kobieto bron boze dawki sobie sama nie zmniejszaj bo mniejsza jest ponoc na wywolanie wiec zafundowalabys sobie @ a nie zdrowie dla fasolki bierz tak jak lekarz kazal i niekombinoj.....Cwaniara jedna... Ale powiem CI że ja ostatnio zakupiłam Durex Play verry cherry -> fajna zabawa, tylko należy pamiętać że wystarczy kropelka..bo słodkie jak jasny pierun.
Jejku ale ze mnie osioł...naczytałam się o tym progestoronie dzisiaj i się schizuję, że za chwilę będę miała wszystkie złe objawy...zgagi nigdy nie miałam a teraz pali jak cholera...Czasami lepiej jednak książek nie czytać.
Czy myślicie że jakbym sobie dawkę dupka zmniejszyła z 3x dzienie do 2x to może to jakoś niekorzystnie wpłynąć ?!? Wkurza mnie taka ilość tego świństwa połykanego codziennie... oczywiście dla dzidzi zrobię wszystko, ale jakby nie szkodziło to ja bym chętnie zmniejszyła.
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
a co do zgagi to wiele kobiet to ma i cieszą sie...bo to od fasolki
Ja dziękuję za takie prezenciki podsyłane ze środka...jak tylko się urodzi to po dupie od matki dostanie za zgagę w 5t4d
Misiek Ty sobie nie wbijaj do główki każda z nas jest innym organizmem i inne wartosci betki ma takze glowa do gory i nei mysl za duzo tylko sie ciesz Misiaku :-)
nieżle no tak ja tez czasami czuje czosneczek... ja to mam uraz do czosnku z dziecinstwa przez moja Bunie- ona na kanapce to mi dawala po 3-4 ząbki a potem mnie brzuchol bolal... ale te sposoby naturalne sa najlepsze szkoda ze tak walą ale mozna w razie czego alitol lykac ja w okresie jesiennym i wiosennym kiedys lykalam ... teraz to nei pamietam kiedy bylam chora przez to lazenei po szpitlalach to sie czlowiek jednak uodparnia.....
ja w grudniu 3 tyg bylam na L4 z podejrzeniem świnskiej grypy - masakra dostalam skierowanie do szpitala zakaznego i 4 godziny spedzilam w poczekalni az mnie przyjmą na oddział z gorączka 40 stopni
Ja dziękuję za takie prezenciki podsyłane ze środka...jak tylko się urodzi to po dupie od matki dostanie za zgagę w 5t4d
kochana ile ja bym dała za zgage mdłości i inne objawy ...
moze co 2- gi dzien wystarczy...zestresowałać chłopa...szydełko druciki polecam...na mnie dobrze działają
Mysza nie kombinuj...lekarz tak ci zalecił to tak przyjmuj...bez odpowiedniego poziomu progesteronu ciaza się nie utrzyma
tak tak Mysza nie kombinuj!!!!a co do zgagi to wiele kobiet to ma i cieszą sie...bo to od fasolki
a moja psiapsiola miala tak azgage przez cala ciaze ze szok i nawet migdaly ani osrutka chleb anie pomagaly.... nosila ze soba renni...
tak chyba sprobuje co drugi dzien ale juz mu nawet nie bed wpspominac o staraniach..... no way
Mysza84
ja w grudniu 3 tyg bylam na L4 z podejrzeniem świnskiej grypy - masakra dostalam skierowanie do szpitala zakaznego i 4 godziny spedzilam w poczekalni az mnie przyjmą na oddział z gorączka 40 stopni
To też miałaś niezłe przeżycia...i oczywiście -> nasza kochana służba zdrowia-> 4godziny w poczekalni z taką gorączką...i podejrzeniem. Ehhh...szkoda słów bo i tak nic nie pomogą.
i prosze nierob tego wiecej bo o malo zawalu niedostalam stresa nam fundujesz hihihihihJuż się uspokoiłam...koniec z moimi wymysłami i kombinatoryką!
Ale tylko do Was mogę tak nawymyślać bo jak mój W. to słyszy to później mi wykład strzela...a jego to już mi się nie chce dzisiaj słuchać ->dobrze że śpi!
i prosze nierob tego wiecej bo o malo zawalu niedostalam stresa nam fundujesz hihihihih
no i wez tu zajdz w ciaze jak sie koleżanki filmują heheh z tych nerwow to sie nie da
reklama
Mysza84
kochana ile ja bym dała za zgage mdłości i inne objawy ...
Sie kochana doczekasz już niebawem...i wtedy zobaczysz!
Nie wiem czy Wam pisałam że ten kwas foliowy który mi ginek przepisał zawiera w 1 tabletce tyle kwasu foliowego co prawie 40tabletek na raz Foliku. Szkoda że tego nie miałam przed ciążą, bo przecież kwas foliowy to bardzo ważny i przed ciążą jest.
A i dodam Wam jeszcze że za 2 opakowania po 30sztuk tych tabletek zapłaciłam tylko 6zł :-)
swoją drogą nie wiedziałam że dupek taki drogi/ w sensie myślałąm że jest sporo tańszy, ale ja się na lekach nie znam
no i wez tu zajdz w ciaze jak sie koleżanki filmują heheh z tych nerwow to sie nie da
I zaraz będzie że wszystko moja wina...a ja zrzucę że mojej fasolki, bo dziecku to przecież wszystko wolno
Już nigdy więcej nie będę wymyślać głupot -> OBIECUJĘ!!! a jakby czasem to kop w zadek proszę mi zafundować !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: