reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
I zaraz będzie że wszystko moja wina...a ja zrzucę że mojej fasolki, bo dziecku to przecież wszystko wolno :-D:-D:-D

Już nigdy więcej nie będę wymyślać głupot -> OBIECUJĘ!!! a jakby czasem to kop w zadek proszę mi zafundować !!!
juz my cie doprowadzimy do pozadku hihihihi ;-)

nio Aniele na kogoś musimy zwalić przecież ;p

Przyjmuję wszystko na klatę -> a Wy się nie stresujcie tylko fasolkujcie...czekam na Was na listopadówkach, bo normalnie takie tam nudy że szok!

Tak mnie teraz suszy że już 3 herbatę wypijam...a w nocy idę spać do łazienki coby bliżej do kibelka mieć ;-)

ja w grudniu 3 tyg bylam na L4 z podejrzeniem świnskiej grypy - masakra dostalam skierowanie do szpitala zakaznego i 4 godziny spedzilam w poczekalni az mnie przyjmą na oddział z gorączka 40 stopni :)

kochana ile ja bym dała za zgage mdłości i inne objawy ...
i ja i ja i ja
na 1-dynce jest jakis nowy spiewajacy konkurs.... fajnie spiewają...

Mam dzisiaj ewidentnie zly dzien - zwykle nadrabiam od deski do deski, a dzisiaj nie moge sie skupic na czytaniu... :eek:
a któraś tu mówiła że moczy te paluszki w soku z ogórka konserwowego i go też dodaje tylko zamiast czego? jadłam u koleżanki i ona właśnie mówiła że ogólnie te paluszki są mętne i dlatego moczy
Jakas babeczka tu polecila zamiast ananasa ogorek swiezy - ja teak zrobilam a salatka mimo to byla mdla...
a ze zdrówkiem to tak lepiej juz nawet, leze dzisiaj cały dzien w lozku z przerwami na odlanie psa ;/ lepiej sie czuje ale bez leków sie nie obyło niestety gripex i rutinoscorbin i maliny i czosnek - wale jak emeryt :-D a mój W. wraca w następną sobote :-( mama moja tez wyjechana a tata to nie przyjedzie bo sie chorób boi jak diabeł wody święconej
Ja tez mam raczej daleko do Ciebie, a wpadlabym i pomogla:tak:

Kobietki powiedzcie mi taką rzecz. Czy wartość bety może być różna u kobiet, ale ciąże rozwijają się prawidłowo ?
W sensie że jak są dwie kobietki, obie np w 6tyg i jedna ma betkę 150 a druga 1500 -> to jest ok ?!?
Kurka bo na listopadówkach jest lasencja która mniej więcej taka ciąża jak moja a beta dużo wyższa...A może ma na to wpływ że moje w sumie jest młodsza ze względy na późną owulkę ?!?
CO o tym sądzicie ?!? Nie wiem czy nie pójdę w poniedziałek jeszcze raz zrobić.
Moim zdaniem chodzi wlasnie to, kiedy byla owulka. Bo gdyby przyjac, ze Twoja by byla 14 dni po @ (bo w sumie nie wiesz kiedy zaczal sie caly proces) to teraz bylo by dopiero z 5tc, a nie 6...

ja w grudniu 3 tyg bylam na L4 z podejrzeniem świnskiej grypy - masakra dostalam skierowanie do szpitala zakaznego i 4 godziny spedzilam w poczekalni az mnie przyjmą na oddział z gorączka 40 stopni :)
NIezle!!!

witam dziewczynki nie jestem w stanie Was nadrobić może jakis krótki opis??
ja wczoraj zakupiłam ciuszki

:-Dsłodziaki :-D i co mąż na nie powiedział :-p

a probowalas Clotrimazolu???? tez jest bardzo dobry

nie znam tego... :sorry2: na razie Tamtumrosa aplikuję se wewnętrznie (dziś 2 dzień), a jak mnie zacznie swędzieć (może nie) to wtedy odrazu do gin pójdę, a na razie w planie mam wizytę na 24.03. :tak:

Przyjmuję wszystko na klatę -> a Wy się nie stresujcie tylko fasolkujcie...czekam na Was na listopadówkach, bo normalnie takie tam nudy że szok!

Tak mnie teraz suszy że już 3 herbatę wypijam...a w nocy idę spać do łazienki coby bliżej do kibelka mieć ;-)
ja wstaje w nocy 3 razy siurać ;/ a kot to ykorzystuje i wstaje za mna i zrec wola

kurcze ale ci zazdroszcze moze twoj tescik mnie zarazi ciaza i tez zafasolkoje szybko :-) a jutro kochane mnie niebedzie az do niedzieli bo jade na wekend do szagierki i chyba sobie z nia popije za te 3 mieniace niepowodzen ;-):-D a co tam zaszaleje sobie bo szwagierka ma bar hihihihi a juz dawno u niej niebylam bo mieszka po drugiek stronie wisly

reklama
Moim zdaniem chodzi wlasnie to, kiedy byla owulka. Bo gdyby przyjac, ze Twoja by byla 14 dni po @ (bo w sumie nie wiesz kiedy zaczal sie caly proces) to teraz bylo by dopiero z 5tc, a nie 6...

No mnie ginek powiedział że liczy się wg OM i my będziemy liczyć od 1.02, ale owulkę powiedział że miałam pod sam koniec lutego, więc pewnie ten test owu z 24.02 co tak mnie wkurzył to prawdę pokazał :sorry2: więc dlatego ciąża młodsza.

Do góry