rzeczywiście super mająno to pod chojnicami kurcze jak to dawno temu bylo .
reklama
E
Eirema
Gość
Witam wieczorową porą
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu
Pozdrawiam!!!
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu
Pozdrawiam!!!
Cześć dziewczynki!!!
Ja juz z doświadczenia mówię, nie ma co testu robić za wcześnie więc nie dołuj się wynikiem i miej nadzieję!!!
Witam wieczorową porą
Pozdrawiam!!!
Ja juz z doświadczenia mówię, nie ma co testu robić za wcześnie więc nie dołuj się wynikiem i miej nadzieję!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć amerie i robin zapomniałaś o tej terapii psychologicznej dla mnie?
Cześć piękna!!! A pomogła Ci ona troszkę to juz jutro Ci zacznę pisać!!!! A tymczasem mnie samej by się jakaś terapia przydała!!1
kiedy byłaś- bo ja wiem tak z pare lat już jest na stacji koło chojnic taka dobra pierogarnia i rzeczywiście super mają
hmm omg nie pamietam 3 lata temu ,podam tobie dokladnie gdzie jutro jak gps sie obudzi bo ja generalnie pamieci zero a moja siostra to jest taka aparatka ze jak sa nad morzem bez znaczenia gdzie to jada tam i zajadaja sie hehehe nawet jakby mieli 200 ckm nadrobić
generalnie to my teraz jak jedziemy na hel to przez bydg , a kiedys chojnice koscierzyna - czy odwrotnie juz nie pamietam
ale pamietam ze jak przed slubem jechalismy do wladka naszym maluszkiem to 300 m przed tablica koscierzyna autko sie spsulo , co to byly za czasy
ale ja nic nie dostałam jeszcze czy mylisz ziółka?Cześć piękna!!! A pomogła Ci ona troszkę to juz jutro Ci zacznę pisać!!!! A tymczasem mnie samej by się jakaś terapia przydała!!1
asiucha-L
Fanka BB :)
kochana campol piękny szczególnie wiosną i latem a tak to koniecznie zapraszam nad nasze rzeki i jeziora piękne są i koniecznie chojnice też piękną wiosną lub latem
Byłam przejadzem w jedną i drugą stronę, fakt że zimno i zwierzaki pochowane ale misiunia widziałam.
A nad jeziorko chętnie bym pojechała, jakaś odmiana zamiast morza.
Cześć dziewczynki!!!
Cześć Robin, coś tu mało zaglądasz ostatnio.
Cześć piękna!!! A pomogła Ci ona troszkę to juz jutro Ci zacznę pisać!!!! A tymczasem mnie samej by się jakaś terapia przydała!!1
o to witaj w klubie ja dzis tez mialam ryczaca caly dzionek , mala dolinka dopadła
reklama
ale dobrze mówisz bo na trasie chojnice -kościerzyna cudne pierogi mają, bo ja myślałam takie 3 kilometry od samych chojnic jest stacja benzynowa i tam tez rewelacyjne mająhmm omg nie pamietam 3 lata temu ,podam tobie dokladnie gdzie jutro jak gps sie obudzi bo ja generalnie pamieci zero a moja siostra to jest taka aparatka ze jak sa nad morzem bez znaczenia gdzie to jada tam i zajadaja sie hehehe nawet jakby mieli 200 ckm nadrobić
generalnie to my teraz jak jedziemy na hel to przez bydg , a kiedys chojnice koscierzyna - czy odwrotnie juz nie pamietam
ale pamietam ze jak przed slubem jechalismy do wladka naszym maluszkiem to 300 m przed tablica koscierzyna autko sie spsulo , co to byly za czasy
a tak jeszcze zapraszam do chojnic lub przez chojnice
Podziel się: