reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
na bloga nie dodałam w sumie jakoś nie pomyślałam o tym widzisz...

jak już bede miała skończony remont to pokarzę fotki na blogu:) bedzie widać i rogówkę! ;)
czekam z niecierpliwością bo ja też chyba coś z tą kanapą zrobię ale jeszcze nie wiem co

Ostatnia edycja:
no cześć śpisz sobie popołudniu?
Nie spałam...tylko zajęłam się obiadem i później moim W ;-) i teraz on śpi a ja siedzę z Wami :-D nawet chłopa ululam żeby tutaj wpaść :-)

Widziała ubranka dla synka Pajeczki... ŚLICZNOŚCI!!! Ja też już chcę takie kupować...a póki co moje upierdliwe jajniki nie dają mi spokoju.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co sie dzieje kochana - potulkać troche ???
a nie wiem sama czego chce...
moj P mie tak denerwuje ze szkoda gadac.... malo tego myslalam ze jak wczoraj wroci to beda tulance a tu nic wiec usnelam.... dzisiaj tez... znow idzie na siatke jak wroci t pewno padnie a ja czuje ze cosik sie tam u mnie dzieje tak mnie ciagnie podbrzusze.... i jajniki... i ogólnie srodowisko wewnatrz sprzyjajace.... a tu jak na zlosc... teraz to i mnie sie nawet odechcialo przeciez nie jestem wiatropylna...
ostatnio mam taki eplaczliwe dni.... nie wiem czy czasem nie powinnam zastopowac w tych starankach.... przestac myslec i zostawic - co ma byc to bedzie... tylko ze ja nie potrafie bo ja tak bardzo pragne dzidzi ze wszystko jestem w stanie zrobic....

a Ty dzióbku jak sie czujesz lepiej troszke????dalej samitka bidulko jakbym mieszkala blisko to bym wpdala i Ci herbatusie bym podala z malinkami i z piesiem wyszla... :)

kochane a opowiadalam wam moj dzisiejszy sen???snilo mi sie ze mialam blizniaki i byloam u mojego taty i pytalam czemu porodu niepamietam a on do mnie ze rodzilam we wannie i zemdlalam i dziadek zygmunt( od ponad roku niezyje ) przyniosl je na rece jak sie urodzily do wody zebvy sie nieutopily je wyciagnal a potem meza zapytalam jak maja na imie a on do mnie ze leszek i gracek i nic niemowilam tylko sie cieszylam ze podjal sam dojzala decyzje(znaczy sie ze o imonach) troche dziwny ten sen ale mam jakies dziwne przeczucie ze jesli juz zafasolkoje to wszystko bedzie dobrze bo swietej pamieci dziadek bedzieczowal nad fasolka tak jak we snie zaopiekowal sie wnukami :-)

reklama
pamiętajże ja też czekam na zdjęcia z twojego remontu! ;))
tz chcecie też zmienić na nową??
no bo my mamy komplet wypoczynkowy 1+2+3 takie muszelki i obecnie przemeblowałam naszą sypialnię bo tam wstawiłam 2, u syna fotel, a co zrobię z tą 3 to zobaczę jak będzie cały pokój już zrobiony zreszta wiesz czasem nawet fajnie po kilku tygodniach od remontu zmienić coś np. jak w moim przypadku kanapę

Do góry