reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczynki, co tam u Was? staranka idą pelna para, co?
ja czekam na wizyte do ginka, 18 marca ide, zobaczymy jak te pecherzyki rosna bo to juz 3 cykl z clo.... jak on mi nie pomoze, to juz nie wiem co :)

reklama
Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

Ale jajaaaaaaaaa 5 tydzien babooooooo ostatnio sie ledwie co dowiedzialas dobra jestesssssssss

Witam Was dziewczynki:)
załamać się mozna.nadrobiłam Was,pozaznaczałam posty i internet mi się wyłączył,potem historia się powtórzyła więc nie mam siły znów tego robić:wściekła/y: co za okropny komp.
Z tego co pamiętam:
Malutka gratuluje serdecznie dobrych wieści.
Maćku kochana Ty nigdy nie jesteś niewidzialna,i nie smutkuj się bo i mi od razu smutno się robi.
Zabko z tymi znamionami to rzeczywiście prawda,moja mam będąc ze mną w ciązy widząc mysz, przestraszyła się i złapała za prawy bok i teraz ja mam w tym dokładnie miejscu znamie,zwane myszką.
Myszko piszesz coś o chudnięciu w ciąży,ja w pierwszej na początku schudłam ok 5 kg a w 5 miesiącu mialam tylko 2 kg więcej.jednak od 5 do końca już nadrobiłam.waga ksiązkowa- przytyłam 11 kg przez całą ciązę.moja bratowa właśnie przytyła 25.

Ceny tych ubran sa kosmiczne
ja kupuje normalne tuniki tyle ze wieksze rozmiary troszke ktore moge uzywac i po ciazy

Niom kosmos, jak byłam w pierwszej ciąży to myślałam że padne w sklepie ciążowym więc stamtąd mam tylko 3 rzeczy a reszte z normalnych sklepów,tylko większe.Zresztą ja do 6 miesiąca chodziłam w swoich dżinach!:D

Ceny tych ubran sa kosmiczne
ja kupuje normalne tuniki tyle ze wieksze rozmiary troszke ktore moge uzywac i po ciazy

Ja też mam sporo takich luźniejszych, do których powinnam jeszcze przez jakiś czas brzuch upychać...
A co do cen to kurde nie mogłam się oprzeć...A jutro jedziemy do Wawki więc też coś pooglądam...ale już nic nie kupuję bo kasy tyle udałam w tym miesiącu że hoho...chyba ze mój luby na coś da się naciągnąć. ;-)

reklama
Svensonka Ty masz wizytę w poniedziałek ?

Nio widzisz jak nam sie udalo
ja juz sie nie moge doczekac dowiedziec plci

Ja myślę że za 5tygodni się już dowiem, bo mój ginek z krwi może sprawdzić :-) i jeszcze teścior mam od żabki dostać więc sprawdzę podwójnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry