reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Teraz to już zmykam na 100% !!!

Pa pa pa pa... przyjemnej nocki!

słodkich snów kochana niech i Tobie wyśnią się imionka dla fasoleczki

U mnie już wybrane -> Kamilka albo Szymon :-):-):-)

Wyrzućcie mnie stąd bo dobrowolnie będę żegnać się jeszcze sto razy a i tak nigdzie nie pójdę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A nasz to drze jeszcze ryjka jak chce na łóżko wskoczyć...i dopiero jak mu powiem zaspana " właź" to się skurczysyn zamyka...tylko wtedy go zaczyna na przytulanki zbierać i nie daje nam spać.
moje sierściuch sie nawet nie pytaja tylko pakują się do wyra a jak przypadkiem nie poloze sie o stalej porze to kot za mna lazi i miauczy tak dlugo az sie poloze wtedy zadowolony kladzie sie w nogach
:tak:
a zawsze wstajesz w nocy do kibelka???? ja to jak suseł nic mnie niee obudzi.... no chyba że za duzo płynów wpije to się potrafię nad ranem obudzić ale rzadko...

heheheh no to niezle masz z kociakiem ale moj piesio czasami tez tak potrafi tylko ze wtedy lazi za mna i mi miske nosem pokazuje....:-)
no i niech tez Svensosnka dla nas czary odprawia abysmy zafasolkowaly ;-) tzn zaklecia niech no jakies przygotuje...

wstaje 1 w nocy bo kot mnie budzi na karmienie i tak dlugo mnie drapie i gryzie az wstane - a ostatnio tak nawet do 4 razy mi sie zdazy ;/
Ja już z M panele położyłam i jak zasiadłam to tyle naprodukowałyście a ta nowa strona BB nie zawsze pokazuje aktualnie, więc sorrki Mysza za spóźniony refleks.
Żabka zaszalej i odpręż się u szwagierki
Maćku skąd ten zły humorek, zdradź zaradzimy coś na to.
no kochana to widze ze tu ekipa remontowa jest :) ja to sama sobie meble kuchenne skrecilam :) i komody w sypialni

moze jakies winko otworze... mam chyba z 50 butelek--- bo na naszych zaproszeniach weselnych poprosilismy gosci aby zamiast kwiatów przyniesli winko i teraz winko lezakuje a my nawet nie mamy kiedy wypic...

My zamist kwiatkow ksiazki sobie zazyczylismy:tak:

Mi bardzo smakowaly jak M ra je z warzywkami podsmazyl do makaronu. Pycha!:tak:

Czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami - juz wczoraj bylam marudna. A dzisiaj to malo dzieciakow nie pozabijalam... Ogolnie czuje sie rozbita:dry:
a czemu to Kochana?????
Mmmm...ja też uwielbiam! Najlepsze jakie piłam było w Sense na Nowym Świecie w stolicy...pychotka! Idealnie zrobione.
A ja teraz to mogę jedynie pomarzyć... :sorry2:

ja pyszne pilam w Below ... a najlepsze jak pylam na szkoleniu w Paryzu... kolezanka z Kanady polecila mojito z truskawakami Mojito Fromboise tez pilismy a i jeszcze bylo Mojito Royal z szampanem- tez niezle.... ja nawet nei wiedzialam ze sie takie pija.... :zawstydzona/y:

wiesz ja paneli nie lubię sama kłaść , meble złożyć to tak i gniazdka wymienić coś tam ewentualnie podłączyć kabelki i malowanie ale panele to nie chyba że małe powierzchnie to może ale nie duże bo to duży salon to nie lubię ,

Zabcia jak tak rzadko pijesz to uwazaj tylko żebys sie zle ni eczula.... ja tez rzadko pije ale jak mi sie zdarzy to malo wypije a czasami to nawet choruje....
ale Tobie tego nie zycze.....
moim ulubionym drinkiem jest Mojito--- uwielbiam pychotka...... w wielu miejscach pilam ale czesto sie zdarza ze nie potrafia dobrego zrobic... kurcze naszla mnie ochotka na mojito.....a tu nawet zadnych produktów w domku nei ma.... moze jakies winko otworze... mam chyba z 50 butelek--- bo na naszych zaproszeniach weselnych poprosilismy gosci aby zamiast kwiatów przyniesli winko i teraz winko lezakuje a my nawet nie mamy kiedy wypic...
zapodaj przepis na to bo o tym nieslyszalam
Diablice mówię Wam dobranoc i uciekam ... Bo rano nie wstanę, a że jutro sobota to obowiązkowo jajecznica na cebulce :-) taki mamy zwyczaj.

Słodkiej nocki Wam życzę i uroczych snów -> może o bliźniakach Gracku i Leszku :-D :-D :-D :-D :-D :-D
widze ze moje blizniaki ze snu przeszly do historii i wbily sie w pamiec hihihih
Mi bardzo smakowaly jak M ra je z warzywkami podsmazyl do makaronu. Pycha!:tak:

Czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami - juz wczoraj bylam marudna. A dzisiaj to malo dzieciakow nie pozabijalam... Ogolnie czuje sie rozbita:dry:
ponoc usmazone tez sa super ale jeszcze nieprobowalam a ja tez nerwowa jak diabli od 2 dni ze bez noza lepeij niepodchodzic
Teraz to już zmykam na 100% !!!

Pa pa pa pa... przyjemnej nocki!
dobranoc

Wyrzućcie mnie stąd bo dobrowolnie będę żegnać się jeszcze sto razy a i tak nigdzie nie pójdę.
ja tez zawsze sie zegnam minimum pol godziny :-)

siedź ja lubię z tobą pisać

maćku ten objaw nerwów u mnie to znak że zbliża sie @ jedynie teraz zażywam magnezB6 i on łagodzi u mnie objaw PSM

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kochane ja juz tez POWOLI sie bede zegnac bo rano musze wstac bo rano jedziemy do szwagierki ale najpierw po wyplate i na zakupy jupi :-)

Do góry