reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no tak to jest jak mamy piekny sen to sie w najlepszym momencie budzimy...

no wiem wiem ... przemeczona jestem i to pewno dlatego....

:)

oj bidulko tulam mocno!!!

hhehehe dobre z tym emerytem...jak Ty juz walniesz tekst to "mucha nie siada " ;)

wczoraj byłam w lotku wysłac kuponik i zdrapke kupic i przede mna stała taka babcia z 80 wiosen miała i tak okurtnie waliła czochem ze szok - wiec od razu inhalacje mialam ;/

ja tez tak zrobiłąm...nawet nie wiedział, ze to ten czas ;)

bo to trzeba czasami kombinowac hehe im mnij wiedza tym lepiej spią

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może to jakaś przepowiednia że tak masz synkom dać na imię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A swoją drogą jak już jesteśmy przy bliźniakach.
Dzwonię dzisiaj do mojego W. w ciągu dnia i go pytam:
-Kochanie a co będzie jak będą bliźniaki
-Będzie cudownie kochanie - odpowiada W.
-A jak będziemy się dwójką na raz opiekować- pytam
-No jak to jak -> Ty na prawej rączce, ja na lewej , a te któe nam wolne zostają będą się przytulać :-)
Uśmiałam się jak nie wiem, bo on tak to z podnieceniem mówił. I swoją drogą fajne ma rozeznanie jak wygląda opieka nad dzieckiem ;-)

Kobietki powiedzcie mi taką rzecz. Czy wartość bety może być różna u kobiet, ale ciąże rozwijają się prawidłowo ?
W sensie że jak są dwie kobietki, obie np w 6tyg i jedna ma betkę 150 a druga 1500 -> to jest ok ?!?
Kurka bo na listopadówkach jest lasencja która mniej więcej taka ciąża jak moja a beta dużo wyższa...A może ma na to wpływ że moje w sumie jest młodsza ze względy na późną owulkę ?!?
CO o tym sądzicie ?!? Nie wiem czy nie pójdę w poniedziałek jeszcze raz zrobić.
ponoc dla kazdej kobiety to sprawa indywidualna ale to napewno przez pozna owu niezamartwiaj sie tyle wszystko jest ok :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może to jakaś przepowiednia że tak masz synkom dać na imię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

-No jak to jak -> Ty na prawej rączce, ja na lewej , a te któe nam wolne zostają będą się przytulać :-)
Uśmiałam się jak nie wiem, bo on tak to z podnieceniem mówił. I swoją drogą fajne ma rozeznanie jak wygląda opieka nad dzieckiem ;-)

Kobietki powiedzcie mi taką rzecz. Czy wartość bety może być różna u kobiet, ale ciąże rozwijają się prawidłowo ?
W sensie że jak są dwie kobietki, obie np w 6tyg i jedna ma betkę 150 a druga 1500 -> to jest ok ?!?
Kurka bo na listopadówkach jest lasencja która mniej więcej taka ciąża jak moja a beta dużo wyższa...A może ma na to wpływ że moje w sumie jest młodsza ze względy na późną owulkę ?!?
miałaś dzwonić do lekarza jak wyniki dobierzesz ?? dzwoniłas ?? co mówił??
Mycha słonko nie nakręcaj się plissssss

może i opisuje ...bo nie sa gotowe by w soboie poszperać i poszukać co moze byc prawdziwą przyczyna...bo takie "staniećei w prawdzie" wymaga odwagi...bardzo duzej odwagi, bo nieraz trzeba wrócic do przykrych chwil, któe miały miejsce w przeszłości ...ja miałą kontakt z terapią i dala mnie ta ksiazka jest ok...

