reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kurcze ale ci zazdroszcze moze twoj tescik mnie zarazi ciaza i tez zafasolkoje szybko :-) a jutro kochane mnie niebedzie az do niedzieli bo jade na wekend do szagierki i chyba sobie z nia popije za te 3 mieniace niepowodzen ;-):-D a co tam zaszaleje sobie bo szwagierka ma bar hihihihi a juz dawno u niej niebylam bo mieszka po drugiek stronie wisly

Żabciu jedz i sie wyszalej kochana ja tez bym chcialam poszlaec ale poki co to sok z malin mi zostaje i gripex ;/

reklama
ja wstaje w nocy 3 razy siurać ;/ a kot to ykorzystuje i wstaje za mna i zrec wola

he he he mój też taki cwaniak!

Moj M wlasnie dzwonil z pracy, ze chce na karaoke isc:sorry2:

ale super :-) ja uwielbiam karaoke :-)
kurcze ale ci zazdroszcze moze twoj tescik mnie zarazi ciaza i tez zafasolkoje szybko :-) a jutro kochane mnie niebedzie az do niedzieli bo jade na wekend do szagierki i chyba sobie z nia popije za te 3 mieniace niepowodzen ;-):-D a co tam zaszaleje sobie bo szwagierka ma bar hihihihi a juz dawno u niej niebylam bo mieszka po drugiek stronie wisly

No jasne że zarazi...zapomniałam nawet W. zapytać czy już posłał a miał to zrobić dzisiaj obowiązkowo. Jak się obudzi to dam znać.
To wypij też moje zdrówko :-)

No mnie ginek powiedział że liczy się wg OM i my będziemy liczyć od 1.02, ale owulkę powiedział że miałam pod sam koniec lutego, więc pewnie ten test owu z 24.02 co tak mnie wkurzył to prawdę pokazał :sorry2: więc dlatego ciąża młodsza.
No to sie nie prownuj z laskami, ktore @ mialy ok 10.02. :tak:
Teraz pewnie sa roznice, ale z czasem sie wyrowna...

Mam dzisiaj ewidentnie zly dzien - zwykle nadrabiam od deski do deski, a dzisiaj nie moge sie skupic na czytaniu... :eek:
Jakas babeczka tu polecila zamiast ananasa ogorek swiezy - ja teak zrobilam a salatka mimo to byla mdla...

Ja tez mam raczej daleko do Ciebie, a wpadlabym i pomogla:tak:

Moim zdaniem chodzi wlasnie to, kiedy byla owulka. Bo gdyby przyjac, ze Twoja by byla 14 dni po @ (bo w sumie nie wiesz kiedy zaczal sie caly proces) to teraz bylo by dopiero z 5tc, a nie 6...

NIezle!!!
to jak robilas z ogorkiem to trzeba bylo posolic i popieprzyc do smaku bo z ananasem sie niedoprawia tylko koperek sie dodaje

he he he mój też taki cwaniak!

ale super :-) ja uwielbiam karaoke :-)

No jasne że zarazi...zapomniałam nawet W. zapytać czy już posłał a miał to zrobić dzisiaj obowiązkowo. Jak się obudzi to dam znać.
To wypij też moje zdrówko :-)

no mój to tak drze ryja że szok heheh jakby chciał powiedziec szaszetke czy mi dasz sie pytam !!!!!

co do karaoke tez lubie ale glosy nie ma hehe wiec ogolnie jak sie juz napije to drze jape jak nie wiem hihi

ja licze ze test svensonki mnie zarazi - tak po cichu

Przyjmuję wszystko na klatę -> a Wy się nie stresujcie tylko fasolkujcie...czekam na Was na listopadówkach, bo normalnie takie tam nudy że szok!

Tak mnie teraz suszy że już 3 herbatę wypijam...a w nocy idę spać do łazienki coby bliżej do kibelka mieć ;-)
hehhe no picie kibelek musisz wziac kolderkę do wanny.... heheh

juz my cie doprowadzimy do pozadku hihihihi ;-)
no pewno że doprowadzimy.... :)

reklama
Do góry