reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja jeszcze zajrzałam do Was na trochę...szukam w necie wzorów na szydełko bo mnie też to relaksuje ;-) nie wiem ile mnie potrzyma to moje zainteresowanie...ale na teraz potrzebuję czegoś...żeby nie zwariować :-D

reklama
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzić :)

oj szkoda :(

kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domu

no już doczytała co kupiłaś :) ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 par

bo moze owulki nie było ?

nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdzie :)

to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę ;) jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boli

ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imienia :)
no pewnie niebylo a dzis tempka wkoncu w gore troszke poszla ale tylko o 2 kreseczki wiec to niebyl spadekl na owu wczoraj bo zadnych objawowo owu niebylo ale to nic w tym cyklu sie na to nastawilam i nastawilam sie na dietke :-)

kingo oczywiście teraz to Ciebie niestety czeka kongo w domku
olkale nic nie wpływa na kobiete tak jak zakup butków
betusia działaj dzisiaj ostro

Ach własnie....

Kerna uważaj tam na siebie, mam nadzieje że dbają o ciebie porządnie tam! :) życzę wam szybkiego powrotu do domciu, bedzie dobrze zobaczysz! :) buziak wielki!

lolop ty weź nie strasz już oki! heh..

puk puk można? ;)

ja na chwilkę gościnnie...

mam jeszcze trochę luzu bo od jutra remont zaczynamy uf...
no pewno :) no to aoby się szybko skonczył :tak:--- nie cierpie remontów.....ale jak jest juz po to i owszem... ;-)
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzić :)

oj szkoda :(

kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domu

no już doczytała co kupiłaś :) ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 par

bo moze owulki nie było ?

nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdzie :)

to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę ;) jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boli

ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imienia :)
no postaram sie :tak::-)

no ja jakos tak mam - moze i zaboboniara jestem ale... kiedys do 3 miesiaca nie mowilo sie o ciazy bo ten pierwszy trymestr to nie wiadomo...- i chyba twierdze ze moze to i dobrze ze sie ni emowilo...człowiek sam sie moze tak jeszcze nie do konca cieszyl tylko z takim lekkim dystansem podchodzil??? hmmm sama nie wiem a my tu co miesiac objawy ciazy mamy... ;-)oby to byly oczywiscie wszystkim nam tego zycze...

co do imion to my juz kiedys wybralismy dla chlopca : Staś :) (to po naszych dziadkach :tak:)
bo dla dziewczynki to wiele nam sie podobalo... Marysia po mojej ukochanej prababci, Julcia itd...

no pewno :) no to aoby się szybko skonczył :tak:--- nie cierpie remontów.....ale jak jest juz po to i owszem... ;-)

no postaram sie :tak::-)

no ja jakos tak mam - moze i zaboboniara jestem ale... kiedys do 3 miesiaca nie mowilo sie o ciazy bo ten pierwszy trymestr to nie wiadomo...- i chyba twierdze ze moze to i dobrze ze sie ni emowilo...człowiek sam sie moze tak jeszcze nie do konca cieszyl tylko z takim lekkim dystansem podchodzil??? hmmm sama nie wiem a my tu co miesiac objawy ciazy mamy... ;-)oby to byly oczywiscie wszystkim nam tego zycze...

co do imion to my juz kiedys wybralismy dla chlopca : Staś :) (to po naszych dziadkach :tak:)
bo dla dziewczynki to wiele nam sie podobalo... Marysia po mojej ukochanej prababci, Julcia itd...
no imiona juz wybrane mój dziadek też Staś a Marysia to teściowa:-ptylko za fasolkę trzeba sie brać

dobranoc kochane teraz juz na 100% zegnam sie :-)
zabka nie rób mi tego:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i uwiedź M trzymam kciuki za celne strzały:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszkoda że razem nie możecie tak jeździć:-D:-D:-D
no skzoda szkoda ;)
i ja 3mam kciuki za owocne przytulanki!!!! :-)
:)
Kobito nie zmieniaj co chwile "oblicza" bo nie moge Cie poznac;-)
no ja tez sie gubie w tych avatarkach ;)
ja jeszcze zajrzałam do Was na trochę...szukam w necie wzorów na szydełko bo mnie też to relaksuje ;-) nie wiem ile mnie potrzyma to moje zainteresowanie...ale na teraz potrzebuję czegoś...żeby nie zwariować :-D
no ja mam pare motków i szydelka chyba do tego wroce... tylko kurna olek kiedyyyyy... nie dosc tego nei sama praca czlowiek zyje!!!!!!!
no pewnie niebylo a dzis tempka wkoncu w gore troszke poszla ale tylko o 2 kreseczki wiec to niebyl spadekl na owu wczoraj bo zadnych objawowo owu niebylo ale to nic w tym cyklu sie na to nastawilam i nastawilam sie na dietke :-)
co do tej dietki to wiesz co kochana kopenhaska nie jest dobra.... po niej musialabys zastosowac zdrowe odzywianie aby nie bylo jojo..... tez ja chcialam stosowac ale zbyt malo mikro i makroelementow ma.... poza tym przed planowaniem ciazy nei kjest najlesza.... moze sproboj np bez piecyzwa i makaronów... tylko warzywa owoce i miesko ???? i 5 razy dziennie.... lepiej bardziej wartosciowe i np zrezygnuj ze slodyczy i soli....
kingo oczywiście teraz to Ciebie niestety czeka kongo w domku
olkale nic nie wpływa na kobiete tak jak zakup butków
betusia działaj dzisiaj ostro
postaram sie :)
dobranoc kochane teraz juz na 100% zegnam sie :-)

dobrej nocki żabciu kolrowych :)

reklama
Do góry