Betusia ta chandra to przez staranka..bo Ty byś chciałą a meżulek wyfrunał...moim zdaniem Toska ma racje...trzeba zluzować ze starankami i wyczekiwaniem, bo od tego mozna tylko zwariować...

fajny sen..blizniaki echh...:-)

dziś spokojnie...rękawów sobie nie wyrywałam ;-)
a od przyjscia z pracy dalej rozpracowuję szydełkowe ściegi :-D

wymyśliłam sobie, ze zrobie sobie taki szeroki mieciutki szlik, z duzymi oczkami...widziałam ostatnio takie w sklepie za 79 zł
wiem tylko ze to jest czasami silniejsze ode mnie....

no to super ja tez wracam do szydełka musze skończyc czpeczke , ktora kiedys zaczelam robic dla moejj chrzesnicy... teraz to bedzie za mala ;) ale szydełko i druty to superowa sprawa.... chyba to bedzie moja terapia :):):)
DObrze to wykombinowałaś ! Później będzie zachodził w głowę kiedy to było....
no Tosia jest niezła :)
Kurcze czuję już jakieś zmęczenie...chyba zmykam do łazienki i do spania...najgorsze że rano muszę wstać o 6, bo jedziemy znowu do Warszafki...i jak w tygodniu ostatnio wstawał to jutro zapewne będą spore problemy!
zmykaj zmykaj wyspij się
Betusia u mnie niestety też często mój M mówi że zmęczony i wydaje mi się że w tych kulminacyjnych dniach więc on do mnie że mam mu z góry 2 dni mówić prędzej bo on już ma serdecznie dosyć tych długoletnich staranek i mówi że zrobi wszystko żeby się już w końcu udało bo widzi że ja strasznie się męczę z tym i dołuję
no a ja akurat w tym cyklu- moze przez te ziolka tak sie jakos nastawilam .... powiedzialam mojemu ze musimy sprobowac tulac sie codziennie i zobaczymy jak nic nie wyjdzie to badania..... mojego P. ale tak to nie wiem ...co z tego bedzie... nic to mialam chwile slabosciu dobra koniec tematu ... kurde ze ja nie mam holsow.. hehehe ale by sie zdiwil ostatnio to masaże mielismy i cale lozkow oliwce..... ale bardzo mu sie podobalo ... i mnei tez oczywiscie....
hehe wiesz ja tu holsiki przygotowałam seksi koszulkę i inne gadzety ;p i do dzieła nawet nie skumał ze to ten czas ihih
no super bo ich to trzeba zawsze podejsc jak do tej pory moj wiedzial ze sie staramy ale nie widzial cisnienia ale chyba sie przerazil jak uslyszal o tulancach codziennie hehhehhe.... nic tam damy rade
dzięki Kochane za wsparcie!!!! jesteście cudowne ale to wiecie prawda???? :)

hehe wiesz ja tu holsiki przygotowałam seksi koszulkę i inne gadzety ;p i do dzieła nawet nie skumał ze to ten czas ihih

Cwaniara jedna... Ale powiem CI że ja ostatnio zakupiłam Durex Play verry cherry -> fajna zabawa, tylko należy pamiętać że wystarczy kropelka..bo słodkie jak jasny pierun.

Jejku ale ze mnie osioł...naczytałam się o tym progestoronie dzisiaj i się schizuję, że za chwilę będę miała wszystkie złe objawy...zgagi nigdy nie miałam a teraz pali jak cholera...Czasami lepiej jednak książek nie czytać.

Czy myślicie że jakbym sobie dawkę dupka zmniejszyła z 3x dzienie do 2x to może to jakoś niekorzystnie wpłynąć ?!? Wkurza mnie taka ilość tego świństwa połykanego codziennie... oczywiście dla dzidzi zrobię wszystko, ale jakby nie szkodziło to ja bym chętnie zmniejszyła.

miałaś dzwonić do lekarza jak wyniki dobierzesz ?? dzwoniłas ?? co mówił??
Mycha słonko nie nakręcaj się plissssss

Powiedział że super i że gratuluje...a i jeszcze na koniec do zobaczenia :-)
Już się nie nakręcam...luz luz luz luz...

Zrobiłam sobie meliskę z pomarańczą i chyba zaraz zacznę procedurę łazienkowo-łóżkową...

Testosteron na TVNie leci ! Oglądacie ?!?
A jutro Usta-Usta :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wczoraj byłam w lotku wysłac kuponik i zdrapke kupic i przede mna stała taka babcia z 80 wiosen miała i tak okurtnie waliła czochem ze szok - wiec od razu inhalacje mialam ;/

hahah czosnek to naturalny antybiotyk wiec napewno taka inhalacja pomoze hahahahahah a inhalacje mozesz sobie zrobic wrzucajac do miski z wrzatkiem 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli glowa pod recznik i wdychac 5 minut mi pomaga zawsze i na katar i na kaszel i bol gardla :-)

Cwaniara jedna... Ale powiem CI że ja ostatnio zakupiłam Durex Play verry cherry -> fajna zabawa, tylko należy pamiętać że wystarczy kropelka..bo słodkie jak jasny pierun.

Jejku ale ze mnie osioł...naczytałam się o tym progestoronie dzisiaj i się schizuję, że za chwilę będę miała wszystkie złe objawy...zgagi nigdy nie miałam a teraz pali jak cholera...Czasami lepiej jednak książek nie czytać.

Czy myślicie że jakbym sobie dawkę dupka zmniejszyła z 3x dzienie do 2x to może to jakoś niekorzystnie wpłynąć ?!? Wkurza mnie taka ilość tego świństwa połykanego codziennie... oczywiście dla dzidzi zrobię wszystko, ale jakby nie szkodziło to ja bym chętnie zmniejszyła.

ja niestety nie moge takich zeli używać bo jestem alergikiem fuck - i scypie brocha po tym ;/

nie schizuj sie lekarz wie co robi chyba coooo

wiem tylko ze to jest czasami silniejsze ode mnie....

no to super ja tez wracam do szydełka musze skończyc czpeczke , ktora kiedys zaczelam robic dla moejj chrzesnicy... teraz to bedzie za mala ;) ale szydełko i druty to superowa sprawa.... chyba to bedzie moja terapia :):):)

no Tosia jest niezła :)

zmykaj zmykaj wyspij się

no a ja akurat w tym cyklu- moze przez te ziolka tak sie jakos nastawilam .... powiedzialam mojemu ze musimy sprobowac tulac sie codziennie i zobaczymy jak nic nie wyjdzie to badania..... mojego P. ale tak to nie wiem ...co z tego bedzie... nic to mialam chwile slabosciu dobra koniec tematu ... kurde ze ja nie mam holsow.. hehehe ale by sie zdiwil ostatnio to masaże mielismy i cale lozkow oliwce..... ale bardzo mu sie podobalo ... i mnei tez oczywiscie....

no super bo ich to trzeba zawsze podejsc jak do tej pory moj wiedzial ze sie staramy ale nie widzial cisnienia ale chyba sie przerazil jak uslyszal o tulancach codziennie hehhehhe.... nic tam damy rade
dzięki Kochane za wsparcie!!!! jesteście cudowne ale to wiecie prawda???? :)

moze co 2- gi dzien wystarczy...zestresowałać chłopa...szydełko druciki polecam...na mnie dobrze działają :)

Mysza nie kombinuj...lekarz tak ci zalecił to tak przyjmuj...bez odpowiedniego poziomu progesteronu ciaza się nie utrzyma

a co do zgagi to wiele kobiet to ma i cieszą sie...bo to od fasolki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Misiek Ty sobie nie wbijaj do główki każda z nas jest innym organizmem i inne wartosci betki ma takze glowa do gory i nei mysl za duzo tylko sie ciesz Misiaku :tak::-)

nieżle no tak ja tez czasami czuje czosneczek... ja to mam uraz do czosnku z dziecinstwa przez moja Bunie- ona na kanapce to mi dawala po 3-4 ząbki a potem mnie brzuchol bolal... ale te sposoby naturalne sa najlepsze szkoda ze tak walą :) ale mozna w razie czego alitol lykac ja w okresie jesiennym i wiosennym kiedys lykalam ... teraz to nei pamietam kiedy bylam chora przez to lazenei po szpitlalach to sie czlowiek jednak uodparnia.....:tak:

reklama
hahah czosnek to naturalny antybiotyk wiec napewno taka inhalacja pomoze hahahahahah a inhalacje mozesz sobie zrobic wrzucajac do miski z wrzatkiem 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli glowa pod recznik i wdychac 5 minut mi pomaga zawsze i na katar i na kaszel i bol gardla :-)

A ja po czymś takim pewnie oczu bym nie otworzyła przez tydzień ;-) ostatnio miałam przez 3 dni czerwone jak królik bo w samochodzie sobie nadmuch ustawiłam na twarz...koszmar co ja z tymi moimi ślepiami czasami przechodzę.

Do góry