reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam wieczorową porą :)
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu :(
Pozdrawiam!!!

Cześć dziewczynki!!!

Witam wieczorową porą :)
Dzisiaj rano zrobiłam test, i niestety jedna kreseczka.
Objawy @ w sumie już nie wiem czy mam czy nie, bo się pogubiłam.
Poczekam do środy do terminu @ i jak nie dostane to pomyślę co dalej, ale generalnie chyba nici i dzidzi w tym cyklu :(
Pozdrawiam!!!

Ja juz z doświadczenia mówię, nie ma co testu robić za wcześnie więc nie dołuj się wynikiem i miej nadzieję!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kiedy byłaś- bo ja wiem tak z pare lat już jest na stacji koło chojnic taka dobra pierogarnia i rzeczywiście super mają

hmm omg nie pamietam 3 lata temu ,podam tobie dokladnie gdzie jutro jak gps sie obudzi bo ja generalnie pamieci zero a moja siostra to jest taka aparatka ze jak sa nad morzem bez znaczenia gdzie to jada tam i zajadaja sie hehehe nawet jakby mieli 200 ckm nadrobić
generalnie to my teraz jak jedziemy na hel to przez bydg , a kiedys chojnice koscierzyna - czy odwrotnie juz nie pamietam
ale pamietam ze jak przed slubem jechalismy do wladka naszym maluszkiem to 300 m przed tablica koscierzyna autko sie spsulo , co to byly za czasy

kochana campol piękny szczególnie wiosną i latem a tak to koniecznie zapraszam nad nasze rzeki i jeziora piękne są i koniecznie chojnice też piękną wiosną lub latem

Byłam przejadzem w jedną i drugą stronę, fakt że zimno i zwierzaki pochowane ale misiunia widziałam.
A nad jeziorko chętnie bym pojechała, jakaś odmiana zamiast morza.

Cześć dziewczynki!!!

Cześć Robin, coś tu mało zaglądasz ostatnio.

reklama
hmm omg nie pamietam 3 lata temu ,podam tobie dokladnie gdzie jutro jak gps sie obudzi bo ja generalnie pamieci zero a moja siostra to jest taka aparatka ze jak sa nad morzem bez znaczenia gdzie to jada tam i zajadaja sie hehehe nawet jakby mieli 200 ckm nadrobić
generalnie to my teraz jak jedziemy na hel to przez bydg , a kiedys chojnice koscierzyna - czy odwrotnie juz nie pamietam
ale pamietam ze jak przed slubem jechalismy do wladka naszym maluszkiem to 300 m przed tablica koscierzyna autko sie spsulo , co to byly za czasy
ale dobrze mówisz bo na trasie chojnice -kościerzyna cudne pierogi mają, bo ja myślałam takie 3 kilometry od samych chojnic jest stacja benzynowa i tam tez rewelacyjne mają
a tak jeszcze zapraszam do chojnic lub przez chojnice

Do góry