ja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale maDla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
reklama
a no szkolenie mam no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić"kochana ja niewiedzialam ze ty taka swiatowa kobieta jestes ;-) do paryza lecisz??zazdroszcze :-)
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga
no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc --Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko TosiuniTośka zauważyłam że coś ostatnio zdaża Ci się popołudniu zasypiać...czyżby...
Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...
i uśmieszek Agutki
hmmmm
trzymam kciukaski za szybki powrót do domciu
śliczne
dziękuję ja niestety nie skorzystam, bo mnie z neta wyrzuca jak tylko klikam na plik trudno :-(
znów się poprwiam :-( kobietki kopiujcie ostatnią listę!!!
to ja cos na mieszalam??? przepraszam... ale kopiowalam ostatnia jaka byla ;/
chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje
a potem siadam przy domowym kompku i was czytam i pisze ....
wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy -- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja o tym słyszałam że to tylko do 3 miesiąca ciąży się sprawdza ale wiesz to zależy chyba jak się przestraszysz? moja prababcia też się przestraszyła bo pies ją ugryzł i chwyciła sie za kolano i babcia ma taki znak - więc na pewno prawdaja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale ma
a z rana dopaść M?chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje
wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy -- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. ;-)
No więc...
Ale to za chwilę. ;-)
Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam!
Moje ciacho nadal ciepłe!
Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą.
Przepiękne!!!
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent.
Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy!
Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :-(
Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" bolą - rwą na maxa.
Dobrej nocki!
No więc...
Ale to za chwilę. ;-)
moj tez ma na imie grzesiek i tez jutro imieninki a ja niemam pomyslu na ciasto amusze cos upiec mimo ze on nic niechce robic bo i tak nikt nieprzychodzi oprocz szwagierki i tescie mu zyczenia skladaja ale jak ja nic niezrobie tak jak on chce to mamuska mu zrobi :-/
Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam!
Nie zdąży bo bedzie w domu w sobote w nocy . a tu jak na złość owulka zawsze w tygodniu przypada a ja męża mam tylko na weekend chyba urlop bedzie musiał wziąć żeby dzidzie zrobić
To narazie mocno trzymam &&&&&&& i czekam na wiadomości!i tylko pozytywne!!
Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą.
kochane a oto moje male dziela na handel wystarczy kliknac a sie powieksza
Zobacz załącznik 223855Zobacz załącznik 223856Zobacz załącznik 223857Zobacz załącznik 223858Zobacz załącznik 223859Zobacz załącznik 223860Zobacz załącznik 223861Zobacz załącznik 223862
Przepiękne!!!
no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc
ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania...
Wszystkim Wam bardzo dziękuję!
AgutkaZG co ten uśmiech ma oznaczać ?!? Pisz szybko...!!!!!!!!!!!
Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...
Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :-(
Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" bolą - rwą na maxa.
Dobrej nocki!
a no szkolenie mam no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić"
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga
no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc --
no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko Tosiuni
i uśmieszek Agutki
hmmmm
ze mnie ogólnie śpioch jest więc akurat to nie jest żaden dowód ciąży
dobra kochane zmykam spać jutro was poczytam wolne mam choruje
izus180584
Fanka BB :)
chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje
Molestuj męża aż padnie !!!!!!!!!!!!w końcu jakos fasolke trzeba zrobić!!
dobranocDObranoc Kochane!
Ja zmykam...dwa ostatnie dni mnie wykończyły więc najwyższa pora odpocząć i wkońcu sie wyspać!
Miłej nocki Wam życzę!
jak beztalencie przecież udane wypieki oj, nie doceniasz się dziewczynoWracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. ;-)
No więc...
Ale to za chwilę. ;-)
Przepiękne!!!
Dobrej nocki!
reklama
izus180584
Fanka BB :)
DObranoc Kochane!
Ja zmykam...dwa ostatnie dni mnie wykończyły więc najwyższa pora odpocząć i wkońcu sie wyspać!
Miłej nocki Wam życzę!
Na pewno przez te dni oczekiwnia na betke sie stresowałas i teraz nalezy sie Wam odpoczynek także
Odpoczywaj teraz jak najwięcej! !!!!!!!!!!!
Podziel się: