reklama
imię Stas bardzo mi sie podoba i to po moim dziadziusiu ktorego neistety nie mialam okacji poznac ale bunia mi duzo o nim opowiadala.... i mojego P dziadzio tez Stas i tak nam sie spodobało- stwierdzilismy ze to jakis znak....
a znajoma urodzila niedawno i nazwala synka Tymoteusz.... Tymcio
a bo cos to bb chyba szwankuje
jak cytuje to powielaja mi sie cytaty i musze kasowac.... dziwne
a bo cos to bb chyba szwankuje
jak cytuje to powielaja mi sie cytaty i musze kasowac.... dziwne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czy ja jestem niewidzialna?no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę
u syna jest w zerówce stasiu więc raczej imię znowu na czasie, a wiesz że moja babcia to Stasia żona Stasisława i urodzinki mieli w ten sam dzień tylko 2 lata różnicy między nimi było
Nieżle z urodzinkami... a imieninki ?
też ładnie chociaż Tymki to takie żywe skarby są bo moje 2 koleżanki mają takie 4 latkiimię Stas bardzo mi sie podoba i to po moim dziadziusiu ktorego neistety nie mialam okacji poznac ale bunia mi duzo o nim opowiadala.... i mojego P dziadzio tez Stas i tak nam sie spodobało- stwierdzilismy ze to jakis znak....
no też razem w maju i rocznica ślubu i babcia mówi że nawet chrzciny w ten sam dzień mieli bo wtedy taki zwyczaj że 2 dni od urodzenia do chrztu chrześni nieśli maleństwo super- a ten Staś naprawdę ładne imię tak właśnie kiedys myślałam że jak by był 2 syn to bym tak dała imięNieżle z urodzinkami... a imieninki ?
no zaraz bede leciec...no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę
zabcia lobuzicakto ja?
nie Maćku... tylko gdzies zniknelas... smigasz po innych forach i Cie nie widac ;pCzy ja jestem niewidzialna?
też ładnie chociaż Tymki to takie żywe skarby są bo moje 2 koleżanki mają takie 4 latki
no ja dzisiaj bylam u znajomej i byla 3 latka 5 latka i rocznia niunia--- bylo tak wesolo myslalam ze skonam ze smiechu co te male wyczynialy a teksty mialy nisamowite....
i tak w serduszku tak mi dziwnie bylo bo ja tez bym takie szkraby chciala.... ale walcze z soba zebym nie zwariowala.... ehhhh co nas nie zabije to nas wzmocni
noprzepraszam ale jakoś na stronce ciebie nie było i na znaczek zielony nie spojrzałam sorrkiCzy ja jestem niewidzialna?
no ale to czekanie i tak jest najgorsze i na główkę padano zaraz bede leciec...
zabcia lobuzica
nie Maćku... tylko gdzies zniknelas... smigasz po innych forach i Cie nie widac ;p
no ja dzisiaj bylam u znajomej i byla 3 latka 5 latka i rocznia niunia--- bylo tak wesolo myslalam ze skonam ze smiechu co te male wyczynialy a teksty mialy nisamowite....
i tak w serduszku tak mi dziwnie bylo bo ja tez bym takie szkraby chciala.... ale walcze z soba zebym nie zwariowala.... ehhhh co nas nie zabije to nas wzmocni
no też razem w maju i rocznica ślubu i babcia mówi że nawet chrzciny w ten sam dzień mieli bo wtedy taki zwyczaj że 2 dni od urodzenia do chrztu chrześni nieśli maleństwo super- a ten Staś naprawdę ładne imię tak właśnie kiedys myślałam że jak by był 2 syn to bym tak dała imię
no to niezle ale to fakt dawniej tak bylo....
Staś cos w sobie ma ja kiedys jeszcze o Jasiu myslalam ale to jak mialam 10 lat i spotkalam takiego malego Jasia- przeuroczy chłopczyki wtedy posanowilam sobie ze bede miec Jasia.... a wtedy zamykalam rodziców w pokoju bo chcialam miec rodzenstwo i sie doczekalam jak mialam 12 lat to urodzila mi sie siostra moja najkochansza na swiecie.....
wesolo bylo jak sie czasami mylila i mowila do mnie mamo--- wtedy ludzie sie na ulicy dziwnie na nas patrzyli.... a ja bylam dumna !!!
no ale to czekanie i tak jest najgorsze i na główkę pada
no wlasnie jakas masakra ...
ja też zawsze chciałam mieć brata z taką dużą różnicą wieku no ale po 6 latach druga siostra udała sięno to niezle ale to fakt dawniej tak bylo....
Staś cos w sobie ma ja kiedys jeszcze o Jasiu myslalam ale to jak mialam 10 lat i spotkalam takiego malego Jasia- przeuroczy chłopczyki wtedy posanowilam sobie ze bede miec Jasia.... a wtedy zamykalam rodziców w pokoju bo chcialam miec rodzenstwo i sie doczekalam jak mialam 12 lat to urodzila mi sie siostra moja najkochansza na swiecie.....
wesolo bylo jak sie czasami mylila i mowila do mnie mamo--- wtedy ludzie sie na ulicy dziwnie na nas patrzyli.... a ja bylam dumna !!!
reklama
dobra ja zmykam... bo jutro nie wstane ...;-)
ide sie plumkac i bede czekac na mynża ;-)
trzymajcie kciuki
buziaki tulam Was mocno i kolorowych snow zycze....
KOCHANE JESTESCIE wiecie o tym???
jak nie to Wam pisze o tym
no ja 14 marca koncze 29 a moja siostra 2 listopada konczy 17 niezle.... ale ja sie z tej roznicy ciesze... jak bede miec 30 to ona 18- mloda siksa
dobra zmykam buziaki... papapa
ide sie plumkac i bede czekac na mynża ;-)
trzymajcie kciuki
buziaki tulam Was mocno i kolorowych snow zycze....
KOCHANE JESTESCIE wiecie o tym???
jak nie to Wam pisze o tym
ja też zawsze chciałam mieć brata z taką dużą różnicą wieku no ale po 6 latach druga siostra udała się
no ja 14 marca koncze 29 a moja siostra 2 listopada konczy 17 niezle.... ale ja sie z tej roznicy ciesze... jak bede miec 30 to ona 18- mloda siksa
dobra zmykam buziaki... papapa
Podziel się: