reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dobra ja zmykam... bo jutro nie wstane ...;-)
ide sie plumkac i bede czekac na mynża ;-)
trzymajcie kciuki :-D

buziaki tulam Was mocno i kolorowych snow zycze....

KOCHANE JESTESCIE wiecie o tym???
jak nie to Wam pisze o tym :laugh2:
dla mnie to forum i dziewczyny to jak siostry są takie drogie i kochane
za komplement dziękujemy Betusia
dobanoc i owocnych przytulanek

:)

no ja 14 marca koncze 29 a moja siostra 2 listopada konczy 17 niezle.... ale ja sie z tej roznicy ciesze... jak bede miec 30 to ona 18- mloda siksa :)
moją rówieśniczką jesteś ja w kwietniu 29 kończę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę
przepraszam, ale zasiedziłam się jednej stronce jakie cuda mozna robic z wełny...jakoś zapomniałam...podoba mi sie taki szalik gruby z milutkiej wełny...od czegoś trzeba zacząć

oczki mi się kleją no przykro mi lopop ale uciekam, juto z rana do pracy buuuuu...a tak dobrze mi było...na zakońzcenie wolnego byłam dziś w kinie na Alicji w krainie Czarów :)

przepraszam, ale zasiedziłam się jednej stronce jakie cuda mozna robic z wełny...jakoś zapomniałam...podoba mi sie taki szalik gruby z milutkiej wełny...od czegoś trzeba zacząć

oczki mi się kleją no przykro mi lopop ale uciekam, juto z rana do pracy buuuuu...a tak dobrze mi było...na zakońzcenie wolnego byłam dziś w kinie na Alicji w krainie Czarów :)
ale humorek sobie poprawiłaś kinem- ja juz troche dawno byłam powodzenia w pracy

maćku jak przytulanki ?

no coś ty ja przepraszam za omijanie ciebie w tej chwili
Marudna jestem dzisiaj.... Odczuwam spadek nastroju, wiec @ zbliza sie wielkimi krokami....

maćku jak przytulanki ?
Nie jestem obecnie na etapie przytulanek, tylko czekania na termin @. Napisalam wczesniej co u mnie, ale jak juz mowilam, jestem dzisiaj kompletnie ignorowana:-p

ale humorek sobie poprawiłaś kinem- ja juz troche dawno byłam powodzenia w pracy
no tak trochę...nie wiem czemu spodziewałam sie lepszego filmu...ale warto było iść 3D :) więc efekty super

Nie jestem obecnie na etapie przytulanek, tylko czekania na termin @. Napisalam wczesniej co u mnie, ale jak juz mowilam, jestem dzisiaj kompletnie ignorowana:-p
no ja czytałam Twoje posty, ale wpadam tak na cwilę więc nie komentuję duzo...to dobrze, ze dr nie wykluczył owulki...nie powinnaś moze czekać na @ ;)

maćku wyczułam twoj wisielczy nastrój i postanowilam jeszcze coś napisać!! ;)
główka do góry moja droga. zjedz coś a zobaczysz że bedzie ci lepiej :-p na mnie to działa heh
Czasami ma się gorsze dni, chwile i co zrobisz... nic:sorry2:

ja tam wiekszość was pomijam ale nie jestem tu na bierząco niestety bo nie mam czasu ale jak jestem to się wbijam czytam i piszę! :tak: pamietam o was... cholera tyle miechów co ja tu przesiedziałam na staraczkach.. od 2009...
życie chłoszcze co nie :cool: No ale byłoby za nudno gdyby wszystko szło pięknie..

Jutro bedzie słonko i zobaczycie że nastroje się poprawią!;-)

reklama
Do góry