reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

prosze bardzo i milego imprezowania ze szwagierką życzę Kochana :)

samego whiskacza to nie lubie... jedyne jak go przyjme to z cola heheh
no ja tez ta piosenke lubie....

oo to super!!!! to idz się dowiedz tak tak trzeba wszystko wiedziec ... a co do kredytu to idz do roznych banków i pogadaj i dowiedz sie ... ale najpierw w banku w ktorym masz konto.... moga miec preferencyjne warunki...
bede trzymac mocno kciuki za to Twoje przedsięwzięcie!!!!!!! i mocno Ci kibicowac :)

z motyką na słońce ale przez Twoj dylemat tez sie musialam zastanowic ;)

dziewczynki zmykam spac kolorowych snow :-):-)

reklama
kochana jak chcesz to napisz na priv to sie dogadamy a na allegro bede wystawiala w przyszlym tygodniu :tak:

Mogę poczekać aż wystawisz na allegro tylko daj znać!

Mam dzisiaj ewidentnie zly dzien - zwykle nadrabiam od deski do deski, a dzisiaj nie moge sie skupic na czytaniu... :eek:

To tak samo jak ja, doła jakiegoś załapałam nie dość że @ to jeszcze dwa dni w pracy.

Ale musze sie Wam pochwalic, ze coraz powazniej zaczynam myslec o otwarciu przedszkola:tak: Rozmawaialm nawet dzisiaj z rodzicami na temat wykonczenia lokalu, aby zaadoptowac go na przedszkole. Bo w sumie nawet gdyby okazalo sie to niewypalem to lokal bedzie juz wykonczony i mozna tam cos innego zrobic...
Teraz musze sie wybrac do oswaity dowiedziec, jakie wymagania musi spelniac budynek. Zeby sie czasem nie wybrac z mtyka na ksiezyc (czy slonce - jak to bylo?:confused:). No i ciekawe, czy bede miala zdolnosc kredytowa - porzebowalabym 40-50 tys...:sorry2:

Dobry pomysł!

Tak sobie siedzę i was czytam ale nawet pisać mi się nie chce bo nie mam co. Śpiąca jestem i marudna i bolą mnie dziwnie nogi jakby miały mi zdrętwieć.

kochana campol piękny szczególnie wiosną i latem a tak to koniecznie zapraszam nad nasze rzeki i jeziora piękne są i koniecznie chojnice też piękną wiosną lub latem

reklama
Do góry