reklama
no sama jestem moj na siatce....
ja w medycznej jestem przedstawicielem: od sprzetu medycznego.. a konkretnie monitoringu: pulsoksymetry , kardiomonitory itp....
i ostatnio mam szkoleń a szkolen w zwiazku z nowym sprzetem....
mam nadziej ze jak w tym miesiacu bedzie owulka to nie bede na wyjezdzie bo mnie szlag trafi
ja chyba zaraz pojde sie wyprysznicowac...
ja w medycznej jestem przedstawicielem: od sprzetu medycznego.. a konkretnie monitoringu: pulsoksymetry , kardiomonitory itp....
mam nadziej ze jak w tym miesiacu bedzie owulka to nie bede na wyjezdzie bo mnie szlag trafi
ja też ale pod względem cykli starań sięja mimo ze tu jestem od grudnia to sie czuje jak weteranka tak czesto tu siedze hihihihihi dzien w dzien 2-3 razy dziennie :-)
K
Kinga85
Gość
puk puk można?
ja na chwilkę gościnnie...
mam jeszcze trochę luzu bo od jutra remont zaczynamy uf...
no ej nie zostawiajcie mnie samej tutaj z kim ja będę pisać sama ze sobą?
Misiu kochany ostaram sie nie zostawiac ale jwszcze 15 minutek posiedze i bede zmykac ,,, skoncze prace i potek kapiel i czekanko na mojego sportowca ....
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzićKochane :-)
Beta 155,35 :-) więc przyrost o 170% :-)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję :-) jesteś wspaniałe i niezastąpione!
Obiecuje trzymać za Was &&& !!! :-)
oj szkodaWitam sie!!!!
Mysza gratulacje pięknej !betkii!!!!!!!!!!!!i zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!!!!!!
Agutka trzymam kciuki zeby @ nie przylazła !!!!!!!!
A u nie znowu nici z dzidzi w tym miesiacu!!!!!!bo owulka własnie jest a mężusia brak
a juz myslałam ze bede miec dwoje dzieci ur w grudniu .
kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domucześć dziewki. pisze ze szpitala do Was moje drogie. szyjka sie skracała ostro i założyli mi szew. Leżę już 4ty dzień i dzis dostałąm laptopa. skurcze mam cały czas i daja mi kroplówki..mam nadziee ze jutro wyjde...ehhhh..ile tu sie trzeba ocierpieć no..powodzenia staraczki!!!!!!!!!!!!11
no już doczytała co kupiłaś ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 parwitam się nic nie poprawia tak humorku niż zakupy oj dzisiaj zaszalałam a jeszcze tyle zamierzam kupić
bo moze owulki nie było ?mnie od owu do @ sutki piekielnie bola i stercza holipka a w tym cyklu jak bym sutkow niemiala nic nieczuje ...
nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdziecudne te ogrodniczki!!!!
no mnie to nie zawsze ale zdaza sie nie moga pobrac to pobieraja z nadgarstka- i jak ni epotrafia pobrac to i w dole łokciowym i na nadgarstku mam takie wylewy i wygladam jak narkoman- masakra raz tak mialam w lato--- tylko że wtedy nie mialam czym przykryc bo bym sie zagotowala- to byl dopiero widok;-)
:-)
wiem i rozumiem ale i tak trzymam kciuki
a moj małz wczoraj nie maial checi na przytulacy :-( a ja czuje tak podbrzusze i jajniki ze pracuje i sluzu duzo wiecej niz zawsze niebawem powinna byc owulka.... wiec juz mu dzisiaj nie przepuszczę!!!
powiem że ziołeczka dzialaja dawno nei mialam takiego sluzu ( sorki za szczegoły ;-)) i nie czulam takiej pracy w podbrzuszu... oby przyniosło oczekiwany efekt czyli fasolinke!!!!
te ziółka chyba na prawdę działają!!!!!
to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boliWitam wieczorową porą po pracy....
Mysza84 Gratuluje tak wspaniałej Bety!!!! Widzę że kciuki forumkowe działają cuda.
Fajnie jest wychodzić do pracy 0 5:30 a wracać o 19:00....... padam na pyszczek.
Co do mdłości, to nadal mam ale do nas przyplątał się jakiś wirus znowu, więc pewnie dlatego mnie tak mdli i jest mi niedobrze.
Jeśli chodzi o staranka to sobie wybiłam z głowy ewentualną możliwość że za tydzień na teście wyjdą 2 kreseczki, po prostu o niczym innym nie myślę tylko o tym kiedy już będę mogła test zrobić....
Jest to strasznie męczące dla mnie i wolę się zdystansować
ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imieniano to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc
ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania...
ja przez nawet mimo tego ze nei jestem tak czesto to i tez sie tak czuje--- przez te staranka.....równiezja mimo ze tu jestem od grudnia to sie czuje jak weteranka tak czesto tu siedze hihihihihi dzien w dzien 2-3 razy dziennie :-)
i uwiedź M trzymam kciuki za celne strzałyszkoda że razem nie możecie tak jeździćno sama jestem moj na siatce....
K
Kinga85
Gość
i ja 3mam kciuki za owocne przytulanki!!!! :-)
reklama
Kobito nie zmieniaj co chwile "oblicza" bo nie moge Cie poznac;-)puk puk można?
Podziel się: