reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U nas to już napadało...na szczęście nie jest tak strasznie zimno.
bo to właśnie chyba z południa na północ będzie sie przemieszczało a już tak ładnie było i suchutko i drogi ładne

Mysz84 w domku czy w pracy siedzisz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie to właśnie dlatego wkurza ten śniego, bo drogi śliskie a moje autko mam na letnich oponkach i jak taka pogoda to nie jeżdzę, a jak już się wypogadzało to mogłam pośmigać moją kruszynką :-)
Oby już niedługo ten nieurodzaj pogodowy trwał.

Mnie to właśnie dlatego wkurza ten śniego, bo drogi śliskie a moje autko mam na letnich oponkach i jak taka pogoda to nie jeżdzę, a jak już się wypogadzało to mogłam pośmigać moją kruszynką :-)
Oby już niedługo ten nieurodzaj pogodowy trwał.
no doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śniegu

no doskonale cię rozumiem bo ja w tych śniegach jeździłam sharanem bo van lepiej sobie radził na drogach w ogóle tam gdzie ja dojeźdzam bo tam to nawet nie odśnieżają dopiero po 4 dniach od napadania śniegu
tzn jak sobie przypomną o odśnieżaniu

Ja to mam takie maleńkie autko i ono na takie śniegi to się nie nadaje... i jak już się wypogodziło na moment to serce mi pękało jak widziałam te dziury w drogach...a felgi już mam do prostowania.

Ja to mam takie maleńkie autko i ono na takie śniegi to się nie nadaje... i jak już się wypogodziło na moment to serce mi pękało jak widziałam te dziury w drogach...a felgi już mam do prostowania.
kiedy to u nas będą takie drogi jak na zachodzie lub w skandywawii bez dziur? Też nie lubię jak się odsłania ten brud po śniegu i te duuuuuuuuuużżżżżżżżżżeeeeeeeeeeee dziury i zresztą mnie ta ich ilość przeraża przecież one są co kilka lub kilkadziesiąt centymestrów w niektórych miejscach.
Żegnam się na chwilę bo czas do pracy wyruszyć zajrzę o 14 liczę że będziesz?

Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?

reklama
Ja przez te dziury muszę teraz minimum 1000zł wydać na prostowanie felg z prawej strony + regeneracja. Ale cóż zrobić...
To miłej pracki :-) będę na pewno :-)

Witam wiec bylam u gina i dostalam skierowanie na usg temp ciagle 37 , 35dc wiec na 99,9% JESTEM W CIĄŻY troche sie tylko martwie bo usg ma byc 26 marca czyli w ok 4,5 tygodniu ... to nie za wczesnie?

No to gratuluję !!!
A teściora robiłaś ?!?
Co do usg to wcale nie za wcześnie, jednak nie martw się jeżeli ginek nic nie zobaczy.
Ja byłam na usg w 5tc2d i nie było jeszcze nic widać, ale to ze względu na późną owulkę i co za tym idzie młodszą ciążę. Dla potwierdzenia może zrobić betę.

Do góry