reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A długo sie staracie???

Wiecie u mnie w pracy dziewczyna jest w ciazy i robiła testa jak jej się 3 dni spóżniała i nic test wykazał dopiero po 5 dniach i to bladzioche

Także Erbuś nie trać nadzieji w razie 1 krechy której Ci oczywiscie nieżyczę a piszę to tylko dlatego , że ja w poprzednim cyklu się strasznie podłamałam a do małpy były jeszcze 4 dni

teraz mozna pow ze od listopada choc pare lat wczesiej tez byly staranka ale sie nie udalo wiec temat odpuscilam
Kochana ja w zeszlym cyklu tez dola zalapalam

A wie, że się staracie, bo jeżeli wie no to nic tylko wred......
nie mówiłam bo plotkara jest
asiucha- L tak jakby na jednym wózku jedziemy w tym miesiącu

A taki kawał znacie???!!

Facet wychodzi przed dom i widzi jak gościu sztachetą kobietę leje
Woła " Panie co ty robisz przecierz zabijesz ta kobietę"
" to nie kobieta to teściowa" woła gość
" a jak tak, to kantem ją panie, kantem"
ja w ogóle go nie widziałam (to nowe bb do chrzanu czasem właśnie nie widać tak od razu czyiś wpisów)

ale się uśmiała z moim mężem:-):-):-):-):-):-)

my juz z nia mamy nieraz problem ale jestem przekonana ze jak sie pojawi drugie to przestanie byc juz taka mala egoistka i wogole :tak:
bo to wiek czterolatka- egoiści mój z tego juz wyrósł
dziewczynki ja już znikam. Dobranoc! ;)
dobrej nocki i miłych przytulanek jak będą;-);-);-);-);-);-);-)

przeczucie to ja mam ze niestety nic :-(, troszku cycusie sa dziwne jakies takie sutki wieksze ale to moze byc wkreta zawsze mialam taaakie nabrzmiale a teraz dziwne jakies :szok:
juz sama nie wiem , moze bedzie cud zobacze rano choc powiem ze mam taka chrapke na testa kupilam az 2
pamiętaj myśl pozytywnie i czekam jutro z niecierpliwością na pozytywne wieści

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie mówiłam bo plotkara jest

ja w ogóle go nie widziałam (to nowe bb do chrzanu czasem właśnie nie widać tak od razu czyiś wpisów)

ale się uśmiała z moim mężem:-):-):-):-):-):-)
ja to wogole nie mowie nic moj tesc twierdzi ze jak 2 dzieci to bieda w domu i ze to nie czasy na dzieci

dokladnie to nowe bb jest do duszy :(

Ja też uciekam, bo kończę pracę na dziś papatki

Erba trzymam kciuki
Jutro mnie nie będzie, jadę z kolezanka pobuszowac po sklepach!!!

ja to wogole nie mowie nic moj tesc twierdzi ze jak 2 dzieci to bieda w domu i ze to nie czasy na dzieci

dokladnie to nowe bb jest do duszy :(
to znaczy że jest bardziej za jednym skarbem?
no ale przecież to jest nasza rzecz młodych ile będzie dzieci w domku bo przecież to my musimy im zapewnić jakiś byt w przyszłości

reklama
Do góry