reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to i ja uciekam....
Dziewczyny wy tam się miźgajcie z mężami i owocne niech aby będą te przytulańce! ;) i najważniejsze to na luzie no nie!

Odezwe sie po remoncie
pozdrawiam was!
bajj :)

no imiona juz wybrane mój dziadek też Staś a Marysia to teściowa:-ptylko za fasolkę trzeba sie brać
;-):-)
ja to sie smialam z mojego P. bo jak juz wybralismy Stasia - to powiedzial: ze bedzie mowil do synka Stasiu,,,, a jak cos nabroi to powie: Stanisław dlaczego byles niegrzeczny --- smiesznie to brzmi jak dla mnie.... nei uwazacie- od razu przypomina mi sie pies z 39 i pol ktory wabil sie Stanisław...
zabka nie rób mi tego:no:
no łobuzica jedna ;-)

no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę

ja to sie smialam z mojego P. bo jak juz wybralismy Stasia - to powiedzial: ze bedzie mowil do synka Stasiu,,,, a jak cos nabroi to powie: Stanisław dlaczego byles niegrzeczny --- smiesznie to brzmi jak dla mnie.... nei uwazacie- od razu przypomina mi sie pies z 39 i pol ktory wabil sie Stanisław...

no łobuzica jedna ;-)
kto ja:-p?

lopop narazie mialam zamowienia z bb i narazie mam dosc robienia bucikow i czapeczek powiem nie ladnie zygam juz tym :p bo juz tyle narobilam dla dziewczyn ze juz mi sie nie chce. wolalabym cos nowego porobic jak wlasnie te sukienki. moze jak porobie wiecej to wystawie na allero ale narazie ni bede sprzedawala. zwyczajnie nie chce na sile robic zeby sie wyrobic z terminem dla kogos

a co do watu hobby to chodzilo mi zeby bylo takie wiecie talentowe no ale moze to i zly pomysl no nic :)

ide ululac sie dzisiaj ostatnia tableta duphastonu byla brzuch troce pobolewa cyce juz nie ae rano byl kosmos. mam nadzieje ze za 2-3 dni @ przyjdzie :)

buziaczki i slodziusiastych snow :)

to i ja uciekam....
Dziewczyny wy tam się miźgajcie z mężami i owocne niech aby będą te przytulańce! ;) i najważniejsze to na luzie no nie!
no do juterka papatki
Odezwe sie po remoncie
pozdrawiam was!
bajj :)
u syna jest w zerówce stasiu więc raczej imię znowu na czasie, a wiesz że moja babcia to Stasia żona Stasisława i urodzinki mieli w ten sam dzień tylko 2 lata różnicy między nimi było

no łobuzica jedna ;-)

reklama
Do góry