reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
...Pamietajcie że wiosna to pora "zakwitania" :) życzę wam wszystkim abyście w koncu poczyly w przuszkach te delikatne muskanie motyla :tak::happy2:;-)

Pa!

Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee. :baffled:
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. :no: Nawet mu nie powiem. :no:
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina. :tak:

Lopop,dziękuję. :-) :zawstydzona/y:

Betusia,nic nie kręcę naprawdę. :tak:

Zmykam na kawkę. ;-)

Witajcie Kobietki!

Ja odespałam trzy ostatnie dni i wstałam szczęśliwa bez obaw o wyniki i lęków przed następnym pobieraniem krwi, bo to mnie już wykończyło :-)

Pięknego dnia Wam życzę!

Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee. :baffled:
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. :no: Nawet mu nie powiem. :no:
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina. :tak:

Hej Kochana! Mnie też długo wychodziła I krecha...i dopiero jak już prawie bankrutowałam ;-) przez testy to pokazała się i druga krecha.
No chyba że czujesz się na @...bo najlepiej znasz swój organizm, ale ja też się tak czułam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczyny :)

Mysza piękna betka :)

Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic:tak: jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)

Miłego dzionka :-)

Witam Was dziewczyny :)

Mysza piękna betka :)

Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic:tak: jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)

Miłego dzionka :-)

Witaj erba :-) obyś miała rację z tą wiosną! Bo ja już chcę ciepła :-)

reklama
Do góry