ja w ciązy chodzilam do konca w swoich dzinsach sprzed ciazy, w biodrowkach oczywiscie.... i mam tez tylko 3 rzeczy ciazowe, reszta normalne, nawet rozmiary wieksze nie byly potrzebne bo brzusio mialam malenki, do 6 miesiaca praktycznie niewidoczny bylNiom kosmos, jak byłam w pierwszej ciąży to myślałam że padne w sklepie ciążowym więc stamtąd mam tylko 3 rzeczy a reszte z normalnych sklepów,tylko większe.Zresztą ja do 6 miesiąca chodziłam w swoich dżinach!
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
Martuś, jak się czujesz? bylas juz na usg?
Ide w poniedzialek kochana mam taka zchize ze szokkkkkkkkk
Niom kosmos, jak byłam w pierwszej ciąży to myślałam że padne w sklepie ciążowym więc stamtąd mam tylko 3 rzeczy a reszte z normalnych sklepów,tylko większe.Zresztą ja do 6 miesiąca chodziłam w swoich dżinach!
To tak jak ja pozniej mialam meza podkoszulki i bluzy wiec mi to zwisalo nie kupowalam dostalam 2 pary spodni i wsio
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem Wam coś,chociaż miałam nie mówić ale nie mogę się powstrzymać;-) od paru dni przy dotyku bardzo bolą mnie...sutki.przy myciu muszę bardzo uważać bo ból jest niesamowity.nie byłoby w tym może nic dziwnego w końcu za parę dni teramin @ gdyby nie to że nigdy takich bóli nie mialam.owszem w którymś cyklu bolały mnie całe piersi ale tylko sutki ni i ogólnie mnie piersi nie bolą podczas @. nie będę się nakręcać bo nie mogę znowu.... ale powiem Wam co wczoraj zrobiłam.wchodzę do pokoju i mówię do M: jestem w ciązy,chyba...a On skacze i się cieszy i pyta: co test robiłaś?! a ja mówię: nie tylko sutki mnie bolą
Svensonka
Ja myślę że za 5tygodni się już dowiem, bo mój ginek z krwi może sprawdzić :-) i jeszcze teścior mam od żabki dostać więc sprawdzę podwójnie :-)
no nie gadaj ta tez od niej mam miec ma dojsc z tej kanady do niej i ma mi wyslac haha
zeswirujeeeeeee
A z krwoi moga tez wiedziec tego nie wiedzialam ciekawe jakie badanie to pokazuje jakby co zapytam mojego gina ale ten cwaniak jak zwykle powie bedzie co ma byc poczekaj do 4 miesiaca a mnie szlak trafiiiiiiiiiiiiiii
oby oby sie udalo....
ale powiem Ci, ze ja tez tak mialam w listopadzie..... bolaly mnie tylko sutki i nic wiecej i juz praktycznie bylam pewna ze sie udalo.... ale do tej pory nic.... tylko co miesiac inne objawy i dolegliwosci, przestalam juz zwracac na nie uwage
ale powiem Ci, ze ja tez tak mialam w listopadzie..... bolaly mnie tylko sutki i nic wiecej i juz praktycznie bylam pewna ze sie udalo.... ale do tej pory nic.... tylko co miesiac inne objawy i dolegliwosci, przestalam juz zwracac na nie uwage
Svensonka
Powiem Wam coś,chociaż miałam nie mówić ale nie mogę się powstrzymać;-) od paru dni przy dotyku bardzo bolą mnie...sutki.przy myciu muszę bardzo uważać bo ból jest niesamowity.nie byłoby w tym może nic dziwnego w końcu za parę dni teramin @ gdyby nie to że nigdy takich bóli nie mialam.owszem w którymś cyklu bolały mnie całe piersi ale tylko sutki ni i ogólnie mnie piersi nie bolą podczas @. nie będę się nakręcać bo nie mogę znowu.... ale powiem Wam co wczoraj zrobiłam.wchodzę do pokoju i mówię do M: jestem w ciązy,chyba...a On skacze i się cieszy i pyta: co test robiłaś?! a ja mówię: nie tylko sutki mnie bolą
Dobra jestes super oby tak bylo trzymamy kciukasyyyyyyyyyyyy
Mysza84
Ide w poniedzialek kochana mam taka zchize ze szokkkkkkkkk
Teraz Ci napiszę żebyś się nie denerwowała bo na pewno wszystko będzie oki...ale pewnie koło środy sama zchisy dostanę ;-)
Lena-R &&&&&&& a kiedy termin @ ? Objawy cyckowe to jedne z najszybszych objawów ;-)
ja w ciązy chodzilam do konca w swoich dzinsach sprzed ciazy, w biodrowkach oczywiscie.... i mam tez tylko 3 rzeczy ciazowe, reszta normalne, nawet rozmiary wieksze nie byly potrzebne bo brzusio mialam malenki, do 6 miesiaca praktycznie niewidoczny byl
to samo słońce miałam! a jak poszlam rodzić to na porodówce mnie połozna zapytała: a po co pani tu przyszła?ja mówię: rodzić,jestem w 9 miesiącu, a ona: Jezu myslalam że w 5 trochę przesadziła chyba,chociaż moja córa ważyła 2 kg
reklama
Mysza84
no nie gadaj ta tez od niej mam miec ma dojsc z tej kanady do niej i ma mi wyslac haha
zeswirujeeeeeee
A z krwoi moga tez wiedziec tego nie wiedzialam ciekawe jakie badanie to pokazuje jakby co zapytam mojego gina ale ten cwaniak jak zwykle powie bedzie co ma byc poczekaj do 4 miesiaca a mnie szlak trafiiiiiiiiiiiiiii
No mój ginek się kiedyś wymądrzał w TVNie że można już sprawdzić od 8tc, bo inne hormonki w ciężarówce na babeczkę a inne na chłopka...i mówił nawet że dziwi go to że lekarze tak nie sprawdzają, tylko się tam doszukują na tych monitorach.
U mnie jest trochę młodsza ciąża więc tak myślę że koło 10tc będzie coś wiadomo.
Zawsze chciałam kupować sukienusie i lalki, ale teraz to mi wszystko jedno w sumie...Może przy drugim będzie mi na tym bardziej zależało.
Niemniej jednak chciałabym wiedzieć.
Podziel się: