reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-pCzołem Kochane!!!

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:

No hej Kochana!

Ty to lepiej nie rób sobie takich długich przerw...
Nic się nie martw. Na pewno wsio będzie dobrze!

Co syłychać ? Co Cię tak pochłonęło że na forum Cię nie było ?

reklama
:-pCzołem Kochane!!!

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:
No hejka Batonik :-), fakt dawno Cię nie było
nie stresuj sie wszysko bedzie si ja w piatek ide tj 19 na monit , obiecałam sobie ze nie bede sie
wkrecac ale nie da sie . Kurcze mysli mnie jakies takie dziwne nachodza ze pewnie znowu nic :-(

Malutka -gratulacje :-):-):-):-) kolejna fasolka w rodzinie BB

a do mnie przed chwilą przyszły testy owulacyjne te cyfrowe :-) zaopatrzona na następny cykl jestem już :-)

zaraz poczytam was kochane bo naskrobałyście sporo

No hej Kochana!

Ty to lepiej nie rób sobie takich długich przerw...
Nic się nie martw. Na pewno wsio będzie dobrze!

Co syłychać ? Co Cię tak pochłonęło że na forum Cię nie było ?

A w sumie to nic jakoś musiałam przestać pisać bo za dużo się wkręcałam, a poza tym to trochę zabiegana byłam, trochę spraw do pozałatwiania i poza tym w pracy długo :tak: ale myślami byłam z Wami i tak czasem mnie korciło :-D

Malutka -gratulacje :-):-):-):-) kolejna fasolka w rodzinie BB

a do mnie przed chwilą przyszły testy owulacyjne te cyfrowe :-) zaopatrzona na następny cykl jestem już :-)

zaraz poczytam was kochane bo naskrobałyście sporo

Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

rośnij okrąglutka moja kochana myszko :-)

rośnij okrąglutka moja kochana myszko :-)

O nie nie...co to to nie...I tak już zamawiam ciuchy w rozmiarze L... ale nienawidzę jak mnie coś ciśnie.
Zamówiłam już pierwsze ciuszki ciążowe na allegro...kiedyś bluzki a dzisiaj spodnie :-)
http://www.allegro.pl/item945557713_b_m_mama_licious_spodniczka_jeansowa_fimle_l.html
http://www.allegro.pl/item939276463_b_m_mama_licious_dunska_biala_tunika_paddi_l.html
http://www.allegro.pl/item952343501_b_m_mama_licious_rurki_stephanie_hit_30_32.html

Mam nadzieje że przy takim apetycie szybko nie będą za małe... ;-)

Ostatnia edycja:
O nie nie...co to to nie...I tak już zamawiam ciuchy w rozmiarze L... ale nienawidzę jak mnie coś ciśnie.
Zamówiłam już pierwsze ciuszki ciążowe na allegro...kiedyś bluzki a dzisiaj spodnie :-)
*b-m* MAMA LICIOUS spódniczka jeansowa FIMLE L (945557713) - Aukcje internetowe Allegro
*B-M* MAMA LICIOUS duńska biała tunika PADDI L (939276463) - Aukcje internetowe Allegro
*b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE hit!!! 30/32 (952343501) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje że przy takim apetycie szybko nie będą za małe... ;-)

no fajne fajne ja to i tak teraz mam dupe jak szafe a jak zajde w ciąze to pewnie będę miałą jak szafy komandora kilku skrzydłowe :-D:-D:-D:-D:-D

Znam przypadki kobiet które w ciąży lecą z wagi ;-) ale wiem że mnie to nie dotyczy :-)
Jak przedtem miałam romanse z muszlą to się nawet tym nie martwiłam, bo stwierdziłam że przynajmniej w tyłek wszystko nie pójdzie. A teraz nic...raz mnie szarpnęło i tyle...ale może jeszcze się rozkręci :-)

reklama
witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro :(
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Do góry