reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
ja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale ma :)

reklama
kochana ja niewiedzialam ze ty taka swiatowa kobieta jestes ;-) do paryza lecisz??zazdroszcze :-)
a no szkolenie mam :) no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić" ;)
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga :( :( :(
Dla małej jak byłam w 6 miesiącu ciąży to juz wszystko mielismy.chociaż teściowej to nie pasowało że tak szybko bo jak to dziecko sie nie urodziło a tu juz łóżeczko ,wózek . ... a te ich stare zabobony co ma kupiony wózek do ciąży? takie głupie gadanie!
no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc :( --
Tośka zauważyłam że coś ostatnio zdaża Ci się popołudniu zasypiać...czyżby...

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...
no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko Tosiuni
i uśmieszek Agutki :)
hmmmm

trzymam kciukaski za szybki powrót do domciu :tak:

śliczne :tak:

dziękuję :tak: ja niestety nie skorzystam, bo mnie z neta wyrzuca jak tylko klikam na plik :dry: trudno :-(

znów się poprwiam :-( kobietki kopiujcie ostatnią listę!!! :tak:

to ja cos na mieszalam??? :( przepraszam... ale kopiowalam ostatnia jaka byla ;/

chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje :(
a potem siadam przy domowym kompku :) i was czytam i pisze ....

wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy :(-- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy ;) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja akurat w ten zabobon niewierze ale wierze w inny ze jak kobieta w ciazy sie przestraszy i zlapie sie za jaks czesc ciala to bedzie tam znamie i moja mala ma bo raz sie zleklam jak juz mialam duuzy brzuch u akurat chwycilam sie za brzuszek pod pepkiem i mala ma tam znamie jasno brazowe ale ma :)
ja o tym słyszałam że to tylko do 3 miesiąca ciąży się sprawdza ale wiesz to zależy chyba jak się przestraszysz? moja prababcia też się przestraszyła bo pies ją ugryzł i chwyciła sie za kolano i babcia ma taki znak - więc na pewno prawda

chyba musze wloski wysuszyc bo w turbanie siedze ... raz na słuzbowym laptopie-- pracuje :(

wiecie co tak mnie podbrzusze rozpycha jakby mialo cos tam zaraz eksplodowac.....takie rozpulchnione i duzo sluzu i w ogole... ( tylko jeszcze nie ten owulkowy :(-- dzis dopiero 10dc...
oby to na owulke .. dzisiaj zgwalce mojego nie ma co.... co on sobie mysli ( dzis znow poszedł na siatke... mam nadzieje ze jeszcze sil mu wystarczy ;) )
a z rana dopaść M?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. :-D ;-) :-p
No więc... :cool2:

Ale to za chwilę. ;-)

moj tez ma na imie grzesiek i tez jutro imieninki a ja niemam pomyslu na ciasto amusze cos upiec mimo ze on nic niechce robic bo i tak nikt nieprzychodzi oprocz szwagierki i tescie mu zyczenia skladaja ale jak ja nic niezrobie tak jak on chce to mamuska mu zrobi :-/

Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam! :tak:
Moje ciacho nadal ciepłe! :dry: :-p

Nie zdąży:( bo bedzie w domu w sobote w nocy . a tu jak na złość owulka zawsze w tygodniu przypada a ja męża mam tylko na weekend chyba urlop bedzie musiał wziąć żeby dzidzie zrobić:)
To narazie mocno trzymam &&&&&&& i czekam na wiadomości!i tylko pozytywne!!:)

Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą. :zawstydzona/y:

Przepiękne!!! :-D
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc ;)

ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania... ;)

Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy! :-D :tak: :-D

Wszystkim Wam bardzo dziękuję!

AgutkaZG co ten uśmiech ma oznaczać ?!? Pisz szybko...!!!!!!!!!!!

Ej wiecie co ta nasza AgutkaZG wymyśliła ?!? Uśmiechnęła się tylko i uciekła, a mnie tutaj ciekawość zżera...

Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". :-p ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :no: :-(

Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" :-p bolą - rwą na maxa. :baffled:

Dobrej nocki! :blink:

a no szkolenie mam :) no takw tej pracy jest że czesto wyjazdy mam... na dluzsza mete to meczace-- znajomi sie smieja ze nawet nie mamy kiedy fasolki "zrobić" ;)
ale stresów tyle -- ze to tez niestety nie pomaga :( :( :(

no ja taka zaboboniara jestem-- nigdy nie chce zapeszyc :( --

no tez mnie nasze dziewki intruguja-- spanko Tosiuni
i uśmieszek Agutki :)
hmmmm

ze mnie ogólnie śpioch jest więc akurat to nie jest żaden dowód ciąży :-D
dobra kochane zmykam spać jutro was poczytam wolne mam choruje

Molestuj męża aż padnie !!!!!!!!!!!!w końcu jakos fasolke trzeba zrobić!!:)

DObranoc Kochane!

Ja zmykam...dwa ostatnie dni mnie wykończyły więc najwyższa pora odpocząć i wkońcu sie wyspać!

Miłej nocki Wam życzę!

Wracam,żeby Wam tu co nieco wytłumaczyć,bo widzę,że się moje Kochane ponakręcałyście,hihihi. :-D ;-) :-p
No więc... :cool2:

Ale to za chwilę. ;-)

Babeczko,ja zawsze przypadkowo trafiam na jakiś przepis w necie - multum tego jest. :-) Polecam! :tak:
Moje ciacho nadal ciepłe! :dry: :-p

Ok,z ogromną chęcią podzielę się tymi pozytywnymi wieściami - o ile takowe w ogóle będą. :zawstydzona/y:

Przepiękne!!! :-D
Jezu,ze mnie przy Was,to normalnie antytalent. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ja tam od razu po pozytywnym teście przy Zuzi zaczęłam szaleńcze zakupy! :-D :tak: :-D

Ten uśmieszek był napisany w sensie "nie dziękuję". :-p ;-) W tym cyklu z innego powodu raczej go nie będzie. :no: :-(

Tak,czy inaczej,idę się utulić do Męża,bo mnie te podbrzusze i "kuciapka" :-p bolą - rwą na maxa. :baffled:

Dobrej nocki! :blink:
jak beztalencie przecież udane wypieki oj, nie doceniasz się dziewczyno

reklama
Do góry