reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochane ja wpadłam tylko na chwilkę Was poczytać i zmykam bo M chce dzisiaj ze mną spędzać aktywnie czas;)
Myszko koniec ze złymi myślami, jesteś w ciązy,najlepszy gin powiedział Ci,że jest ok także masz się cieszyc fasolką i Twoim pięknym stanem:)
Maćku biegnij na to karaoke bo potrzebujesz chwili relaksu słońce,także się nie zastanawiaj:)
Zabko Ty jutro także jedź,baluj i ciesz się życiem:) uwolnij się chociaż na chwilę od teściów i odetnij się od myślenia o fasolce;)
Tosiu skarbie mam nadzieję że jutro będziesz się już czuła lepiej:)
W ogóle przypomniałam sobie, że Kerna w szpitalu...mam nadzieję,że wszystko się ułoży i fasolka razem z Kerną odzyskają zdrówko.
Życzę Wam kobietki miłej nocki.oby dzisiejszej nocy spłynęła na Nas płodność i przyniosła Nam kochane fasoleczki do brzuszków:) buziaki
dzieki wlasnie dlatego lubie tam jezdzic bo to daleko od tesciow a szwagierka jest superowa taka wyluzowana i wogole sama miala to co ja teraz z tesciami jak tu mieszkala tylko to jej rodzice ale i tak miala z nimi to samo pieklo

kochana każdy dzień ma znaczenie no i czasem nawet masz duże różnice na usg i myślę wiesz jest dobrze bo rośnie betka a tamta babka mogła się też pomylić o jedno zero:-p

Już sobie to wytłumaczyłam że moja ciąża jest młodsza o jakieś 10 dni niż by to wynikało z OM...więc przez te 10 dni moja betka jeszcze nie rosła, a jej już tak...Stąd ta różnica :-)

a co sobie bede zalowac jak zaciaze to znow niebede mogla a ostatni raz to popilam konkretnie jakies 2 lata temu a tak to ja niepije czasem z mezem sobie szampana pijemy w sobotnie wieczory w kieliszkach ale tak to ja grzeczne stworzonko jestem :-)
Zabcia jak tak rzadko pijesz to uwazaj tylko żebys sie zle ni eczula.... ja tez rzadko pije ale jak mi sie zdarzy to malo wypije a czasami to nawet choruje....
ale Tobie tego nie zycze.....
moim ulubionym drinkiem jest Mojito--- uwielbiam pychotka...... w wielu miejscach pilam ale czesto sie zdarza ze nie potrafia dobrego zrobic... kurcze naszla mnie ochotka na mojito.....a tu nawet zadnych produktów w domku nei ma.... moze jakies winko otworze... mam chyba z 50 butelek--- bo na naszych zaproszeniach weselnych poprosilismy gosci aby zamiast kwiatów przyniesli winko i teraz winko lezakuje a my nawet nie mamy kiedy wypic...

No to działajcie kochani! Lena-R życzę zafasolkowania... :-)

to fajnei że masz taka szwagierke:)

O zezowatym szczęściu już słyszałam :-D:-D:-D ale o zezowatym kocie to nigdy :-D:-D:-D

no ja tez heheh jestescie niemozliwe dziewczeta...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Diablice mówię Wam dobranoc i uciekam ... Bo rano nie wstanę, a że jutro sobota to obowiązkowo jajecznica na cebulce :-) taki mamy zwyczaj.

Słodkiej nocki Wam życzę i uroczych snów -> może o bliźniakach Gracku i Leszku :-D :-D :-D :-D :-D :-D

a ja je bardzo lubie nawet same na chlebku :tak:
Mi bardzo smakowaly jak M ra je z warzywkami podsmazyl do makaronu. Pycha!:tak:

:tak:

Kotek a czemu zly dzionek --- kurcze tak duzo piszecie ze nie wiem juz czy wszystko odczytuje... )
Czuje, ze @ zbliza sie wielkimi krokami - juz wczoraj bylam marudna. A dzisiaj to malo dzieciakow nie pozabijalam... Ogolnie czuje sie rozbita:dry:

Ja już z M panele położyłam i jak zasiadłam to tyle naprodukowałyście a ta nowa strona BB nie zawsze pokazuje aktualnie, więc sorrki Mysza za spóźniony refleks.
Żabka zaszalej i odpręż się u szwagierki
Maćku skąd ten zły humorek, zdradź zaradzimy coś na to.

Diablice mówię Wam dobranoc i uciekam ... Bo rano nie wstanę, a że jutro sobota to obowiązkowo jajecznica na cebulce :-) taki mamy zwyczaj.

Słodkiej nocki Wam życzę i uroczych snów -> może o bliźniakach Gracku i Leszku :-D :-D :-D :-D :-D :-D
słodkich snów kochana niech i Tobie wyśnią się imionka dla fasoleczki

reklama

dobrej nocki :)
ja jak jestem u rodzicó to tatko zawsze robi jajecznice rano pychotka.... moze jutro tez z moim P zrobimy???

trzymaj sie cieplutko Myszko

Do góry