Mysza84
Fanka BB :)
tak tak w tym cyklu nieświadomy biedaczek był ze zostal wykorzystany do celów produkcyjnych hihihi
DObrze to wykombinowałaś ! Później będzie zachodził w głowę kiedy to było....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak w tym cyklu nieświadomy biedaczek był ze zostal wykorzystany do celów produkcyjnych hihihi
hej juz jestem :0)
mysza jak betka ??
a oto moje dzielo mas guziczki po bokach ktore mozna regulowac na szerzej w bioderkach lub węziej i miedzy nozkami tez ma guziczki zeby mozn bylo latwo pampersa zmieniac rozmiar od 1-3 miesiecy :-) jak sie podoba ?? szkoda ze nie mam lalki zeby ubrac jej w nie
Kochane :-)
Beta 155,35 :-) więc przyrost o 170% :-)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję :-) jesteś wspaniałe i niezastąpione!
Obiecuje trzymać za Was &&& !!! :-)
cześć dziewki. pisze ze szpitala do Was moje drogie. szyjka sie skracała ostro i założyli mi szew. Leżę już 4ty dzień i dzis dostałąm laptopa. skurcze mam cały czas i daja mi kroplówki..mam nadziee ze jutro wyjde...ehhhh..ile tu sie trzeba ocierpieć no..powodzenia staraczki!!!!!!!!!!!!11
kochane a oto moje male dziela na handel wystarczy kliknac a sie powieksza
Zobacz załącznik 223855Zobacz załącznik 223856Zobacz załącznik 223857Zobacz załącznik 223858Zobacz załącznik 223859Zobacz załącznik 223860Zobacz załącznik 223861Zobacz załącznik 223862
Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?
O nie nie...co to to nie...I tak już zamawiam ciuchy w rozmiarze L... ale nienawidzę jak mnie coś ciśnie.
Zamówiłam już pierwsze ciuszki ciążowe na allegro...kiedyś bluzki a dzisiaj spodnie :-)
*b-m* MAMA LICIOUS spódniczka jeansowa FIMLE L (945557713) - Aukcje internetowe Allegro
*B-M* MAMA LICIOUS duńska biała tunika PADDI L (939276463) - Aukcje internetowe Allegro
*b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE hit!!! 30/32 (952343501) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje że przy takim apetycie szybko nie będą za małe... ;-)
witam dziewczynki nie jestem w stanie Was nadrobić może jakis krótki opis??
ja wczoraj zakupiłam ciuszki
kochane a opowiadalam wam moj dzisiejszy sen???snilo mi sie ze mialam blizniaki i byloam u mojego taty i pytalam czemu porodu niepamietam a on do mnie ze rodzilam we wannie i zemdlalam i dziadek zygmunt( od ponad roku niezyje ) przyniosl je na rece jak sie urodzily do wody zebvy sie nieutopily je wyciagnal a potem meza zapytalam jak maja na imie a on do mnie ze leszek i gracek i nic niemowilam tylko sie cieszylam ze podjal sam dojzala decyzje(znaczy sie ze o imonach) troche dziwny ten sen ale mam jakies dziwne przeczucie ze jesli juz zafasolkoje to wszystko bedzie dobrze bo swietej pamieci dziadek bedzieczowal nad fasolka tak jak we snie zaopiekowal sie wnukami :-)
pojecia niemam skad mi we snie takie imona wyszly hihihiihi sama sie dziwilamTy to go podstępem wzięłaś...
Ja się tak z tych imion śmiałam że mało W. nie obudziłam, ale nie chciałam się oddzywać, bo nie wiedziałam czy może przez przypadek takich nie wybraliście ;-) ale jak Twój małż się śmiał to ja też
DObrze to wykombinowałaś ! Później będzie zachodził w głowę kiedy to było....
no tak to jest jak mamy piekny sen to sie w najlepszym momencie budzimy...szkoda tylko ze niewiem co bylo dalej bo mala mnie w nocy po 3 mala obudzila i pszyszla :-( a to byl taki piekny sen :-)
no wiem wiem ... przemeczona jestem i to pewno dlatego....Betusia przytulam mocno i główka do góry!!! Wiem że czasami jest ciężko myśleć optymistycznie, ale tak na prawdę zamartwianie się w niczym nie pomaga -> niestety co najgorsze czasami jest silniejsze od wszystkiego innego.
Jak to owulka to barykaduj drzwi i chłopa do łóżka...a nie na jakieś siatkówki :-)
Żabko jakiś proroczy cen...ale sen o zmarłym to chyba oznacza szczęśliwe życie!
wiesz ja tez tak kiedys miałam - była owulka wiec ja tu mojego w galopy o on ze zmeczony ze nie chce - wiesz czasami na facetach te nasze starankowe humory i upory sie obijaja - moze faktycznie trzeba troche przyluzowac - choc dobrze wiem ze ciezko strasznie a jak ty bedziesz lepiej sie psychicznie czula i miala dobry humor to i twojemu małożowi sie na figle zbieże ja tak zrobiłam i teraz jest oki i niemusze gwałcic
a ze zdrówkiem to tak lepiej juz nawet, leze dzisiaj cały dzien w lozku z przerwami na odlanie psa ;/ lepiej sie czuje ale bez leków sie nie obyło niestety gripex i rutinoscorbin i maliny i czosnek - wale jak emeryt a mój W. wraca w następną sobote :-( mama moja tez wyjechana a tata to nie przyjedzie bo sie chorób boi jak diabeł wody święconej
Betusia u mnie niestety też często mój M mówi że zmęczony i wydaje mi się że w tych kulminacyjnych dniach więc on do mnie że mam mu z góry 2 dni mówić prędzej bo on już ma serdecznie dosyć tych długoletnich staranek i mówi że zrobi wszystko żeby się już w końcu udało bo widzi że ja strasznie się męczę z tym i dołuję
hehe wiesz ja tu holsiki przygotowałam seksi koszulkę i inne gadzety ;p i do dzieła nawet nie skumał ze to ten czas ihih
kochana jak chcesz to napisz na priv to sie dogadamy a na allegro bede wystawiala w przyszlym tygodniuŚliczne, zdolna jesteś! Ja to mogę haftować ewentualnie bo beztalencie jestem.
Żabka bardzo ładne te twoje wyroby a gdzie je sprzedajesz? Na allegro? Podoba mi się bardz baranek i kurczaczek.
Lopop przejeżdzałam przez twoje tereny we wtorek i w środę i nawet byłam w pobliżu na Campolu.
pojecia niemam skad mi we snie takie imona wyszly hihihiihi sama sie dziwilam