ja wypije zdrowie kazdej staraczki z tego forum wiec o 22 bede chodzic juz na czworakach hahahaha ile nas tu jest??? zebym wiedziala ile wypic hihihihihe he he mój też taki cwaniak!
ale super :-) ja uwielbiam karaoke :-)
No jasne że zarazi...zapomniałam nawet W. zapytać czy już posłał a miał to zrobić dzisiaj obowiązkowo. Jak się obudzi to dam znać.
To wypij też moje zdrówko :-)
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Ja tez uwielbiam, ale jak juz wspominalam, moj dzisiejszy dzien nie nalezy do najlepszych;-) Poza tym leje deszcz
No to może CI się humorek poprawi. A co z tego że leje deszcz ?!? W knajpie nie będzie lało!
Żabko łoj...ale Cię czeka pijaństwo!
Kurka właśnie sobie uświadomiłam że ja się najwcześniej za rok dopiero jakiegoś alko napiję...ups
napewno nas zaraza te gadzety od zafasolkowanychno mój to tak drze ryja że szok heheh jakby chciał powiedziec szaszetke czy mi dasz sie pytam !!!!!
co do karaoke tez lubie ale glosy nie ma hehe wiec ogolnie jak sie juz napije to drze jape jak nie wiem hihi
ja licze ze test svensonki mnie zarazi - tak po cichu
a ja je bardzo lubie nawet same na chlebkuJasne, ze przyprawilam Tylko te paluszki same w sobie sa mdle
no mój to tak drze ryja że szok heheh jakby chciał powiedziec szaszetke czy mi dasz sie pytam !!!!!
co do karaoke tez lubie ale glosy nie ma hehe wiec ogolnie jak sie juz napije to drze jape jak nie wiem hihi
Moj M mial kiedys kota, ktoremu sie pyszczek tez nie zamykal. I ciagle mowil "daaaajjjjj, daaaajjjjj" W ogole to byl bardzo dziwny kot... I mial zeza!!!
Ale w karaoke nie chodzi o to, zeby miec glos, tylko zeby spiewac;-)
Mysza84
no mój to tak drze ryja że szok heheh jakby chciał powiedziec szaszetke czy mi dasz sie pytam !!!!!
A nasz to drze jeszcze ryjka jak chce na łóżko wskoczyć...i dopiero jak mu powiem zaspana " właź" to się skurczysyn zamyka...tylko wtedy go zaczyna na przytulanki zbierać i nie daje nam spać.
Kochane ja wpadłam tylko na chwilkę Was poczytać i zmykam bo M chce dzisiaj ze mną spędzać aktywnie czas
Myszko koniec ze złymi myślami, jesteś w ciązy,najlepszy gin powiedział Ci,że jest ok także masz się cieszyc fasolką i Twoim pięknym stanem
Maćku biegnij na to karaoke bo potrzebujesz chwili relaksu słońce,także się nie zastanawiaj
Zabko Ty jutro także jedź,baluj i ciesz się życiem uwolnij się chociaż na chwilę od teściów i odetnij się od myślenia o fasolce
Tosiu skarbie mam nadzieję że jutro będziesz się już czuła lepiej
W ogóle przypomniałam sobie, że Kerna w szpitalu...mam nadzieję,że wszystko się ułoży i fasolka razem z Kerną odzyskają zdrówko.
Życzę Wam kobietki miłej nocki.oby dzisiejszej nocy spłynęła na Nas płodność i przyniosła Nam kochane fasoleczki do brzuszków buziaki
Myszko koniec ze złymi myślami, jesteś w ciązy,najlepszy gin powiedział Ci,że jest ok także masz się cieszyc fasolką i Twoim pięknym stanem
Maćku biegnij na to karaoke bo potrzebujesz chwili relaksu słońce,także się nie zastanawiaj
Zabko Ty jutro także jedź,baluj i ciesz się życiem uwolnij się chociaż na chwilę od teściów i odetnij się od myślenia o fasolce
Tosiu skarbie mam nadzieję że jutro będziesz się już czuła lepiej
W ogóle przypomniałam sobie, że Kerna w szpitalu...mam nadzieję,że wszystko się ułoży i fasolka razem z Kerną odzyskają zdrówko.
Życzę Wam kobietki miłej nocki.oby dzisiejszej nocy spłynęła na Nas płodność i przyniosła Nam kochane fasoleczki do brzuszków buziaki
a co sobie bede zalowac jak zaciaze to znow niebede mogla a ostatni raz to popilam konkretnie jakies 2 lata temu a tak to ja niepije czasem z mezem sobie szampana pijemy w sobotnie wieczory w kieliszkach ale tak to ja grzeczne stworzonko jestem :-)No to może CI się humorek poprawi. A co z tego że leje deszcz ?!? W knajpie nie będzie lało!
Żabko łoj...ale Cię czeka pijaństwo!
Kurka właśnie sobie uświadomiłam że ja się najwcześniej za rok dopiero jakiegoś alko napiję...ups
Mysza84
Moj M mial kiedys kota, ktoremu sie pyszczek tez nie zamykal. I ciagle mowil "daaaajjjjj, daaaajjjjj" W ogole to byl bardzo dziwny kot... I mial zeza!!!
Ale w karaoke nie chodzi o to, zeby miec glos, tylko zeby spiewac;-)
O zezowatym szczęściu już słyszałam ale o zezowatym kocie to nigdy
Ja też bez głosu, ale jak się już do mikrofonu dorwę to nie chcę oddać ;-)
kochana każdy dzień ma znaczenie no i czasem nawet masz duże różnice na usg i myślę wiesz jest dobrze bo rośnie betka a tamta babka mogła się też pomylić o jedno zeromoże to jakaś przepowiednia że tak masz synkom dać na imię
A swoją drogą jak już jesteśmy przy bliźniakach.
Dzwonię dzisiaj do mojego W. w ciągu dnia i go pytam:
-Kochanie a co będzie jak będą bliźniaki
-Będzie cudownie kochanie - odpowiada W.
-A jak będziemy się dwójką na raz opiekować- pytam
-No jak to jak -> Ty na prawej rączce, ja na lewej , a te któe nam wolne zostają będą się przytulać :-)
Uśmiałam się jak nie wiem, bo on tak to z podnieceniem mówił. I swoją drogą fajne ma rozeznanie jak wygląda opieka nad dzieckiem ;-)
Kobietki powiedzcie mi taką rzecz. Czy wartość bety może być różna u kobiet, ale ciąże rozwijają się prawidłowo ?
W sensie że jak są dwie kobietki, obie np w 6tyg i jedna ma betkę 150 a druga 1500 -> to jest ok ?!?
Kurka bo na listopadówkach jest lasencja która mniej więcej taka ciąża jak moja a beta dużo wyższa...A może ma na to wpływ że moje w sumie jest młodsza ze względy na późną owulkę ?!?
CO o tym sądzicie ?!? Nie wiem czy nie pójdę w poniedziałek jeszcze raz zrobić.
reklama
a zawsze wstajesz w nocy do kibelka???? ja to jak suseł nic mnie niee obudzi.... no chyba że za duzo płynów wpije to się potrafię nad ranem obudzić ale rzadko...ja wstaje w nocy 3 razy siurać ;/ a kot to ykorzystuje i wstaje za mna i zrec wola
oj super ja tez bym poszła.... ja jutro sie spotykam ze znajomymi....:-)Moj M wlasnie dzwonil z pracy, ze chce na karaoke isc
eee no co ty tez się da poszalec... ;-)Żabciu jedz i sie wyszalej kochana ja tez bym chcialam poszlaec ale poki co to sok z malin mi zostaje i gripex ;/
Kotek a czemu zly dzionek --- kurcze tak duzo piszecie ze nie wiem juz czy wszystko odczytuje... )Ja tez uwielbiam, ale jak juz wspominalam, moj dzisiejszy dzien nie nalezy do najlepszych;-) Poza tym leje deszcz
heheheh no to niezle masz z kociakiem ale moj piesio czasami tez tak potrafi tylko ze wtedy lazi za mna i mi miske nosem pokazuje....:-)no mój to tak drze ryja że szok heheh jakby chciał powiedziec szaszetke czy mi dasz sie pytam !!!!!
ja licze ze test svensonki mnie zarazi - tak po cichu
no i niech tez Svensosnka dla nas czary odprawia abysmy zafasolkowaly ;-) tzn zaklecia niech no jakies przygotuje...
Podziel się: