reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka super twoje dziela :) ej a moze zalozymy watek hobbistyczny ?? :)i tam bedziemy swoje dziela wystawiac kto co potrafi :) co o tym myslicie ??
a co do tego ze ide jak szalona z robota... bo ja jak juz si euprze na cos to ide jak budze zeby szybko cel osiagnac a i ja nie umem jak mam rozpisane jak popatrzylam na rozpike kiedys to sie zastanawialam co to jest :) wole jak jet pokazane jak ktos robi :) a i nie umiem azurowego zrobic :( abu :( bo na youtube nie ma :(

zabka super twoje dziela :) ej a moze zalozymy watek hobbistyczny ?? :)i tam bedziemy swoje dziela wystawiac kto co potrafi :) co o tym myslicie ??
a co do tego ze ide jak szalona z robota... bo ja jak juz si euprze na cos to ide jak budze zeby szybko cel osiagnac a i ja nie umem jak mam rozpisane jak popatrzylam na rozpike kiedys to sie zastanawialam co to jest :) wole jak jet pokazane jak ktos robi :) a i nie umiem azurowego zrobic :( abu :( bo na youtube nie ma :(
a wystawiłaś już na allegro, czy tylko tak wsród znajomych sprzedajesz?

gdzie się wszystkie podziały doktora hausa oglądają?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja niegaftuje codziennie bo nieraz przy malej sie nieda hihihi a watek moze byc hihihi ale i tak bede czesciej tutaj :)
a wystawiłaś już na allegro, czy tylko tak wsród znajomych sprzedajesz?
ja moje bede wystawiala niedlugo na allegro tak przed wielkanoca zeby poszly :)
ja ogladam :) ale dzis tylko 1 odcinek :(

a gdzie sie teraz wszystkie podzialy???ja chyba juz pojde spac skoro nikog niema ....

a z rana dopaść M?
no rano to ostatnio ciezko bo sie dobudzic nie mozemy co otwieram oczy to mi sie same zamykają... :) ale to wszystko przez to ze pozno spac chodzimy.....
ja o tym słyszałam że to tylko do 3 miesiąca ciąży się sprawdza ale wiesz to zależy chyba jak się przestraszysz? moja prababcia też się przestraszyła bo pies ją ugryzł i chwyciła sie za kolano i babcia ma taki znak - więc na pewno prawda
no moj amam sie wystraszyla i zlapala w okolicach ledźwi i ja mam w tym samym miejscu znamie-- takze to chyba na prawde dziala ;)
Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. :-D ;-) :-p
No więc... :cool2:

Ale to za chwilę. ;-)

Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam! :tak:
Moje ciacho nadal ciepłe! :dry: :-p

Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą. :zawstydzona/y:

Przepiękne!!! :-D
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy! :-D :tak: :-D

Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". :-p ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :no: :-(

Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" :-p bolą - rwą na maxa. :baffled:

Dobrej nocki! :blink:
dobrej nocki- babo jedna... ty cos tam krecisz-- trzymam kciuki !!!!
ze mnie ogólnie śpioch jest więc akurat to nie jest żaden dowód ciąży :-D
dobra kochane zmykam spać jutro was poczytam wolne mam choruje
no wiem wiem ja tez bym tak mowila ;)
ale ciiiiii...
Molestuj męża aż padnie !!!!!!!!!!!!w końcu jakos fasolke trzeba zrobić!!:)
no bede bede jak sie da hehehe ;)
DObranoc Kochane!

Ja zmykam...dwa ostatnie dni mnie wykończyły więc najwyższa pora odpocząć i wkońcu sie wyspać!

Miłej nocki Wam życzę!
odpoczywaj :) Mamusiu
jak beztalencie przecież udane wypieki oj, nie doceniasz się dziewczyno

no wlasnie jak Agutka pisze co gotuje albo piecze to ja jak pies przed monitorem slinotoku dostaję.... :)

ja to i na bb i pracuje....

a gdzie sie teraz wszystkie podzialy???ja chyba juz pojde spac skoro nikog niema ....

jak ja mam chwilę czasu to wszystkie wymiatają stąd ? Tylko my zapalone staraczki zostajemy zawsze takie niezmordowane codziennością

nie no pewno zostawcie mnie ;-)

a w ogole to ja sie czujecie???

czy wy tez macie depresje w zwiazku z ta pogoda???? ja to takiej pogodzie mówie stanowczo: DOŚĆ!!! ;)

Dobrej nocki :) kolorowych!!!! Do jutra :)

kochana M jeszcze nie ma? czy się prysznicuje? ale sie naprodukowałaś, a w jakiej branży pracujesz że tyle wyjazdów?

reklama
Do góry