hejka kobitki jestem
poczytalam co tam naskrobalyscie
Erba masz jakieś przeczucia lub objawy!!!
Mnie naszczęście ten cykl szybko minął dzięki urlopowi!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka kobitki jestem
poczytalam co tam naskrobalyscie
zabciu nie przejmuj sie mala jeszcze nie zdaje sobie sprawy co mowi choc powiem Tobie ze musisie uważać zeby dziadkowie za duzo sie nie ...., bo bedzie ciezko . Najlepiej jest jak dziadkowie sa od swieta heheheja to bym chciala zeby mala sie niezajmowali bo tak to sie wchrzaniaja i jak ja mowie ze czegos nie to oni ze tak i ciagle powazaja moj autorytet jako matki i mala jest tak rozbestwiona ze juz tak pyskuje ze szok i nieraz takie teksty wali ze szok a ma niecale 4 lata nawet byl taki czas ze tesciowa od rana do wieczotra ja sobie sama brala i wolala do siebie i ninczyla a po tygodniu jak wkoncu mala do mnie przyszla posiedziec (bo sie wkorzylam i wygarnelam jej ze mi dziecko zabiera i mala wrocila do gory do mnie)to mala caly kolejny tydzien do mnie i do meza ze nas niekocha tylko kocha babciei dzziadka bo oni jej na wszystko pozwalaja to mezowi jak tak powiedziala to tak mu sie przykro zrobilo ze sie zalamal troche ja tez troche ryczalam ale jakos dalam rade i to przezylam
ja czytalam i ja bym gosciowi jeszcze gwozdzie powbijala do tej sztahety hahahahahahah dla leprzego efektu
i takie zachowanie teściów jest najgorsze, a mojej właśnie raz zwróciłam uwagę że jak chce mi zwrócić uwagę to niech to robi na osobności żeby syn nie słyszał- nie podobało jej się to no ale cóż przeżyła. Zabka więc tylko do dzieła i kinder machenmusicie bo możecie mieć problem w przyszłości z córą(oby nie)ja to bym chciala zeby mala sie niezajmowali bo tak to sie wchrzaniaja i jak ja mowie ze czegos nie to oni ze tak i ciagle powazaja moj autorytet jako matki i mala jest tak rozbestwiona ze juz tak pyskuje ze szok i nieraz takie teksty wali ze szok a ma niecale 4 lata nawet byl taki czas ze tesciowa od rana do wieczotra ja sobie sama brala i wolala do siebie i ninczyla a po tygodniu jak wkoncu mala do mnie przyszla posiedziec (bo sie wkorzylam i wygarnelam jej ze mi dziecko zabiera i mala wrocila do gory do mnie)to mala caly kolejny tydzien do mnie i do meza ze nas niekocha tylko kocha babciei dzziadka bo oni jej na wszystko pozwalaja to mezowi jak tak powiedziala to tak mu sie przykro zrobilo ze sie zalamal troche ja tez troche ryczalam ale jakos dalam rade i to przezylam
Erba masz jakieś przeczucia lub objawy!!!
Mnie naszczęście ten cykl szybko minął dzięki urlopowi!!!
co to znaczy na 3422?na 3422 Wam kawał napisałam!!! No ale skoro dziś T to nie musicie się śmiać!!!
co to znaczy na 3422?
co to znaczy na 3422?
przeczucie to ja mam ze niestety nic :-(, troszku cycusie sa dziwne jakies takie sutki wieksze ale to moze byc wkreta zawsze mialam taaakie nabrzmiale a teraz dziwne jakies
juz sama nie wiem , moze bedzie cud zobacze rano choc powiem ze mam taka chrapke na testa kupilam az 2
my juz z nia mamy nieraz problem ale jestem przekonana ze jak sie pojawi drugie to przestanie byc juz taka mala egoistka i wogolei takie zachowanie teściów jest najgorsze, a mojej właśnie raz zwróciłam uwagę że jak chce mi zwrócić uwagę to niech to robi na osobności żeby syn nie słyszał- nie podobało jej się to no ale cóż przeżyła. Zabka więc tylko do dzieła i kinder machenmusicie bo możecie mieć problem w przyszłości z córą(oby nie)