reklama
A długo sie staracie???
Wiecie u mnie w pracy dziewczyna jest w ciazy i robiła testa jak jej się 3 dni spóżniała i nic test wykazał dopiero po 5 dniach i to bladzioche
Także Erbuś nie trać nadzieji w razie 1 krechy której Ci oczywiscie nieżyczę a piszę to tylko dlatego , że ja w poprzednim cyklu się strasznie podłamałam a do małpy były jeszcze 4 dni
teraz mozna pow ze od listopada choc pare lat wczesiej tez byly staranka ale sie nie udalo wiec temat odpuscilam
Kochana ja w zeszlym cyklu tez dola zalapalam
nie mówiłam bo plotkara jestA wie, że się staracie, bo jeżeli wie no to nic tylko wred......
ja w ogóle go nie widziałam (to nowe bb do chrzanu czasem właśnie nie widać tak od razu czyiś wpisów)asiucha- L tak jakby na jednym wózku jedziemy w tym miesiącu
A taki kawał znacie???!!
Facet wychodzi przed dom i widzi jak gościu sztachetą kobietę leje
Woła " Panie co ty robisz przecierz zabijesz ta kobietę"
" to nie kobieta to teściowa" woła gość
" a jak tak, to kantem ją panie, kantem"
ale się uśmiała z moim mężem:-):-):-):-):-):-)
dziewczynki ja już znikam. Dobranoc!
dobrej nocki kochana
bo to wiek czterolatka- egoiści mój z tego juz wyrósłmy juz z nia mamy nieraz problem ale jestem przekonana ze jak sie pojawi drugie to przestanie byc juz taka mala egoistka i wogole
dobrej nocki i miłych przytulanek jak będą;-);-);-);-);-);-);-)dziewczynki ja już znikam. Dobranoc!
pamiętaj myśl pozytywnie i czekam jutro z niecierpliwością na pozytywne wieściprzeczucie to ja mam ze niestety nic :-(, troszku cycusie sa dziwne jakies takie sutki wieksze ale to moze byc wkreta zawsze mialam taaakie nabrzmiale a teraz dziwne jakies
juz sama nie wiem , moze bedzie cud zobacze rano choc powiem ze mam taka chrapke na testa kupilam az 2
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja to wogole nie mowie nic moj tesc twierdzi ze jak 2 dzieci to bieda w domu i ze to nie czasy na dziecinie mówiłam bo plotkara jest
ja w ogóle go nie widziałam (to nowe bb do chrzanu czasem właśnie nie widać tak od razu czyiś wpisów)
ale się uśmiała z moim mężem:-):-):-):-):-):-)
dokladnie to nowe bb jest do duszy
to znaczy że jest bardziej za jednym skarbem?ja to wogole nie mowie nic moj tesc twierdzi ze jak 2 dzieci to bieda w domu i ze to nie czasy na dzieci
dokladnie to nowe bb jest do duszy
no ale przecież to jest nasza rzecz młodych ile będzie dzieci w domku bo przecież to my musimy im zapewnić jakiś byt w przyszłości
reklama
ok ja juz tez spadam bo mi net zaczyna mulic dobranoc bede tu znow do poludnia
buziolki kochana
dobrej nocki
Podziel się: