to mi sie juz bardziej podoba...ile jeszcze czekania?Czekam na termin @, nie na sama @. Wtedy sie wszystko wyjasni;-)
reklama
2-3 dni. Ale jutro juz bedzie jasniej - jesli tempka spadnie...to mi sie juz bardziej podoba...ile jeszcze czekania?
Tez uciekam do wyrka, bo mnie wszytko boli i chce mi sie ryczec
Dobranoc!
K
Kinga85
Gość
lepiej niech temp nie spada! życzę ci tego
Dobranoc dziewczyny
do nastepnego razu!
Dobranoc dziewczyny
do nastepnego razu!
K
Kinga85
Gość
...Pamietajcie że wiosna to pora "zakwitania" życzę wam wszystkim abyście w koncu poczyly w przuszkach te delikatne muskanie motyla ;-)
Pa!
Pa!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee.
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. Nawet mu nie powiem.
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina.
Lopop,dziękuję. :-)
Betusia,nic nie kręcę naprawdę.
Zmykam na kawkę. ;-)
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. Nawet mu nie powiem.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina.
Lopop,dziękuję. :-)
Betusia,nic nie kręcę naprawdę.
Zmykam na kawkę. ;-)
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kobietki!
Ja odespałam trzy ostatnie dni i wstałam szczęśliwa bez obaw o wyniki i lęków przed następnym pobieraniem krwi, bo to mnie już wykończyło :-)
Pięknego dnia Wam życzę!
Hej Kochana! Mnie też długo wychodziła I krecha...i dopiero jak już prawie bankrutowałam ;-) przez testy to pokazała się i druga krecha.
No chyba że czujesz się na @...bo najlepiej znasz swój organizm, ale ja też się tak czułam ;-)
Ja odespałam trzy ostatnie dni i wstałam szczęśliwa bez obaw o wyniki i lęków przed następnym pobieraniem krwi, bo to mnie już wykończyło :-)
Pięknego dnia Wam życzę!
Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee.
Hej Kochana! Mnie też długo wychodziła I krecha...i dopiero jak już prawie bankrutowałam ;-) przez testy to pokazała się i druga krecha.
No chyba że czujesz się na @...bo najlepiej znasz swój organizm, ale ja też się tak czułam ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczyny
Mysza piękna betka
Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)
Miłego dzionka :-)
Mysza piękna betka
Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)
Mysza84
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny
Mysza piękna betka
Witaj erba :-) obyś miała rację z tą wiosną! Bo ja już chcę ciepła :-)
reklama
no ja myślęWitaj erba :-) obyś miała rację z tą wiosną! Bo ja już chcę ciepła :-)
oki zabieram sie troszku do pracy , bede za chwil pare ....
Podziel się: